Computer til Fortnite

Stærke gaming computere til Fortnite

Fortnite er et af de allermest populære spil i hele verden. Over 125 millioner spillere har taget det farverige Battle Royale-spil til sig og skyder, looter og bygger i timevis hver dag. Vil du med på bølgen, så guider vi dig her til, hvilken computer du skal vælge, så du hverken får købt for dyrt eller billigt.

Fortnite er i sig selv ikke et voldsomt krævende spil. Kigger vi på de officielle krav til spillet lyder de:

Minimum:
Operativsystem: Windows 10 Home
Processor: Core i3-3225 3.3 Ghz
RAM: 4GB
Grafikkort: Intel HD 4000

Anbefalet:
Operativsystem: Windows 10 Home
Processor: Core i5-7300U 3.5 Ghz
RAM: 8 GB
Grafikkort: Nvidia GTX 660, AMD Radeon HD 7870 eller lign. GPU med understøttelse af DirectX 11
Grafikkort hukommelse: 2GB VRAM

Der er med andre ord ikke en eneste gaming computer i vores sortiment, der ikke vil kunne leve op til de disse krav. Men hvad skal man så vælge? Det afhænger i høj grad af ens ambitionsniveau og ens øvrige udstyr. Vi har nedenfor udvalgt en række computere og inddelt dem i 3 kategorier.

Fælles for alle computerne er, at vi anbefaler, at du vælger computeren med Windows 10 - det bedste Windows til gaming.

Windows 10 logo

Begyndercomputere til Fortnite
Disse computere er rigtig gode til nybegyndere eller gamere, der bare spiller for sjov med vennerne engang imellem. Ikke alle grafiske indstillinger vil være i top, men spillet vil køre godt og stabilt og give en tilfredsstillende oplevelse til langt de fleste gamere.

Stærke computere til Fortnite
Vil du gerne spille med højere grafiske indstillinger, eller på en højopløselig skærm med mange hertz, så skal du overveje en af disse computere. Med kraftfulde processorer og grafikkort, er der masser af kræfter at gøre godt med. Disse computere kan også bruges, hvis du vil streame Fortnite til eks. Twitch eller YouTube. Disse er også velegnet til dig, der gerne vil dyrke esport.

Vælg den bedste gaming pc til Fortnite
Vil du have det bedste af det bedste, eller er du professionel gamer eller streamer, så er dette computerne for dig. Disse computere er perfekte til Fortnite på højeste niveau, takket være de super kraftfulde grafikkort og top-of-the-line processorer. For dig, hvor hvert millisekund tæller og en høj FPS er afgørende.

Hvad er Fortnite?

Hvis man aldrig selv har prøvet Fortnite, kan det måske virke lidt forvirrende til at starte med. Den korte introduktion til Fortnite er:
  • 100 spillere kæmper om sejren. Alle er som udgangspunkt mod alle, men man kan også spille med en enkelt makker eller på et hold bestående af 4. Den sidste spiller/det sidste hold i live vinder kampen.
  • Man kan skyde andre, eller håbe på, at andre skyder hinanden. Spillet er dog ikke blodigt eller særlig voldeligt (selvom det lyder paradoksalt) og den tegneserieagtige grafiske stil har også gjort, at spillet også er populært hos børn.
  • Kampene starter med, at spillerne fordeler sig på banen ved at hoppe ud fra en flyvende bus – Hvor på banen man hopper ud, kan have visse taktiske fordele.
  • Det tilgængelige område på kortet snævres hele tiden ind, for at presse spillerne sammen (så hvert spil ikke varer en evighed). Befinder man sig udenfor ”playzone” (det tilgængelige område), mister man energi og vil til sidst dø.
  • Undervejs i spillet kan man ”loote” (dvs. finde og opsamle) ressourcer og våben. Ressourcerne kan bruges til at bygge mure, ramper osv. Dette er et vigtigt element i at sikre sig selv det bedst mulige udgangspunkt i kampen - og særligt, når man mod slutningen af spillet, er presset sammen på et meget lille område.
  • Når der kun er 1 spiller tilbage i live, er spillet slut og den overlevende har vundet en ”Victory Royale”, der ikke består af andet end æren.


Hvor kan man få fat i Fortnite?

Når din computer til Fortnite er klar, så kan du hente Fortnite gratis på www.fortnite.com og komme i gang med at spille.

Koster Fortnite penge?

Fortnite findes i 2 udgaver - En betalt udgave, hvor man kan spille som en gruppe af spillere imod computeren, og så i en gratis udgave, hvor 100 spillere kæmper imod hinanden og kun én kan vinde. Altså, det der også er kendt som ”Battle Royale”-mode og også kendes fra spil som eks. PlayerUnknown’s Battlegrounds. I den ultrapopulære Battle Royale-udgave af Fortnite, kan man også købe kosmetiske genstande, men selve spillet er gratis tilgængeligt, og dette har selvfølgelig været med til, at skabe den store succes og sikre, at der altid er nogle at spille imod.

Gør en god computer mig til en bedre Fortnite spiller?

Ligesom alt andet, så kræver det først og fremmest træning og øvelse, at blive god til Fortnite. Men når du ER blevet god, og måske endda deltager i turneringer, så kan en god computer godt give dig marginale fordele. Det kan eks. Være, at computeren kan generere flere billeder i sekundet, og hvis du har en skærm, der kan vise tilsvarende højt antal billeder, så vil du få en mere flydende og præcis oplevelse. På et højt niveau, kan dette være afgørende for, om du vinder eller taber en kamp.
En rigtig god computer kan dog ikke alene gøre en utrænet spiller til en fantastisk Fortnite spiller.

Er du stadigvæk ikke helt sikker på, hvilken computer der vil være det rigtige valg for dig? Så tag endelig fat i os, og lad os tage en snak om netop dit behov:

ring til os på telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
skriv til os på e-mail[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK