Corsair Hydro – Alt det bedste fra Corsair

Vores Corsair Hydro serie består af gaming computere udviklet i tæt samarbejde med Corsair, og er en unik serie af gaming PC’er, som du i Danmark kun finder hos Vision Gaming.

Corsair har i mange år været kendt for deres høje kvalitet, og i denne serie er der lagt fokus på at skabe gamer computere med nogle af de allerbedste dele. Det betyder bl.a., at de anvendte kabinetter er af den ekstra lækre type, og at strømforsyningerne er 80 Plus Gold-certificerede, så du får en støjsvag og energieffektiv gamer PC. For at maksimere ydelsen er en gaming PC i Corsair Hydro serien også altid udstyret med en effektiv Corsair vandkøler - naturligvis en vedligeholdelsesfri af slagsen, så du slipper for at påfylde væske senere hen.

Og så er der selvfølgelig RGB-lys! Corsair laver noget af det mest klare og flotte RGB-lys, og samtidig har de med deres iCUE-software en af de mest komplette løsninger til at synkronisere RGB-lyset på tværs af dine Corsair-enheder. Det har aldrig været lettere at give din gamer PC det fedeste udtryk, som du nemt kan føre videre ud til dit Corsair tastatur, headset, mus osv.

Som du måske kan fornemme, så er en gamer computer i Corsair Hydro serien altså en fantastisk gennemført løsning, til dig der sætter ekstra pris på lækkerheds-faktoren.

Effektiv og flot vandkøling

I alle vores Corsair Hydro gaming PC’er sidder der en Corsair vandkøler, og holder din processor godt og sikkert afkølet, uanset om du presser din gamer computer med de nyeste spil eller overclocker processoren for at få maksimal ydelse.

Alle vandkølere er lukkede kredsløb, der både gør dem sikre (ingen kan lide, at få vand ud i hele deres computer 💦) men også nemme at håndtere. I modsætning til mange andre vandkølingssystemer kræver de nemlig ikke noget særlig vedligeholdelse, og du slipper dermed eksempelvis helt for, at skulle fylde ny væske på løbende.

Ud over en solid køleevne, så er en Corsair vandkøler også med til at sikre et flot og enkelt design i din gaming PC. En traditionel luftkøler kan være en stor klods at sætte ovenpå din CPU, og den kan nemt blokere for udsynet til resten af dine komponenter. En vandkøler derimod, fylder ikke helt så meget ovenpå selve processoren og takket være de fleksible slanger i vandkøleren, kan man nemt placere vandkølerens radiator andre steder i computeren, hvor den er gemt lidt mere af vejen. Dermed får du endnu bedre udsyn til alt det andet flotte RGB-lys, du har i din gamer PC – eksempelvis fra de RGB RAM der også altid er en del af vores Corsair Hydro serie.

Billede af Corsair H100i RGB Platinum vandkøler
Corsair H100i RGB Platinum vandkøler er en del af de allerstørste gaming PC'er i Corsair Hydro serien

Gamer PC med RGB-lys, styret af iCUE

Der er næsten ikke noget mere tilfredsstillende end at se RGB-lyset starte i computerens bagerste blæser, for dernæst, i en flydende bevægelse, at løbe over dine RAM og til sidst forplante sig til blæserne foran på din computer og videre op til dit tastatur og din mus. Med et komplet setup, som en gamer PC i Corsair Hydro serien muliggør, får du nogle helt nye muligheder for at sætte dit eget personlige præg på dit gaming setup!

Uanset om du vil styre lyset på enkelte dele af din gaming PC, eller opsætte effekter der går på tværs af alt dit udstyr, så kan du med Corsair iCUE-softwaren nemt og intuitivt opsætte det hele.
Men iCUE giver mulighed for meget mere end bare dine egne kreative opsætninger. Takket være iCUE-integrationen i nogle af de mest populære spil-titler, kan du nemlig også opleve spil-effekter direkte på dit udstyr. Sker der f.eks. en stor eksplosion på din skærm, kan dit Corsair RGB-lys i både kabinet og udstyr afspejle dette, så du får en helt ny grad af spil-effekter og indlevelse i dit spil!

Du kan læse mere om mulighederne i Corsair iCUE i vores guide: Skab din egen stil med Corsair iCUE

Indkøbskurv

Total 0 DKK