Spil guides

Vision Gaming spil guide

Vil du gerne spille de mest populære spil, men er du i tvivl om, hvad de kræver af computeren og hvilken du skal vælge? Så lad os hjælpe dig!

Vi har lavet en række guides til de mest populære spil, hvor vi gennemgår nogle af de vigtigste detaljer og giver dig anbefalinger til, hvad du skal vælge, afhængig af hvilken oplevelse du ønsker. Det gør det nemt for dig, at finde en computer der passer nøjagtig til dine behov.

Vælg dit spil:

Counter-Strike: Global Offensive logo

Counter-Strike: Global Offensive er et af de mest populære eSports spil nogensinde. Vi hjælper dig til at vælge den bedste computer til CS:GO, uanset om du er nybegynder eller spiller med i verdenseliten.

Gaming computere til CS:GO
Cyberpunk 2077 logo

Find den bedste computer til Cyberpunk 2077, og gør dig klar til at skabe din egen fremtid i Night City.

Gaming computere til Cyberpunk 2077
Fortnite logo

Er du klar til at skyde, loote, bygge og kæmpe mod 99 andre om sejren i det farverige Fortnite-univers? Hvis du vil have den bedste oplevelse, så læs vores guide til, hvilken computer du skal vælge til Fortnite.

Gaming computere til Fortnite
Grand Theft Auto V logo

Hvilken computer skal man vælge, hvis man vil opleve alt det bedste Los Santos har at byde på? Vi guider dig til at vælge den bedste computer til Grand Theft Auto V.

Gaming computere til Grand Theft Auto V
Microsoft Flight Simulator logo

Vælg den rigtige computer til Microsoft Flight Simulator, og bliv klar til at flyve mellem tusindvis af byer i denne ultra realistiske flysimulator.

Gaming computere til Microsoft Flight Simulator
Minecraft logo

Slip kreativiteten løs, og byg alt hvad du kan forestille dig. Spil alene eller sammen med andre, og skab de mest fantastiske ting. Eventyret starter med den rigtige computer fra Vision Gaming.

Gaming computere til Minecraft
Rainbow Six Siege logo

Læs vores guide og find den helt rigtige computer til Rainbow Six: Siege - og gør dig klar til hæsblæsende action og vilde multiplayer kampe i det populære online spil!

Gaming computere til Rainbow Six: Siege
Valorant logo

Bliv klar til heftig esports-action med en computer til Valorant. Vi guider dig, så du får valgt den rigtige computer.

Gaming computere til Valorant
World of Warcraft logo

Træd ind i Azeroth og tag del i kampen mellem The Horde og The Alliance. Uanset om du skal spille som Night Elf eller Orc, har du brug for den rigtige gaming computer, for at få den bedste oplevelse.

Gaming computere til World of Warcraft

Skal du spille et helt andet spil, eller har du yderligere spørgsmål? Så kontakt endelig vores rådgivere! De er eksperter i at hjælpe dig med, at finde den computer, der passer til dit behov. På den måde undgår du at få købt for stort eller småt, og kan i stedet glæde dig til, at spille alle dine yndlingsspil.

Ring til vores danske rådgivere7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Send en e-mail til os[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK