Computer til Cyberpunk 2077

//

Computer til Cyberpunk 2077

Tag med til fremtiden, når CD Projekt RED, kendt fra den voldsomt populære ”The Witcher”-serie, åbner op for en imponerende fremtidsby, hvor der naturligvis venter både flyvende biler, neonlys og kæmpestore skyskrabere.

Men én ting er selvfølgelig, hvad fremtiden har at byde på – noget helt andet er, hvad du her og nu skal være opmærksom på, når du vælger en computer til Cyberpunk 2077. Læs videre her i vores guide, så du er sikker på at få valgt den bedste gaming PC til Cyberpunk 2077.

//

Tag med til Night City

I 2077 er Night City en by, placeret mellem Los Angeles og San Francisco på USA's vestkyst. Byen er præget af jagten på lykke, skønhed og evigt liv med masser af fart og glamour, men mindst lige så mange mørke bagsider og triste skæbner. Den mørke del af byen er præget af bander og vold, og som karakteren ”V”, en lejesoldat med modificerede, mekaniske kropsdele, har du dine egne kampe at kæmpe. Og din egen fremtid at skabe.

Uanset hvilke beslutninger du træffer i Cyberpunk 2077s historie, så afhænger spil-oplevelsen i høj grad af din computer. Vi har derfor inddelt en række gaming computere i kategorier, så du nemt og enkelt kan finde din nye computer til Cyberpunk 2077, afhængig af hvilke krav og forventninger du har til din spiloplevelse.

Cyberpunk 2077 gaming pc

Minimum... />

Disse computere lever alle op til minimumskravene for Cyberpunk 2077 – og mere til. Du kan spille spillet uden problemer, men mange af de grafiske indstillinger vil dog være i den lave ende. Et stærkt valg til dig, der ikke går så meget op i grafik, men hellere vil fokusere på historien og de fede eventyr der venter i Night City.

</ ...Standard

Alle disse computere lever som minimum op til Cyberpunk 2077s anbefalede krav. Du er altså sikret en flot og flydende oplevelse i spillet, og er et rigtig stærkt valg til dig, der vil have flot grafik i FullHD opløsning.
Det oplagte valg for de fleste spillere.

</ ...Ultra... \>

Du vil have den bedste oplevelse? De vildeste effekter? Eller måske spille i høj opløsning? Vil du endda kunne holde en høj FPS mens du streamer dig spil? Vi hører dig, og derfor anbefaler vi, at du tager et kig på disse kraftfulde gaming computere til Cyberpunk 2077.

//

Hvad er Cyberpunk 2077?

Cyberpunk 2077 er hvad man kan kalde et first-person action-eventyr. Spillet byder på masser af hæsblæsende action, hvor du eks. kan nyde godt af de futuristiske våben (hvem kan ikke lide en pistol, der kan skyde om hjørner?), men samtidig er spillet også meget historie-drevet.

Du kan altså i stor stil selv kan præge udviklingen af både din karakter og dine evner, men også af, hvordan omgivelserne opfatter dig. Du kan eks. forsøge at blive venner med nogle af byens bander, i stedet for at bekæmpe dem, ligesom du kan vælge at købe opgraderinger til dine kropsmodifikationer igennem de officielle kanaler, eller vælge den lidt mere lyssky løsning, hvor du i stedet lægger vejen forbi det sorte marked.

Mulighederne er mange, og det gør derfor også Cyberpunk 2077 oplagt som et af de spil, man sagtens kan gennemføre flere gange.

//

Kropsmodifikationer

I 2077 er kropsmodifikationer ikke begrænset til tatoveringer og lignende. I stedet kan hele kropsdele skiftes ud, og erstattes med mere kraftfulde dele – og nogle dele endda med ekstra funktioner. Forestil dig, at du fik erstattet armene med splinterny robotteknologi, så du nu kan løfte endnu tungere ting (og samtidig slippe for problemet med, ikke at kunne åbne låget på syltetøjsglasset), eller at dine nye robot-ben kunne gøre dig i stand til at løbe og springe som aldrig før. Denne nye frihed er tilgængelig i Cyberpunk 2077 – men alt har sin pris, og du er ikke den eneste, der ønsker at kunne leve for evigt takket være den nye teknologi.

//

Dine omgivelser i Cyberpunk 2077

Den fiktive by, Night City, du befinder dig i, er hjemstedet for omkring 6 millioner indbyggere. De store skyskrabere og det flotte neonlys er dog desværre ikke ensbetydende med, at Night City er et fantastisk sted at bo. Rent faktisk er byen kåret til det værste sted at bo i hele Amerika. Og det siger faktisk ikke så lidt.

For resten af Amerika er heller ikke, hvad det har været. Gæld, hjemløshed og koroption har betydet et samfundskollaps, og i stedet har store virksomheder overtaget meget af regeringsansvaret. Det betyder også, at hvis ikke du har masser af penge, eller du er venner med de mest indflydelsesrige personer, så går du en hård tid i møde, når du sætter dine fødder i Night City.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvilken gaming computer, der vil være det rigtige valg for dig?
Så tag fat i vores danske rådgivere, der kan give dig gode råd med på vejen, så du får valgt den computer, der dækker dine behov bedst.

Ring til vores rådgivere på tlf.:7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Send en e-mail til vores rådgivere på:[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK