Om Vision Gaming

Vision Gaming Logo

Vi elsker computere!

Med det som udgangspunkt har vi de sidste 15 år arbejdet hårdt for at tilbyde prisstærke computere, uden at gå på kompromis med ydelsen. Selvom hardwaren har været i konstant udvikling siden 1999, og vi som virksomhed flere gange er vokset ud af vores fysiske lokaliteter, så har missionen ikke ændret sig.

Vi vil være Danmarks største og bedste computer producent, med fokus på at levere løsninger tilpasset den enkelte kundes behov, og med en brugeroplevelse der afspejler den teknologiske udvikling.

Hvad enten du skal bruge en stationær eller bærbar computer, om du skal bruge den til kontorbrug, spil, grafisk arbejde eller som arbejdshest i et udviklingsmiljø, så har vi et bud på en løsning til fornuftig pris, uden at gå på kompromis med ydelsen.

MM Vision beskæftiger i dag mere end 25 medarbejdere, fordelt på salg, produktion, serviceafdeling og lager. Vi leverer computere, workstations, servere m.m. til en bred vifte af kunder, private som offentlige, og til alle tænkelige formål. Vi er det fortrukne valg hos mange udviklere, fotoentusiaster, spillenørder og ikke mindst helt almindelige brugere. Vi tror selv på at denne tillid skyldes vores indsats for altid at yde en troværdig vejledning, kombineret med produkter der er sammensat ud fra målet om en god brugeroplevelse.

For at sikre at vi altid er på forkant med de nyeste teknologier, arbejder vi tæt sammen med de største leverandører i PC industrien, og har med en række af dem opnået højest muligt partner status. Dette sikrer dels at vi altid er opdateret på de sidste nye teknologier og produkter, men er også et signal til vores kunder om at vi tager vores partnere seriøst, ligesom de tager os seriøst.

Har du ubesvarede spørgsmål, ros eller kritik, så kontakt os. Du kan skrive, ringe eller besøge os i vores butik.

MM Vision A/S

Indkøbskurv

Total 0 DKK