Gaming PC i høj kvalitet – til en skarp pris!

Her i vores Vision Gaming serie har vi lagt al vores fokus på at give dig den bedste gaming oplevelse til den skarpeste pris – men uden at du går på kompromis med kvaliteten! Vores gaming computere er alle bygget af hardware fra nogle af verdens største og mest anerkendte producenter, så du får den mest stabile og bedste oplevelse.

Alle vores stationære gaming PC’er samles og testes af vores danske teknikere i Osted på Midtsjælland, når du har afgivet din bestilling. Der er altså ikke noget med, at du får en støvet og forældet computer bagerst fra lageret – næ, i stedet bliver din nye gaming PC samlet på bestilling og testet grundigt, inden den forlader os. Hvordan skulle vi ellers være sikre på, at vi lever op til ønsket om at være det sikre valg for dig?

Intel Technology Provider - Platinum 2020
Gold Microsoft Partner
Powered by ASUS
Corsair Preferred Partner

Gaming computere med det nyeste hardware

Hos Vision Gaming elsker vi hardware og gaming, og skal man have den bedste oplevelse i de nyeste spil, så må man være på forkant med udviklingen. Derfor tilbyder vi også altid de nyeste dele der er tilgængelige på markedet i vores gamer PC’er. Både for at give dig den bedste oplevelse og mest værdi for dine penge, men også fordi vi simpelthen bare ELSKER hardware, og gerne vil kunne tilbyde vores kunder det nyeste nye, når de bestiller en gaming computer hos os.


Vælg den rigtige gamer computer

Det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvilken gamer computer der er den helt rigtige for dig. Et godt sted at starte er dog at kigge på, hvilke spil du spiller mest, og hvilke krav du har til disse. Ikke alle spil kræver det samme, og derfor kan der være stor forskel på, hvad du bør vælge, hvis du skal blive rigtig glad for din nye gamer PC!

For at hjælpe dig, har vi lavet en række spil-guides, så du kan få gode råd om, hvad du bør overveje, uanset om du mest spiller Counter-Strike eller foretrækker at raide i World of Warcraft. Du kan finde alle vores guides her: Spil guides – Vælg den rigtige gamer computer.

Uanset om du er på jagt efter din første gaming computer, eller du ønsker en stærk all-round gamer PC, så har du her i vores Vision Gaming serie en række stærke udgangspunkter, hvor der er tænkt over sammensætningen i hver eneste model. Har du spørgsmål til, hvilken af vores computere du bør vælge, så kan du altid kontakte vores danske rådgivere. Vi sidder nemlig klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 10 – 17, ligesom du naturligvis også er mere end velkommen til at lægge vejen forbi vores flotte butik i Osted på Midtsjælland. Du kan læse mere om vores åbningstider under vores Kontakt os-sektion.


Vision Gaming – Dit sikre valg

Vi har over 20 års erfaring i at bygge computere, og køber du en gaming PC hos os, får du en computer med hardware fra de bedste mærker. Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores computere, at alle vores stationære gaming PC'er leveres med hele 2 års garanti!

Det betyder kort sagt, at hvis du mod forventning oplever problemer med gaming PC, så sørger vi for, at den bliver god igen, hvis bare ikke fejlen er selvforskyldt. Du beholder endda din garanti, selv hvis du i løbet af de 2 år eks. vælger selv af eftermontere en ekstra harddisk eller lign. Hos rigtig mange producenter og forhandlere bortfalder garantien, hvis man selv åbner kabinettet og begynder at opgradere sin gaming computer. Vores holdning er, at det er din computer, og at så længe du passer på, så er der ikke nogen grund til, at vi skulle bruge det som undskyldning for at løbe fra vores del af aftalen.

Har du spørgsmål ifm. Opgradering eller ændring af din gamer PC, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, inden du kaster dig ud i projektet.

Indkøbskurv

Total 0 DKK