Computer til World of Warcraft

Find den rigtige computer til WoW

Gamer PC til World of Warcraft

World of Warcraft handler om eventyr, alliancer og intriger – og ikke mindst episke slag. Det hele foregår i et fantasifuldt og gennemført univers, som kan være svært at slippe, når først man har stiftet bekendtskab med ’The Alliance’ og ’The Horde’ fra Azeroth. Men hvad skal der egentlig til, hvis man gerne vil have en gaming computer, der er god til World of Warcraft? Læs videre i vores guide og bliv meget klogere!Kom i gang med World of Warcraft

World of Warcraft (ofte forkortet WoW) har udviklet sig meget, siden det første gang så dagens lys i 2005. Derfor har kravene til den computer som World of Warcraft spilles på naturligvis også udviklet sig. Særligt skelsættende er dog udgivelsen af udvidelsespakken Shadowlands fra 2020. Med denne udvidelse kræves der endnu mere af computeren, hvis de grafiske indstillinger skal være på det højeste niveau, og spillet samtidig skal køre helt flydende. Men bare rolig – uanset om du skal spille WoW med eller uden Shadowlands-udvidelsen, så har vi en computer, der passer til dig.

Nedenfor finder du nogle nøje udvalgte gaming computere, der er inddelt i 3 kategorier. Så kan du nemt finde din nye gamer PC fra den kategori, der passer dit ambitionsniveau allerbedst. Så bliver du hurtigt klar til at kaste dig ud i de mange eventyr, som Azeroth har at byde på!

World of Warcraft gaming PC

Ultra

Spiller du i QHD eller 4K opløsning, og vil du spille de nyeste udvidelser med flot grafik, eller planlægger du måske at streame dit spil til Twitch, så alle kan følge med i dine raids? Så er det disse kraftfulde computere til World of Warcraft du skal kigge på. Der er tale om meget kraftfulde gaming computere, der primært anbefales til den erfarne WoW-gamer, som ved hvor vigtigt det er med high-level gear!

Hvad er World of Warcraft?

World of Warcraft blev officielt udgivet helt tilbage i 2005 af spilfirmaet Blizzard. Inden udgivelsen havde Blizzard haft stor succes med en række strategispil i Warcraft-serien, og det var netop historien fra disse strategispil, der blev omdannet til et kæmpe univers, som millionvis af spillere nu fik adgang til at bevæge sig rundt i på samme tid.

Helt grundlæggende handler Warcraft, og dermed også World of Warcraft, om kampen mellem ’The Alliance’ og ’The Horde’ – To fraktioner, der har kæmpet mod hinanden så længe, at ingen længere kan huske, hvorfor krigen startede. I World of Warcraft styrer og udvikler hver spiller sin egen karakter. Som spiller kan man vælge imellem mange forskellige racer og klasser, der hver har deres styrker, og som støtter hver deres fraktion. For at udvikle ens karakter, både med nye evner og våben, kastes man ud på eventyrlige missioner og i store ”raids” (koordinerede angreb) med andre spillere fra hele verden. World of Warcraft er særlig kendetegnet ved sit store sociale aspekt, og er et af de allermest populære MMORPG-spil nogensinde.

MMORPG a’hva for noget?

World of Warcraft er et såkaldt MMORPG – en forkortelse af ’Massively Multiplayer Online Role Playing Game’. Det betyder kort sagt et online rollespil, hvor man deltager i samme spil som mange andre spillere. Man kan altså se andre spillere løbe rundt i den verden man befinder sig i, og dermed kan man også hjælpe hinanden med at løse missioner, som ellers kan være rigtig svære at løse på egen hånd (eks. når man skal kæmpe mod en svær boss i slutningen af en mission).

For at få det bedste ud af samarbejdet, kræver det mange gange en del organisering. Spillerne taler sammen om, hvilke racer og klasser de bedst kan kombinere, for at få det optimale resultat. Dette stærke samarbejde skaber ofte nye venskaber, og mange organiserer sig i ”guilds” (samarbejdsgrupper), for lettere at kunne klare opgaver og missioner og udvikle sin egen karakter.

2 spillere sammen i World of Warcraft

En fantastisk verden

World of Warcraft byder på et fantastisk og varieret univers, hvor man kan opleve alt fra mørke afkroge til fredelige øer – og ikke mindst de racer, der hører hjemme hvert sted. Bag hver enkelt race gemmer sig en imponerende mængde historie, der giver et indblik i racens kultur, skikke og verdensopfattelse, og som forklarer, hvorfor tingene har udviklet sig, som de har.

Det er ikke usædvanligt, at spillerne får en særlig forkærlighed for én bestemt race, og netop den store historiefortælling er med til at trække folk tilbage til universet, hver gang der udkommer en ny expansion pack (udvidelsespakke), hvor nye racer, historier og spilbare områder ofte tilføjes.

Billede af forskellige verdener fra WoW

Koster World of Warcraft penge?

Det behøver faktisk ikke koste noget at komme i gang med at spille World of Warcraft. Blizzard har nemlig gjort det muligt at spille gratis – dog med visse begrænsninger. Der er eks. begrænsning på, hvor højt et level ens karakter kan opnå, ligesom visse sociale features også er begrænsede. Trods dette får du dog en fantastisk mulighed for at gå på opdagelse i Azeroth og snuse til det stemningsfyldte univers.

Vil du i gang med at spille World of Warcraft, kan du downloade spillet gratis på: https://worldofwarcraft.com/en-us/start

Bliver du bidt af de mange fabler og spændende eventyr, kan du vælge at købe et løbende abonnement, der giver dig adgang til at stige yderligere i level, ligesom du får adgang til nogle af spillets tidligere expansion packs.

Skattekiste fra World of Warcraft

World of Warcraft Classic

World of Warcraft har siden sin udgivelse forandret sig utroligt meget. En masse nye funktioner er i tidens løb kommet til, level-systemet er blevet justeret, klasser der før var forbeholdt én race er nu mere bredt tilgængelig mv. Med millionvis af spillere, er det naturligvis ikke alle WoW-spillere, der har brudt sig lige meget om disse ændringer.

For at imødekomme dette udgav Blizzard derfor i 2019 World of Warcraft Classic. Her er tanken at give spillerne den ”oprindelige” oplevelse af World of Warcraft, før en lang række expansion packs ændrede alt for meget ved spiloplevelsen. World of Warcraft Classic er et separat spil, men er naturligvis fri for en lang række af de fejl, der ellers var til stede i det oprindelige spil, ligesom visse funktioner er opdateret, så spillet stadig til dels føles nutidigt i sin styring o.l.

I modsætning til det almindelige World of Warcraft, så tilbyder Blizzard ikke en mulighed for at prøve World of Warcraft Classic gratis. Kravene til din computer, for at kunne spille World of Warcraft Classic, er dog de samme som for det almindelige World of Warcraft (uden udvidelser), så har du en gaming PC der kan spille World of Warcraft, kan du også altid kaste dig over World of Warcraft Classic.

Kontakt

Er du stadigvæk ikke helt sikker på, hvilken computer der vil være det rigtige valg for dig? Så tag endelig fat i os, og lad os tage en snak om netop dit behov:

Ring til os på telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Skriv til os på e-mailsalg@mm-vision.dk
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK