Powered by ASUS - Din eksklusive drømmecomputer

Er du på jagt efter den ultimative gaming PC? Så har du og ASUS samme ambition! Powered by ASUS er et certifikat der kun gives til de absolut bedste gaming computere, og kun ganske få samarbejdspartnere i hele verden kan prale med, at leve op til de ekstremt høje standarder. Vi er stolte over, at vi med over 20 års erfaring og stærk dedikation til kvalitet, er kvalificeret til at være Danmarks eneste Powered by ASUS systembygger.

Hver eneste computer i Powered by ASUS-serien har vi sammensat af de bedste dele fra ASUS’ store udvalg af kvalitetshardware. Hver enkelt del er nøje udvalgt ud fra kriterier om høj ydelse og fremragende design, så du får en fuldendt oplevelse, hvor både performance og look går op i en højere enhed.
Men det er ikke nok, at vi hos Vision Gaming synes, at computerne er fantastiske. Når vi har sammensat computerne, bliver de efterfølgende gennemgået og kontrolleret af eksperter fra ASUS i Taiwan, inden vi til sidst kan tillade os at kalde disse eksklusive drømmecomputere for ”Powered by ASUS”.

Powered by ASUS gamer pc

ASUS Aura RGB

Når du med en Powered by ASUS-computer har en computer ud over det sædvanlige, så skal den selvfølgelig også kunne tilpasses og gøres personlig. Derfor er alle vores Powered by ASUS-computere naturligvis udstyret med ASUS Aura RGB-lys.

Med Aura RGB-lys og den tilhørende software, har du nærmest uanede muligheder for at opsætte farver og effekter, som du har lyst til. Få vist din yndlingsfarve, eller lad lyset ændre sig i takt til din musik. Eller hvad med, at få lyset til at afspejle temperaturen inde i computeren? Mulighederne er mange, men det stopper ikke engang hér!

Udvalget af Aura RGB-kompatibelt udstyr som eks. tastaturer, mus, headsets, musemåtter etc. Udvides nemlig konstant. Det betyder, at du let kan få synkroniseret dit RGB-lys på tværs af alle dine enheder, så du får et fuldstændig gennemført og personligt setup.

Gaming pc med ASUS Aura RGB

ASUS grafikkort i gamer computer

ASUS grafikkort - Høj kvalitet og lavt støjniveau

ASUS har igennem årene levet efter deres motto ”in Search of Incredible” – også når det kommer til grafikkort. ASUS er ganske enkelt kongerne af grafikkort, ikke mindst takket være deres eksklusive køleløsninger, der mulighed for ekstrem ydelse og et lavt støjniveau. Det giver virkelig en følelse af eksklusivitet og høj kvalitet, når du kan spille de nyeste spil i høj opløsning, men dårligt nok høre grafikkortet i din computer. Det er præcis den oplevelse, som vi og ASUS ønsker, at du med en computer fra Powered by ASUS-serien får.

ASUS er naturligvis heller ikke blevet verdens førende brand indenfor grafikkort uden at levere høj kvalitet. Deres enestående Auto-Extreme teknologi gør det muligt, i fremstillingsprocessen, at sikre lodninger af højeste kvalitet ved hjælp af robotter, der fjerner risikoen for menneskelige fejl og til gengæld sikrer et grafikkortet der lever op til de ekstremt høje standarder som ASUS sætter for deres produkter.


gaming pc med ASUS bundkort og vandkøler

ASUS bundkort - Stabilt frem for alt

Grundstenen i ethvert system er bundkortet. Det binder alle andre komponenter sammen og kan enten slippe kræfterne fra disse løs, eller begrænse dem og din oplevelse. Med et ASUS bundkort, får du ikke bare mere end 27 års erfaring, forskning og udvikling – du får også et bundkort fra en producent, der i 10 år i træk har været den mest prisvindende og anerkendte indenfor bundkort.

ASUS er førende indenfor innovative løsninger, der sikrer dig de nyeste teknologier og optimal ydeevne, men samtidig går de aldrig på kompromis med kvaliteten. Det handler for ASUS først og fremmest om at opbygge troværdighed gennem stabile bundkort, der er lette og enkle at bruge. Og over 500 millioner solgte bundkort siden 1989 vidner om, at kunderne elsker denne simple og kvalitetsbevidste tilgang.

Indkøbskurv

Total 0 DKK