Computer til ARK: Survival Evolved

Find den bedste computer til ARK: Survival Evolved hos Vision Gaming

COMPUTER TIL ARK: SURVIVAL EVOLVED

Et af de allermest populære survival-spil hedder ARK: Survival Evolved. Millionvis af spillere har kæmpet sig igennem det utrolige univers, hvor du helt fra bunden skal sikre din egen overlevelse. Find mad og drikke, indsaml materialer til tøj og værktøjer, og byg din egen base, så du er i sikkerhed for de farer, der lurer overalt. Der er masser at tage sig til, og der venter nemt hundredvis af timers gameplay.

Men inden du begynder at indsamle materialer til din flinteøkse, så er der lige én ting du skal have på plads: En god gaming PC til ARK: Survival Evolved. Hvis du er i tvivl om, hvilken computer der er det rigtige valg for dig, så læs videre her i vores guide.


EVENTYRET VENTER

”Er det…. Er det en dinosaurus?”. Hvis du ikke har set grafikken på den virtuelle indpakning til ARK: Survival Evolved, kan det godt være noget af det første du udbryder, når du starter spillet for første gang. Uden noget som helst andet end undertøj, vågner du nemlig på en strand, og i det fjerne kan du skimte de eksotiske dyr, som vi alle troede for længst var uddøde.

Det går dog hurtigt op for dig, at du er nødt til at finde både mad og drikke, og et sikkert gemmested, hvis ikke det pludselig er DIG der skal uddø. Med de bare næver må du derfor i gang med at indsamle sten og træ, så du kan skabe nye værktøjer og våben, og indsamle bær fra nogle af buskene i området omkring dig for at dæmpe den værste sult.

Og herfra er du på egne ben. Fra nu af skal du selv udforske dine omgivelser, opbygge din base, overleve de farer der venter og løse mysteriet om, hvad det er for et underligt sted du er havnet.

ARK: SURVIVAL EVOLVED GAMING PC

STANDARD

ARK: Survival Evolved stiller relativt store krav til computerens grafikkort - og det endda på trods af, at spillet er mere kendt for sit sjove gameplay frem for fantastiske grafik. Spiller du, som de fleste andre, i FullHD-opløsning, er vores anbefaling derfor at vælge en af følgende computere, der alle giver dig en flydende oplevelse med tilfredsstillende grafiske indstillinger.

HVAD ER ARK: SURVIVAL EVOLVED?

Spillet ARK: Survival Evolved er et såkaldt survival-spil. Det vil sige, at spillet har et element af realisme, i og med at din karakter løbende vil føle sig sulten og tørstig, og det er din opgave hele tiden at have dette i baghovedet som et ekstra element i spillet. For at gøre oplevelsen endnu mere realistisk, så kan du med fordel lave et bål (for at dræbe bakterier i det rå kød, du måske er så heldig at få fingrene i) – men for at kunne lave et bål, skal du også have indsamlet noget træ.

Som du måske kan fornemme, er der altså rigtig mange processer, man hele tiden skal forholde sig til, men heldigvis kan man med tiden gøre tingene lettere for sig selv i takt med, at man lykkes med at opbygge sin base. Og det kan man gøre alene, eller med vennernes hjælp.

SPIL ARK:SURVIVAL EVOLVED MED VENNERNE

Man kan vælge at spille ARK: Survival Evolved som singleplayer-spil eller på en server sammen med andre spillere. Ligesom i den virkelige verden, er det meget lettere at bygge en stor, flot base og sikre sig overlevelse, hvis man arbejder sammen. Derfor er det også utroligt populært at slå sig sammen med venner, eller at få nye venner online, så man hurtigere stiger i level og kan løse nogle af de mange mysterier, som spillet byder på. Eller, afhængig af hvilken server du spiller på, plyndre nogle af de andre spilleres baser. 😱


Spil med vennerne i ARK: Survival Evolved

VÆLG DEN RIGTIGE SERVER

Hvis du vælger at spille ARK: Survival Evolved online, så kan du vælge mellem flere typer af servere. De vil hver især have forskellige indstillinger, der afgør hvilke muligheder og begrænsninger der er i spillet. Der er eksempelvis såkaldte PvE-servere (Player versus Environment), hvor spillerne sammen kæmper mod de udfordringer spiludviklerne har skabt. Dette er et oplagt valg, hvis man mest er til casual-gaming, og bare gerne vil have en sjov oplevelse i et tempo man selv bestemmer.

Er man i stedet klar til den ultimative udfordring, kan man vælge PvE-servere (Player versus Player), hvor alle kæmper mod hinanden – eller slår sig sammen i ”stammer”. Her kan man altså tage på plyndringstogter og bekæmpe sine modstandere i stedet for kun at fokusere på de fjender, der er indbygget i spillet. Det kan være både sjovt og nervepirrende, men også rigtig ærgerligt, når man selv er ude for, at ens base bliver brændt ned til grunden af en fjendtlig stamme, og alt ens arbejde pludselig er spildt.

Skal din nye gaming PC bruges til andet end ARK: Survival Evolved? Eller har du nogle spørgsmål du gerne vil have afklaret, inden du beslutter dig endeligt? Så kontakt vores danske rådgivere og få tips og vejledning, så du får valgt den gaming computer, der er bedst for dig.

Ring til vores rådgivere på tlf.:7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Send en e-mail til vores rådgivere på:[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK