Bliv klar til VR

Vil du have den ultimative virtual reality oplevelse? Det hele starter med et kraftfulgt GeForce® RTX-grafikkort, der giver helt nye muligheder for at opleve den virtuelle verden som aldrig før.

VR kræver en kraftfuld computer

At skabe virkelighedstro VR-oplevelser kræver meget mere processorkraft i grafikkortet end traditionelle 3D-spil og apps. Alle omgivelser, lyde og bevægelser skal leveres helt præcist og nøjagtigt, for at skabe den bedste oplevelse – og til det er GeForce® RTX sublimt. Ud over de mange kræfter grafikkortene har, kan de også drage fordel af avancerede GeForce RTX-teknologier, der muliggør ray tracing i realtid, kunstig intelligens og VR shading. Det er alt sammen noget der er med til at gøre VR-oplevelserne realistiske som aldrig før.

Virtual Reality på computer

Virtual Reality på en stationær computer kan slet ikke sammenlignes med den type VR-gaming du kan finde på spilkonsoller eller smartphones. Skal du have den fulde oplevelse af virtual reality gaming, skal du, ud over en gaming computer til VR, også anskaffe dig et rigtigt VR-headset. De mest populære modeller er HTC Vive og Oculus Rift, og begge dele kan let tilsluttes et GeForce® RTX grafikkort, så du kommer i gang på rekordtid.

Når headsettet er på plads venter der timevis af fantastiske oplevelser i det virtuelle univers! Uanset om du vil lege virtuel detektiv, der opklarer mystiske mordgåder, eller om du vil opleve vores fantastiske verden via Google Earth VR, så får du en oplevelse ud over det sædvanlige. En oplevelse, som kun virtual reality kan give dig!

Nedenfor finder du computere, der alle er klar til at give dig fede VR-oplevelser – drevet af de kraftfulde GeForce® RTX™ grafikkort.

Find din computer til virtual reality:

Indkøbskurv

Total 0 DKK