COMPUTER TIL COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE (CS:GO)

Find den rigtige gaming PC til Counter-Strike

Gamer PC til Counter-Strike: Global Offensive

Uanset om du er nybegynder eller Global Elite spiller, så kan vi hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en stærk gaming PC til Counter-Strike: Global Offensive – Eller måske bedre kendt som CS:GO.

CS:GO er et af verdens allerstørste esport spil, og vil du dyste med på ikoniske maps som Inferno, Mirage og Dust II, så skal du være ordentlig forberedt. Heldigvis har vi gaming computere til CS:GO i alle prisklasser – og til ethvert ambitionsniveau, og i denne guide, fortæller vi lidt om hvad du skal overveje, inden du køber din nye gaming computer.Vælg den rigtige computer til CS:GO

CS:GO har udviklet sig meget gennem årene, og mange nyere taktiske first-person-shooters, som eks. Valorant og Rainbow Six Siege, har meget at takke Counter-Strike for. Spillet er løbende blevet opdateret, og derfor har kravene til gaming computere til CS:GO naturligvis også ændret sig. Selvom stort set alle nyere computere uden problemer kan afvikle CS:GO, så er der selvfølgelig også forskel på, hvad man som spiller selv har af krav til oplevelsen. Derfor har vi udvalgt en række gaming PC’er og inddelt dem i kategorier, der gør det lidt lettere for dig, at vælge den helt rigtige computer til CS:GO.

CS:GO gaming PC

Ultra

Er du på udkig efter den bedste computer til CS:GO, enten fordi du er professionel gamer eller bare gerne vil have, at computeren ikke er begrænsningen for dit niveau, så er disse gaming PC’er lige noget for dig. Computerne er perfekte til Counter-Strike på højeste niveau, eller til dig, der gerne vil spille på højt niveau og streame dit spil samtidig til eks. YouTube eller Twitch.

Hvad går CS:GO ud på?

Det taktiske first-person shooter spil opstod egentlig som en modificeret udgave, af det populære spil ’Half-Life’ fra 1998, og er udkommet i flere versioner igennem årene. De efterhånden mange år på bagen har også givet spillet mulighed for at samle en stor følgeskare op, og det helt klart en af årsagerne til, at det nu er et af verdens mest populære spil indenfor eSport.

  • 2 hold, bestående af 5 spillere på hvert hold, agerer henholdsvis terrorister og anti-terrorister.
  • Terroristerne skal, inden for 1 minut og 55 sekunder, sprænge en bombe på ét af 2 mulige steder på banen eller skyde alle anti-terrorister. Lykkes det, får holdet et point.
  • Anti-terroristernes opgave er at forhindre bomben i at sprænge, ved enten at eliminere hver terrorist, eller ved at desarmere bomben, hvis terroristerne når at placere denne inden for tidsrammen. Lykkes anti-terroristerne med deres opgave, får holdet et point.
  • Man spiller bedst ud af 30 runder, og efter de første 15 runder bytter man "side", så man både kommer til at agere terrorist og anti-terrorist i løbet af en kamp.

Taktik er afgørende

Selvom de grundlæggende regler lyder ret simple, så er der masser af taktiske elementer i spillet, der er med til at gøre det hele ekstra spændende.

Ud over, at man selvfølgelig skal positionere sig rigtigt som hold, for at dække alle vinkler, får holdet i forbindelse med hver runde også penge, baseret på deres indsats i forrige runde - og disse penge skal bruges til at købe våben til den kommende runde. Derfor kan der nogle gange være taktiske fordele i at ”opgive” en runde eller at gå all-in efter sejren. Og afgørelserne skal træffes på et splitsekund, for tidsgrænsen tikker hele tiden, og fjenden kan vente om næste hjørne!

Taktikbræt fra Counter:Strike Global Offensive

Samarbejde er vejen frem i Counter-Strike

Ud over taktikken, så er samarbejdsaspektet, hvor god og klar kommunikation er et nøgleaspekt, afgørende for holdet. Hver spiller udfylder nemlig typisk en fast rolle, og ens succes i den rolle, kan være helt afgørende for holdets samlede mulighed for at tage sejren. Uanset om du er ham, der skal skyde modstanderen på lang afstand, eller om du er ham, der har til opgave at kaste granater på det helt rigtige tidspunkt, så bidrager alle til sejren. Man vinder derfor sammen, og man taber sammen, og de intense opgør og store følelsesmæssige rutsjeture man oplever under en kamp, er med til at skabe stærke relationer. Derfor ser man ofte også, at mange professionelle spillere, der igennem årene har spillet sammen på forskellige hold, har stærke venskaber selvom de nu spiller på hvert deres hold.

Spillere der taler sammen in-game

Er en god computer afgørende for, at jeg bliver en god CS:GO spiller?

Lad os være ærlige. En stærk computer alene kommer ikke til at gøre dig til en verdensstjerne. Men er du seriøs omkring din træning, så kan du nå til et punkt, hvor du faktisk kan udnytte nogle af de ting, som en kraftfuld gaming PC til CS:GO kan give dig. Det vil typisk være tilfældet, når du er så dygtig til at ramme din modstander, at det er millimeter og brøkdele af sekunder der mangler, for at gøre det helt perfekt.

Det kan også være, du er begyndt at spille mod andre spillere, der f.eks. sidder foran en 144Hz, eller måske endda 280Hz-skærm. Disse Hz (hertz) betyder nemlig, at skærmen kan vise flere billeder i sekundet (frames per second - forkortet FPS), og dette giver et mere flydende og præcist billede - noget der også gør det lettere for dig, at styre musen tilsvarende præcist. Helt firkantet, og lidt kunstigt, kan konceptet illustreres som vist nedenfor:

Kontakt

Er du stadigvæk ikke helt sikker på, hvilken gaming PC der vil være det rigtige valg for dig? Så kontakt vores danske rådgivere og få den bedste vejledning til, hvordan du vælger rigtigt til lige netop dit behov.

Ring til os på telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Skriv til os på e-mailsalg@mm-vision.dk
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK