Computer til Rainbow Six: Siege

Find den rigtige gaming computer til Rainbow Six Siege

Rainbow Six: Siege har med sit taktiske gameplay og inspiration fra den virkelige verden samlet millioner af spillere til hæsblæsende kampe, hvor du som spiller får lov at styre specialstyrker fra hele verden. Men når bomben skal desarmeres i sidste sekund, er det både vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, at og din computer ikke forhindrer dig i at få sejren ved at lagge i det afgørende øjeblik.

I denne guide hjælper vi dig derfor til at vælge den bedste computer til Rainbow Six: Siege, så du får den bedste oplevelse i dette fantastisk underholdende spil!

Lad os starte med at kigge på de officielle krav til spillet:

Minimum:

Processor: Intel® Core™ i3 560 eller AMD Phenom II X4 945
RAM: 6GB
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 460 eller AMD Radeon HD5770
Harddisk: 61GB

Anbefalet:

Processor: Intel® Core™ i5-2500K, AMD FX-8120 eller bedre
RAM: 8GB
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 670, AMD Radeon HD7970/R9 280X eller bedre
Harddisk: 61GB


Selvom spillet optager meget plads på harddisken, er de øvrige specifikationer rimeligt overkommelige for en moderne computer. Det er dog klart at man, som altid, skal tage selv de anbefalede specifikationer med et vist forbehold, da det sjældent er nok til at spille med høje grafiske indstillinger – og der er slet ikke taget højde for, hvis man som seriøs eSports-udøver går op i en høj framerate!

Men hvad skal man så rent faktisk vælge, hvis man skal købe en ny computer til Rainbow Six: Siege? Vi har udvalgt en række computere som vi anbefaler og inddelt dem i hver deres kategori, så du kan finde den helt rigtige computer afhængig af dit ambitionsniveau og øvrige udstyr.

Gaming computere der er gode til Rainbow Six Siege
Spiller du for hyggens skyld med vennerne, så er disse computere et oplagt valg. Du får en rigtig god oplevelse, hvor spillet kører stabilt, så du bare kan koncentrere dig om at have det sjovt. Computerne er et rigtig godt match til en almindelig FullHD 60Hz skærm.

Kraftfulde gaming pc'er til Rainbow Six Siege
Er høje grafiske indstillinger vigtige for dig, eller har du en skærm med ekstra høj opløsning eller hertz, så bør du kigge nærmere på disse computere. Computerne er udstyret med ekstra kraftfulde processorer og grafikkort, der giver en flydende spiloplevelse. Du kan også med fordel overveje disse computere, hvis du gerne vil optage videoer af dit spil eller streame til eks. Twitch eller YouTube.

De bedste computere til Rainbow Six Siege
Er du ude efter det bedste af det bedste - eksempelvis fordi du er professionel gamer eller streamer, så er dette computerne, du skal kigge på. Der er ikke sparet nogle steder, og som entusiast kan du med det samme mærke dette i dit spil, når du med konstant høj FPS kan tillade dig kun at fokusere på at vinde dine kampe!

Hvad er Rainbow Six: Siege?

Rainbow Six: Siege er et taktisk first-person-shooter spil, der først og fremmest spilles online. Der findes forskellige game-modes i spillet, men fælles for dem alle er, at man bliver inddelt i 2 hold á 5 spillere, og holdende har dernæst hvert deres mål i kampen. Det ene hold kan eksempelvis have som mål at beskytte en bombe, mens det andet hold skal forsøge at desarmere den.

I Rainbox Six: Sige er der ikke bare én vej man kan tage for at nå sit mål. Vinduer, vægge og lofter kan ødelægges, så man må som spiller hele tiden tænke kreativt og overveje alle muligheder. Vil fjenden rappelle ned ad ydermuren og bryde igennem vinduet? Bliver gulvet under dig pludselig sprængt væk? Én ting er hvert fald sikkert: For at vinde, må man sørge for at spille sammen som et hold og hele tiden kommunikere klart og tydeligt med sine holdkammerater!

Rainbow Six: Siege Operators – Inspireret af virkeligheden

Hver spiller i Rainbow Six: Siege styrer en såkaldt ”Operator” – en figur inspireret af virkelige kampstyrker fra hele verden. Alle Operators er fordelt i kategorierne ”Attacker” og ”Defender”, og har dermed forskellige styrker og svagheder, afhængig af hvad man som hold har brug for. Derudover har de enkelte Operators unikke færdigheder, der, når de bliver brugt rigtigt, kan være afgørende for kampens udfald. Med over 50 forskellige Operators er der masser af muligheder, for at sammensætte et slagkraftigt hold – men der stilles også store krav til, at man som hold får valgt nogle Operators, der kan komplimentere hinanden, og begrænser holdets svage sider.

Vidste du

Selvom Danmark er et lille land, er vi internationalt anerkendt for vores dygtige militær. I Rainbow Six: Siege er der, naturligvis fristes man til at sige, også en Operator inspireret af det danske Jægerkorps.

Karakteren ”Nøkk” er et stærkt valg, når man vil liste sig rundt og skabe et overblik over fjenderne eller lægge sig klar til et bagholdsangreb. Nøkk kan gøre sig usynlig for fjendernes overvågningskameraer og bevæge sit stort set lydløst rundt.

Rainbow Six Siege Operator Nøkk

Rainbow Six: Siege – Et langtidsholdbart spil

Rainbow Six: Siege har siden det udkom 1. december 2015 bare vokset sig større og større. Spillet har formået at fastholde utroligt mange spillere igennem årene, og dette er ikke mindst takket være de forskellige ”Seasons”, der løbende har tilføjet nye baner og Operators til spillet. Denne konstante udvikling har holdt spillernes interesse ved lige, og spillet er efterhånden også blive et etableret eSports-spil. I ’The Six Invitational 2020’dystede en række hold eksempelvis om en præmiesum på ikke mindre end $3.000.000. Kom ikke og sig, at det ikke kan betale sig at gøre sig umage!

Skal du bruge din nye gaming computer til andet end Rainbow Six: Siege, og er du usikker på, hvad der er det helt rigtige valg for dig? Så kontakt vores danske rådgivere, der kan give dig den nødvendige vejledning, så du findet der helt rigtige, og hverken får købt for stort eller småt.

Kontakt os via telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Kontakt os via e-mailsalg@mm-vision.dk
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK