Computer til World of Warcraft

Find den rigtige computer til WoW

World of Warcraft handler om eventyr, alliancer og intriger – og ikke mindst episke slag. Det hele foregår i et fantasifuldt og gennemført univers, som kan være svært at slippe, når først man har stiftet bekendtskab med ’The Alliance’ og ’The Horde’ fra Azeroth. Men hvad skal der egentlig til, hvis man skal have den bedste oplevelse med World of Warcraft? Hvad skal man vælge, hvis man gerne vil have en gaming computer, der er god til World of Warcraft?

World of Warcraft (ofte forkortet WoW) har udviklet sig meget, siden det første gang så dagens lys i 2005. Derfor har kravene til den computer, som World of Warcraft spilles på, naturligvis også udviklet sig. De officielle krav til World of Warcraft lyder i øjeblikket på:

Minimum:
Operativsystem: Windows 10 Home
Processor: Intel® Core™ i5-760
RAM: 4GB
Grafikkort: NVIDIA® GeForce® GTX 560 2GB
Harddisk: 70GB

Anbefalet:
Operativsystem: Windows 10 Home
Processor: Intel® Core™ i7-4770
RAM: 8 GB
Grafikkort: NVIDIA® GeForce® GTX 960 4GB
Harddisk: 70GB SSD

Dette er en meget god rettesnor, når man skal købe en computer til World of Warcraft, men det er desværre ikke ensbetydende med, at man kan køre spillet med højeste grafik-indstillinger hele tiden.

Hos Vision Gaming vil vi gerne hjælpe dig med at finde en god gaming computer til WoW, der passer til dit ambitionsniveau. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi har udvalgt en række gaming computere og inddelt dem i 3 kategorier, som alle vil give dig en god oplevelse, når du kaster dig ud i de mange eventyr Azeroth har at byde på.

Fælles for alle computerne er, at vi anbefaler, at du vælger computeren med Windows 10 - det bedste Windows til gaming.

Windows 10 logo

Kraftfulde computere til WoW
En god begynder computer til World of Warcraft skal give dig en flydende oplevelse af Azeroth i FullHD. Nogle grafiske indstillinger vil automatisk blive justeret, men spillet vil stadigvæk se flot og detaljeret ud.

Stærke gaming pc'er til World of Warcraft
Er det vigtigt for dig at spille med høje grafiske indstillinger, eller vil du gerne have ekstra mange FPS, så du får den mest flydende gaming oplevelse i WoW? Så er disse computere et rigtig godt bud, hvor der er lagt vægt på en ekstra kraftfuld processor og et stærkt grafikkkort.

De bedste gaming computere til World of Warcraft
Spiller du i høj opløsning, eller vil du streame dit spil til Twitch, så alle kan følge med i dine raids, så er det disse kraftfulde computere til World of Warcraft du skal kigge på. Du får en voldsom kraftig computer, der primært anbefales til den erfarne WoW-gamer, der ved hvor vigtigt det er med high-level gear!
Computerne kan vælges med processorer, der understøtter Hyper-threading - noget som WoW som et af de få spil understøtter, og som giver dig den ultimative performance.

Hvad er World of Warcraft?

World of Warcraft blev officielt udgivet helt tilbage i 2005 af spilfirmaet Blizzard. Inden udgivelsen havde Blizzard haft stor succes med en række strategispil i ”Warcraft”-serien, og det var netop historien fra disse strategispil, der blev omdannet til et kæmpe univers, som millionvis af spillere nu fik adgang til at bevæge sig rundt i på samme tid.

Helt grundlæggende handler Warcraft, og dermed også World of Warcraft, om kampen mellem ’The Alliance’ og ’The Horde’ – To fraktioner, der har kæmpet mod hinanden så længe, at ingen længere kan huske, hvorfor krigen startede. I World of Warcraft styrer og udvikler hver spiller sin egen karakter. Som spiller kan man vælge imellem mange forskellige racer og klasser, der hver har deres styrker, og som støtter hver deres fraktion. For at udvikle ens karakter, både med nye evner og våben, kastes man ud på eventyrlige missioner og i store ”raids” (koordinerede angreb) med andre spillere fra hele verden. World of Warcraft er særlig kendetegnet ved sit store sociale aspekt, og er et af de allermest populære MMORPG-spil nogensinde.

MMORPG a’hva for noget?

World of Warcraft er et såkaldt MMORPG – en forkortelse af ’Massively Multiplayer Online Role Playing Game’. Det betyder kort sagt et online rollespil, hvor man deltager i samme spil som mange andre spillere. Man kan altså se andre spillere løbe rundt i den verden man befinder sig i, og dermed kan man også hjælpe hinanden med at løse missioner, som ellers kan være rigtig svære at løse på egen hånd (eks. når man skal kæmpe mod en svær boss i slutningen af en mission).

For at få det bedste ud af samarbejdet, kræver det mange gange en del organisering. Spillerne taler sammen om, hvilke racer og klasser de bedst kan kombinere, for at få det optimale resultat. Dette stærke samarbejde skaber ofte nye venskaber, og mange organiserer sig i ”guilds” (samarbejdsgrupper), for lettere at kunne klare opgaver og missioner og udvikle sin egen karakter.

En fantastisk verden

World of Warcraft byder på et fantastisk og varieret univers, hvor man kan opleve alt fra mørke afkroge til fredelige øer – og ikke mindst de racer, der hører hjemme hvert sted. Bag hver enkelt race gemmer sig en imponerende mængde historie, der giver et indblik i racens kultur, skikke og verdensopfattelse, og som forklarer, hvorfor tingene har udviklet sig, som de har. Det er ikke usædvanligt, at spillerne får en særlig forkærlighed for én bestemt race, og netop den store historiefortælling er med til at trække folk tilbage til universet, hver gang der udkommer en ny expansion pack (udvidelsespakker), hvor nye racer, historier og spilbare områder ofte tilføjes.


Koster World of Warcraft penge?

Det behøver faktisk ikke koste noget at komme i gang med at spille World of Warcraft. Blizzard har nemlig gjort det muligt at spille gratis – dog med visse begrænsninger. Der er eks. begrænsning på, hvor højt level man kan opnå, ligesom visse sociale features også er begrænsede. Det giver dig dog alt andet lige en fantastisk mulighed for at gå på opdagelse i Azeroth og snuse til det stemningsfyldte univers. Vil du i gang med at spille World of Warcraft, kan du hente tilmelde dig og hente spillet på: https://worldofwarcraft.com/en-us/start

Bliver du bidt af de mange fabler og spændende eventyr, så kan du vælge at købe et løbende abonnement, der giver dig adgang til at stige yderligere i level, ligesom du får adgang til en række af de tidligere udgivne expansion packs.


Er du stadigvæk ikke helt sikker på, hvilken computer der vil være det rigtige valg for dig? Så tag endelig fat i os, og lad os tage en snak om netop dit behov:

Ring til os på telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Skriv til os på e-mail[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK