Spil guides

Vision Gaming spil guide

Vil du gerne spille de mest populære spil, men er du i tvivl om, hvad de kræver af computeren og hvilken du skal vælge? Så lad os hjælpe dig!

Vi har lavet en række guides til de mest populære spil, hvor vi gennemgår nogle af de vigtigste detaljer og giver dig anbefalinger til, hvad du skal vælge, afhængig af hvilken oplevelse du ønsker. Det gør det nemt for dig, at finde en computer der passer nøjagtig til dine behov.

Vælg dit spil:

ARK: Survival Evolved logo

Find den bedste gaming PC til det super populære ARK: Survival Evolved, så du bliver klar til at bygge din egen base, overleve de mange farer og tæmme dinosaurer!

Gaming computere til ARK
Apex Legends logo

Find den rigtige gaming PC til Apex Legends og gør dig klar til at indtag Kings Canyon sammen med dit hold af legender!

Gaming computere til Apex Legends
Battlefield 2042 logo

Gør klar til episke multiplayer-kampe, nyskabende spil-modes og krig i hidtil uset stor skala med en gaming PC til Battlefield 2042.

Gaming computere til Battlefield 2042
Call of Duty: Warzone logo

Find din nye gamer PC til Call of Duty: Warzone, og bliv klar til at tage kampen op i en af de mest populære Battle Royale-titler.

Gaming computere til Warzone
Counter-Strike 2 logo

Counter-Strike 2 bygger med ny grafik, effekter og teknik videre på det fantastiske fundament fra CS:GO. Vi hjælper dig til at vælge den bedste computer til CS2, uanset om du er nybegynder eller spiller med i verdenseliten.

Gaming computere til Counter-Strike 2
Cyberpunk 2077 logo

Find den bedste computer til Cyberpunk 2077, og gør dig klar til at skabe din egen fremtid i Night City.

Gaming computere til Cyberpunk 2077
Diablo IV logo

Mørket sænker sig endnu en gang over Sanctuary i Diablo 4. Vi hjælper dig med at finde den bedste gaming PC, til din kamp mod dæmoner og monstre.

Gaming computere til Diablo 4
Elden Ring logo

Tag på et fantastisk eventyr i Elden Ring med den helt rigtige gaming computer. Vi guider dig til at vælge den rigtige.

Gaming computere til Elden Ring
Fortnite logo

Er du klar til at skyde, loote, bygge og kæmpe mod 99 andre om sejren i det farverige Fortnite-univers? Hvis du vil have den bedste oplevelse, så læs vores guide til, hvilken computer du skal vælge til Fortnite.

Gaming computere til Fortnite
Grand Theft Auto V logo

Hvilken computer skal man vælge, hvis man vil opleve alt det bedste Los Santos har at byde på? Vi guider dig til at vælge den bedste computer til Grand Theft Auto V.

Gaming computere til Grand Theft Auto V
Hogwarts Legacy logo

Vi hjælper dig med at finde den bedste gaming PC til Hogwarts Legacy, så du kan blive klar til en magisk rejse på troldmandsskolen fra Harry Potter-bøgerne.

Gaming computere til Hogwarts Legacy
League of Legends logo

Vælg den rigtige computer, og bliv klar til at styre din champion igennem horder af minions på vej mod fjendens base. Vi hjælper dig med at vælge den bedste computer til League of Legends.

Gaming computere til League of Legends
Microsoft Flight Simulator logo

Vælg den rigtige computer til Microsoft Flight Simulator, og bliv klar til at flyve mellem tusindvis af byer i denne ultra realistiske flysimulator.

Gaming computere til Microsoft Flight Simulator
Minecraft logo

Slip kreativiteten løs, og byg alt hvad du kan forestille dig. Spil alene eller sammen med andre, og skab de mest fantastiske ting. Eventyret starter med den rigtige computer fra Vision Gaming.

Gaming computere til Minecraft
Rainbow Six Siege logo

Læs vores guide og find den helt rigtige computer til Rainbow Six: Siege - og gør dig klar til hæsblæsende action og vilde multiplayer kampe i det populære online spil!

Gaming computere til Rainbow Six: Siege
Roblox logo

Med den rigtige gaming computer til Roblox, kan du gå på opdagelse blandt millioner af spil. Læs vores guide, og bliv klogere på, hvilken gaming PC til Roblox der er det bedste valg for dig.

Gaming computere til Roblox
Starfield logo

Bliv klar til at udforske det kæmpestore univers i Starfield. Byg dit eget rumskib, find ressourcer og sjældne artefakter og led efter svaret på det største spørgsmål: Hvad er der derude?

Gaming computere til Starfield
The Sims 4 logo

Med den rigtige gaming computer, kan du gå på jagt efter drømmekarrieren, skab den perfekte familie eller noget helt tredje i det fantastisk populære The Sims 4.

Gaming computere til The Sims 4
Valorant logo

Bliv klar til heftig esports-action med en computer til Valorant. Vi guider dig, så du får valgt den rigtige computer.

Gaming computere til Valorant
World of Warcraft logo

Træd ind i Azeroth og tag del i kampen mellem The Horde og The Alliance. Uanset om du skal spille som Night Elf eller Orc, har du brug for den rigtige gaming computer, for at få den bedste oplevelse.

Gaming computere til World of Warcraft

Skal du spille et helt andet spil, eller har du yderligere spørgsmål? Så kontakt endelig vores rådgivere! De er eksperter i at hjælpe dig med, at finde den computer, der passer til dit behov. På den måde undgår du at få købt for stort eller småt, og kan i stedet glæde dig til, at spille alle dine yndlingsspil.

Ring til vores danske rådgivere7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.
Send en e-mail til ossalg@mm-vision.dk
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK