Computer til Valorant

Find den bedste computer til Valorant hos Vision Gaming

Computer til Valorant

Allerede inden Valorant officielt udkom, stjal spillet billedet fra de største titler og slog rekorder på streaming-platformen Twitch. Nu, hvor spillet er tilgængeligt for alle, er det på tide, at gøre dig klar til at deltage i et af de mest interessante multiplayer-spil i lang tid. Men hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en computer til Valorant? Læs mere her i vores guide, og få hjælp til at finde den bedste gaming PC til Valorant.


Vær den bedste

Valorant byder på hæsblæsende action – men ikke kun den slags action, hvor du skal reagere hurtigt. Valorant byder på en række unikke elementer, der også kræver stor omtanke og planlægning fra spillerne, hvis holdet skal øge sine chancer for at trække sig sejrrigt ud af de intense kampe. Bag spillet står Riot Games, der bl.a. også har lavet det populære League of Legends, og det kombinerer både hurtig action, som du kender det fra eks. CS:GO, med særlige evner, som måske er stødt på i netop League of Legends.

Hvis du er klar til at kæmpe dig til tops indenfor et af de mest unikke spil i esport, så skal du naturligvis også have den rigtige gaming computer. Nedenfor har vi inddelt en række gaming computere i kategorier, så du nemt finder den helt rigtige computer til Valorant – afhængig af både dine nuværende evner og dit ambitionsniveau. Rigtig god kamp!

VALORANT GAMING PC

STANDARD

Valorant kører faktisk rigtig fint på selv mindre kraftfulde computere. Det betyder også, at du ikke behøver et monster af en computer, for at prøve kræfter med Valorant. Vil du bare have en god og flydende oplevelse, måske fordi Valorant er en af de første first-person-shooter titler du kaster dig ud i, er disse all-round gaming computere derfor et rigtig godt valg.

HVAD ER VALORANT?

Valorant er af mange blevet sammenlignet med et spil som Counter-Strike: Global Offensive – og det er ikke helt uden grund. Spillet går grundlæggende ud på, at 10 spillere deles op på 2 hold, hvor det ene hold skal forsøge at plante en bombe (i Valorant kaldet en ”spike”) og bringe den til sprængning, mens det andet hold skal forsøge at forhindre dette. Der spilles bedst ud af 25 runder, så det første hold til at vinde 13 runder har dermed vundet kampen. Hver runde varer 100 sekunder, eller indtil et af holdende er blevet udryddet inden bombet er blevet plantet. Hvis man dør i en runde, respawner (genoplives) man først i næste runde. Lyder det bekendt? 😊

Valorant er dog ikke bare en kopi af andre esports-titler, for Valorant byder på et interessant twist. Hvert hold består nemlig ikke bare af terrorister og anti-terrorister. I stedet styrer hver spiller en ”agent”, der er udstyret med særlige evner.

AGENTER I VALORANT

Inden hver af de potentielt 25 runder starter, skal hver spiller vælge sit våben, agent og evner. Man behøver ikke være den samme agent i hver runde, og netop dette er med til at sikre, at der er store variationer igennem et helt spil. Oplever man eks. at ens modstander spiller på en bestemt måde, findes der et hav af måder at imødegå denne spillestil, hvis bare ens hold kommunikerer godt sammen og får sammensat nogle agenter og evner, der kan bruges til at tvinge sig igennem modstandernes forsvar.

Valorant er derfor ikke bare et spil, der handler om at være hurtig til at ramme ens modstander med sigtekornet – det handler i lige så høj grad om samarbejde og at tænke kreativt i pressede situationer.


Agenter i Valorant

VALORANT ER GRATIS

Ud over at byde på interessante og nye tiltag indenfor esport, så er en af årsagerne til Valorants popularitet også, at spillet er gratis at downloade og spille. Det gør det super nemt for dig og vennerne at komme i gang med at spille – og der er altid masser af modstandere at kæmpe imod.

I Valorant kan man dog også vælge at købe kosmetiske genstande til sin karakter for rigtige penge. I modsætning til mange andre spil, så er der dog ikke tale om traditionelle ”loot boxes”, hvor man køber en tilfældig genstand og derved gambler med sine penge, men i stedet ved man præcis hvad man køber, når man køber et udvalgt skin eller en anden kosmetisk genstand.

Vil du i gang med at spille, kan du downloade Valorant på: https://playvalorant.com/en-us/.


TILBEHØR TIL VALORANT

Når du skal reagere på et splitsekund, så er du nødt til at have det rigtige udstyr, der kan reagere lige så hurtigt som dig i Valorant. Her er noget af vores allermest populære tilbehør, som vil være med til at gøre din oplevelse i Valorant endnu bedre.

Hvis du ikke kun er på udkig efter en PC til Valorant, kan det være, at du godt kunne bruge lidt hjælp eller sparring til, hvad du bør overveje inden du bestiller din nye gaming computer. Vores danske rådgivere sidder klar til at give dig gode tips og vejledning, så du får valgt det helt rigtige.

Ring til vores rådgivere på tlf.:7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Send en e-mail til vores rådgivere på: [email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK