Computer til Fortnite

Stærke gaming computere til Fortnite

Gamer PC til Fortnite

Fortnite er et af de allermest populære spil i hele verden. Over 125 millioner spillere har taget det farverige Battle Royale-spil til sig og skyder, looter og bygger i timevis hver dag. Vil du med på bølgen, så guider vi dig her til, hvilken computer du skal vælge, så du hverken får købt for dyrt eller billigt.Kom i gang med Fortnite

Fortnite er i sig selv ikke et voldsomt krævende spil, hvis man spiller for sjov og ikke nødvendigvis går efter at have alle grafiske indstillinger skruet op på allerhøjeste niveau. Dette har naturligvis bidraget til spillets store udbredelse, da de fleste nyere gaming PC’er uden større problemer, kan klare spillet på et tilfredsstillende niveau.

Siden Fortnite blev udgivet på PC tilbage i 2017, har udviklerne flere gange opdateret spillet. I juni 2021 blev der frigivet en opdatering til Fortnite, der stiller højere krav til din gaming computer, hvis du ønsker at spille med de allerhøjeste grafiske indstillinger. For størstedelen af Fortnite-spillerne betyder dette dog ikke alverden, da mange i forvejen kører med et mix af grafiske indstillinger, der får spillet til at køre så flydende som muligt. Uanset om man dyrker Fortnite, CS:GO eller Valorant som esport, så er dette oftest den optimale løsning for at få så høj FPS som muligt, men det er naturligvis en opdatering man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at få den ultimative grafiske oplevelse i Fortnite.

For at gøre det så let som muligt for dig at vælge din nye gamer PC til Fortnite, har vi udvalgt nogle computere og inddelt dem i 3 kategorier. Så kan du nemt vælge hvilket ambitionsniveau der passer bedst med dine ønsker og krav.

Fortnite gaming PC

High

Vil du gerne spille med højere grafiske indstillinger, eller på en højopløselig skærm med mange hertz, så skal du overveje en af disse computere. Med kraftfulde processorer og grafikkort, er der masser af kræfter at gøre godt med. Disse computere kan også bruges, hvis du vil streame Fortnite til eks. Twitch eller YouTube. Disse er også velegnet til dig, der gerne vil dyrke esport.

Hvad er Fortnite?

Hvis man aldrig selv har prøvet Fortnite, kan det måske virke lidt forvirrende til at starte med. Den korte introduktion til Fortnite er:

  • 100 spillere kæmper om sejren. Alle er som udgangspunkt mod alle, men man kan også spille med en enkelt makker eller på et hold bestående af 4. Den sidste spiller/det sidste hold i live vinder kampen.
  • Man kan skyde andre, eller håbe på, at andre skyder hinanden. Spillet er dog ikke blodigt eller særlig voldeligt (selvom det lyder paradoksalt) og den tegneserieagtige grafiske stil har også gjort, at spillet også er populært hos børn.
  • Kampene starter med, at spillerne fordeler sig på banen ved at hoppe ud fra en flyvende bus – Hvor på banen man hopper ud, kan have visse taktiske fordele.
  • Det tilgængelige område på kortet snævres hele tiden ind, for at presse spillerne sammen (så hvert spil ikke varer en evighed). Befinder man sig udenfor ”playzone” (det tilgængelige område), mister man energi og vil til sidst dø.
  • Undervejs i spillet kan man ”loote” (dvs. finde og opsamle) ressourcer og våben. Ressourcerne kan bruges til at bygge mure, ramper osv. Dette er et vigtigt element i at sikre sig selv det bedst mulige udgangspunkt i kampen - og særligt, når man mod slutningen af spillet, er presset sammen på et meget lille område.
  • Når der kun er 1 spiller tilbage i live, er spillet slut og den overlevende har vundet en ”Victory Royale”, der ikke består af andet end æren.

Koster Fortnite penge?

Fortnite findes i 2 udgaver til PC – En betalt udgave, hvor man kan spille som en gruppe af spillere imod computeren, og så i en gratis udgave, hvor 100 spillere kæmper imod hinanden og kun én kan vinde. Den sidstnævnte, der også er kendt som ”Battle Royale”-mode og også kendes fra spil som eks. PlayerUnknown’s Battlegrounds, er den klart mest populære udgave, og det er typisk også den der henvises til, når der tales om at spille Fortnite.

Battle Royal-udgaven af Fortnite kan du downloade gratis via www.fortnite.com , når din nye gaming PC er klar.

Overblik over banen i Fortnite Battle Royale

Battle Pass og kosmetiske genstande

Fortnite udvides konstant med nye ”skins”, der giver nyt udseende til ens figurer, våben o.l. Disse er ekstremt populære, og nogle af dem kan optjenes bare ved at spille spillet og løse specifikke missioner. En stor del af disse kosmetiske genstande koster dog rigtige penge. I Fortnite køber man de såkaldte ”V-Bucks”, der er Fortnites egen valuta, for rigtige penge, og disse V-Bucks kan dernæst bruges til at købe skins.

Ud over at betale direkte for et skin, så kan man købe et ”Battle Pass”. Med et Battle Pass låser man typisk op for en række skins med det samme, og samtidig får man adgang til at udføre en række særlige missioner i spillet. Lykkes man med disse, kan man låse op for endnu mere indhold. Spiller man Fortnite rigtig meget, er Battle Pass ofte lidt sjovere at købe, da man hele tiden har noget at kæmpe sig hen imod. Men man skal altid huske på, at det kun er kosmetiske genstande man får, og altså ikke noget, der reelt hjælper en med at vinde oftere.

Fortnite V-Bucks værdikort

Gør en god computer mig til en bedre Fortnite spiller?

Ligesom alt andet, så kræver det først og fremmest træning og øvelse, at blive god til Fortnite. Men når du ER blevet god, og måske endda deltager i turneringer, så kan en god computer godt give dig marginale fordele. Det kan eks. Være, at computeren kan generere flere billeder i sekundet, og hvis du har en skærm, der kan vise tilsvarende højt antal billeder, så vil du få en mere flydende og præcis oplevelse. På et højt niveau, kan dette være afgørende for, om du vinder eller taber en kamp.
En rigtig god computer kan dog ikke alene gøre en utrænet spiller til en fantastisk Fortnite spiller.

Kontakt

Er du stadigvæk ikke helt sikker på, hvilken computer der vil være det rigtige valg for dig? Så tag endelig fat i os, og lad os tage en snak om netop dit behov:

Ring til os på telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Skriv til os på e-mailsalg@mm-vision.dk
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK