Computer til Starfield

Starfield banner

Gamer PC til Starfield

Året er 2330. Du er netop blevet en del af Constellation; den sidste gruppe af rumfarere, der leder efter sjældne artefakter rundtom i galaksen. Er du, og ikke mindst din gaming PC, klar til at gå på opdagelse i et kæmpestort univers, i jagten på et af de allerstørste spørgsmål: Hvad er der derude?

Vælg den rigtige computer til Starfield

Starfield er udviklet af Bethesda, der bl.a. er kendt for kæmpestore spil som The Elder Scrolls V: Skyrim og Fallout 4. Med imponerende mange planeter at udforske, et hav af ressourcer der venter på at blive indsamlet og spændende teknologier der skal researches, er der nok at tage fat på Starfield. Men hvilken gaming PC skal du vælge, hvis du skal udforske det store univers i Starfield?

I denne guide finder du gaming computere inddelt i 3 kategorier, så du nemt kan finde en computer, der passer til den oplevelse du gerne vil have i Starfield.

Gaming PC til Starfield

High

Når man nu endelig er kommet ud i rummet, så må det naturligvis også godt se ekstraordinært godt ud. Spiller du i knivskarp QHD-opløsning, og vil du gerne have tilsvarende god grafik, så er disse gaming computere til Starfield et godt bud. De er også oplagt til dig, der gerne vil optage dit gameplay eller som vil streame til YouTube eller Twitch, uden at du er nødt til at gå alt for meget på kompromis med spiloplevelsen.

Mere om Starfield

Hvad er Starfield?

Starfield er et science fiction-action-rollespil skabt af Bethesda, og foregår i det 24. århundrede i en stor, åben verden. Som man kender det fra tidligere Bethesda-spil, får man lov til at tilpasse sin egen karakter, så man kan skabe sin helt egen historie. Vælg alt fra hårfarve, køn og din forhistorie og oplev, hvordan nogle af dine valg eks. låser op for nye dialog-muligheder senere i spillet – præcis som det skal være, i et rigtigt rollespil.

I Starfield indtager du rollen som nyudnævnt Constellation-spejder. Constallation er en samling af rumfarere, der leder efter gamle ruiner og artefakter fra fortiden. Tænk på denne gruppe som en blanding mellem NASA, Indiana Jones og League of Extraordinary Gentlemen. Som del af gruppen, får du en række missioner, der sender dig ud i forskellige afkroge af det kæmpestore univers, hvor du vil møde andre fraktioner – nogle af dem er venlige, mens andre retter deres våben mod dig, så snart de ser dig.

Du kan også opleve nogle af menneskehedens største bedrifter, i form af kæmpestore byer der er bygget rundt om i galaksen. Tag eks. på opdagelse i New Atlantis, hvor tårnhøje skyskrabere og flyvende biler skaber en ægte sci-fi stemning, eller besøg byen Neon, der er placeret under vandet og som fungerer som en form for fremtidens Las Vegas. I Starfield er mulighederne stort set uendelige, og den store verden venter bare på, at du kommer og udforsker den og skaber din egen historie.

Udforsk mere end 1.000 planeter

Bethesda er, som tidligere nævnt, kendt for at lave store spilverdener. Med Starfield bliver dette dog taget til et helt nyt niveau, da spillet byder på mere end 100 solsystemer og 1.000 planeter, som du frit kan besøge og udforske! Er du typen der gerne vil gennemføre dine spil 100% og opleve alt hvad det har at byde på, så er der masser af timers gameplay at hente i Starfield, da det kommer til at tage en god portion af din tid, at flyv rundt og besøge alle planeterne.

Ligesom i den virkelige verden, så vil der ikke være liv at opleve på hver eneste planet i Starfield. Det gør dog ikke nødvendigvis planeterne ubrugelige eller kedelige at besøge. Du er stadig på jagt efter både ressourcer, opgraderinger og meget andet, og du kan måske i stedet vælge at bygge en base på planeten, så den kan fungere som mellemstation for dine næste ture ud i rummet.

Billede fra Starfield

Byg rumskibe og baser

I Starfield er der masser af mulighed for at sætte dit personlige præg på spillet. Ud over de mange muligheder for at tilpasse din karakters udseende og forhistorie, så får du også mulighed for at bygge dit helt eget rumskib. Sammensæt cockpit, lastrum og landingsstel og udvid dit rumskib med nye sektioner i takt med, at du får adgang til flere og flere ressourcer og teknologier. Er du til lidt hurtigere løsninger, kan du selvfølgelig også bare stjæle et rumskib og flyve det til den nærmeste rumstation, hvor du for et gebyr kan registrere det som dit eget, hvorefter du kan tilpasse og modificere det som du vil.

Det er dog ikke kun dit eget rumskib du kan bygge i Starfield. Ligesom i Fallout 4, en anden Bethesda-klassiker, er der nemlig mulighed for at bygge din helt egen base. Find det helt perfekte sted at bygge din base, ud fra hvilke mineraler, flora og fauna der er i området og placer en Oustpost Beacon – så er du i gang! Med et væld af base-moduler at vælge imellem, kan du bygge en base der blot fungerer som et midlertidigt ly, eller bygge en mine-base, der udvinder værdifulde ressourcer fra omgivelserne.

Billede fra Starfield

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Starfield, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK