Øvrige guides

Vision Gaming øvrige guides

Drømmer du om at komme i gang med at streame dine spil til Twitch eller Youtube? Eller vil du vide mere om, hvordan du bliver klar til Virtual Reality? Så lad dig inspirere af vores guides, hvor vi hjælper dig godt på vej, så du bliver klogere på, hvilke krav der stilles og hvilken computer der er den rigtige til formålet.

Vælg guide:

Streaming udstyr

Skal du i gang med at streame, eller vil du gerne give dine nuværende seere en ekstra god oplevelse? Så læs vores guide til, hvilket streaming tilbehør der kan hjælpe dig med at gøre din stream endnu bedre!

Streaming udstyr
Streaming logo

Kom godt i gang

Vil du vide mere om, hvad det kræver at komme i gang med at streame? Både af din computer men også ift. hvilke programmer du skal bruge? Så læs vores streaming-guide og kom godt igang!

Kom i gang med streaming
Virtual Reality logo

Bliv klar til VR

Virtual Reality giver nogle helt unikke oplevelser, hvor man på fantastisk vis kan deltage i spillene på en anderledes og sjov måde. Men hvad kræver det egentlig at komme i gang med Virtual Reality? Læs vores guide og bliv klogere.

Computere til Virtual Reality

Har du spørgsmål til andre, spændende projekter, så kontakt os endelig – så skal vi nok hjælpe dig på rette vej til at finde den helt rigtige computer. Vi har gaming computere i alle prisklasser, og vi hjælper gerne med udveksling af erfaringer og råd, så du kan være tryg ved dit valg.

Ring til vores danske rådgivere7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.
Send en e-mail til ossalg@mm-vision.dk
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK