Computer til Grand Theft Auto V

Find den rigtige computer til Grand Theft Auto V

Gamer PC til GTA V

Grand Theft Auto-serien har altid været kontroversiel – og drønhamrende populær! Den seneste udgave af spillet, Grand Theft Auto V (også kendt som GTA V og GTA 5), er måske et af de allerbedste eksempler på et spil, der igennem mange år har formået at fastholde hundredtusindvis af spillere i en stor, åben verden med masser af action og muligheder.

Vil du også med til Los Santos og Blaine County, men har du ikke en computer, der er klar til vilde stunts og kæmpe eksplosioner, så læs med her, hvor vi guider dig til at vælge den bedste computer til Grand Theft auto V.

Vælg den rigtige computer

Siden Grand Theft Auto V udkom til PC tilbage i 2015, er der kommet mange opdateringer til spillet – særligt til online-delen, hvor grafikken også er blevet opdateret løbende. Spillets alder betyder, at de fleste nyere computere i dag godt vil kunne spille GTA V, men hvis man eks. har ønske om at spille med højeste grafikindstillinger, vil udnytte en skærm med ekstra høj opdateringshastighed (kendt som ”Hz”) eller spille i højere opløsning end FullHD, så skal man vælge den rigtige computer.

For at gøre det nemt og enkelt for dig at vælge din nye gamer PC til GTA V, har vi udvalgt en række gaming PC'er og inddelt dem i 3 forskellige kategorier, så du bedst kan finde den, der passer til netop dit behov.

Grand Theft Auto V gaming PC

Mere om Grand Theft Auto

Hvad er GTA 5?

Grand Theft Auto er en prisvindende serie af action-spil, udviklet af Rockstar Games. Spillet har sat utallige rekorder, men er nok først og fremmest kendt for store eksplosioner, politisk ukorrekthed og en voldelig tilgang til problemløsning. I denne udgave af Grand Theft Auto kan du udforske flere områder, fra glamourøse millionvillaer i Vinewood Hills, over midtbyen i Los Santos, til støvede udkantsområder i Blaine County.

Til forskel fra de tidligere Grand Theft Auto-spil, styrer man denne gang hele 3 hovedpersoner. Dette unikke trekløver består af Michael De Santa, en tidligere professionel bankrøver der nu lever under vidnebeskyttelse, Franklin Clinton, en wannabe gangster der bor sammen med sin tante i ghettoen, og sidst men ikke mindst Trevor Phillips, en våbensmuglende voldspsykopat med hang til stoffer.

Disse 3, på overfladen, knapt så charmerende karakterer bliver via en række omstændigheder ført sammen, og det er nu din opgave at styre dem igennem planlægning af bankrøverier, gaderæs, likvideringer og mange andre kriminelle opgaver i forsøget på, at sikre de 3 karakterers økonomi resten af livet.

Grand Theft Auto V cover

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto kan sagtens spilles alene, men en af årsagerne til, at GTA V fortsat har masser af loyale spillere, skyldes først og fremmest multiplayer-delen. Her styrer du din helt egen, personlige karakter, og sammen med andre spillere kan du bl.a. udføre missioner, der giver dig prestige og masser af penge på kontoen til at købe nyt udstyr til din karakter, fede biler og de lækreste lejligheder.

Igennem årene har Rockstar Games tilføjet en lang række udvidelser til Grand Theft Auto Online, så du ikke længere kun er begrænset til at spille i det samme område som i singleplayer-delen. Denne konstante udvikling og tilføjelse af nyt indhold, har været med til at sikre, at der altid er masser at spille med online.

Kæmp dig mod toppen

De fleste game modes man spiller i GTA Online, belønner spilleren med in-game valuta og "Reputation Points". Reputation Points er afgørende for, hvilket level man befinder sig på, og i takt med, at man stiger i level, låses forskellige andre game modes op, ligesom både nye våben, frisurer, tøj bliver muligt at købe for de penge, man har optjent i spillet.

Dette betyder, at man hele tiden har noget nyt at stræbe efter, og at man også bliver belønnet for at kaste sig ud i endnu sværere missioner - for det er selvfølgelig her, at den mulige gevinst er størst!

Optjening af penge og reputation i GTA Online
Spiller i GTA V med Dunce-hat

Opfør dig ordentligt, bankrøver!

Det kan virke paradoksalt, at man skal huske den gode opførsel i et spil fyldt med vold. Men GTA Online skal være et sjovt sted at være for alle spillere, og derfor har udviklerne lavet et system til at holde styr på spillere, der skaber en dårlig oplevelse for andre. Ødelægger man eksempelvis en anden spillers bil, forlader man sit hold midt under en mission eller indsender man falske anmeldelser om, at en anden spiller snyder, så optjener man "Bad Sports"-point.

Når man har passeret en grænsen for disse, vil man i en periode være begrænset til at spille missioner med andre spillere med samme opførsel, og samtidig vil ens karakter have en særlig hat på, så alle andre kan se, at man ikke har opført sig ordentligt. Jo flere gange man når grænsen for Bad Sports-point, jo længere vil denne perioden blive.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming computer også bruges til andet end GTA 5, og er du stadigvæk ikke helt sikker på, hvilken computer der vil være det rigtige valg for dig? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er specialister i at hjælpe med at finde det rigtige til lige netop dit behov.

Ring til os på telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Skriv til os på e-mail[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK