Rente & Gebyrfri finansiering Februar 2017
 • Vision Gaming

  Vision Gaming

  Vision gaming serien er for gameren der ønsker meget høj ydelse og kvalitet for pengene. Alt bliver lavet med henblik på gaming, og selv vores mindste maskiner kan give en god oplevelse i langt de fleste spil. Vi sigter altid efter at tilbyde bedst mulig ydelse og kvalitet til de bedste priser. Vi ønsker at skille os ud fra mængden ved at bygge maskiner vi kan stå inde for, og som vi er stolte af.

 • vision pro computere

  Vision Pro

  Vision Pro serien er vores største serie. Den fortsætter målsætningen om at levere den ultimative computeroplevelse. Den er bygget til at tilfredsstille de mest kræsne brugeres behov for meget høj ydelse. Den lange liste af kvalitetsdele og features er med til at skabe denne serie, der er kraftig nok til nutiden og fleksibel nok til fremtiden.

 • Gaming Computere | Powered By Asus

  Powered By Asus

  Powered by ASUS og Vision Gaming er resultatet af 17 års erfaring med produktion af kraftfulde computere til gaming. Alle computere til gaming kan skræddersyes efter ønske. Denne serie byder på gaming computere i alle prisklasser, og som den eneste danske certificerede partner er vi stolte af at producere Powered by ASUS gaming computere i tæt samarbejde med ASUS.