Computer til Call of Duty: Warzone

Find den bedste gaming computer til Call of Duty: Warzone hos Vision Gaming

Gamer computer til Call of Duty: Warzone

Er din gaming PC klar til de hårde kampe i Call of Duty: Warzone? Hvis ikke, så skal du læse videre her i vores guide, hvor vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige gamer computer afhængig af dit ambitionsniveau. Er det første gang du stifter bekendtskab med Call of Duty-serien, er du en erfaren spiller på et sammentømret hold, eller er du streamer der skal have den maksimale performance? Bare rolig, vi har den gamer PC der passer perfekt til dig, så du får den bedste oplevelse med Call of Duty: Warzone!


Call of Duty som Battle Royale

Call of Duty-serien har altid været utroligt populær for elskere af first-person-shooter spil. Spil-serien er bl.a. kendt for sit lynhurtige gameplay, et stort udvalg af våben der kan tilpasses til ens individuelle spillespil og naturligvis ikke mindst de ”perks” (evner), der undervejs i spillet låses op for, og som kan have en dramatisk indflydelse på ens muligheder for sejr. Med den historisk store popularitet i ryggen, var det derfor ikke nogen overraskelse, at en Battle Royale-udgave af spillet ville blive en kæmpe succes. Vil du også være en del af succesen? Så læs videre og find din nye gamer PC til Call of Duty: Warzone!

Call of Duty: Warzone gaming PC

Standard

Er du på udkig efter en stærk gaming pc, der kan køre Call of Duty: Warzone og andre populære spil i FullHD opløsning med flotte grafikindstillinger, så er disse 2 computere et rigtig godt valg. De er perfekt til en mere casual spiller, der primært spiller for hyggens skyld, men som også godt kan lide konkurrence-elementet, og derfor ikke vil gå ned på kvaliteten af hardwaren.

High

Er en skærm med ekstra hurtig opdateringshastighed en del af dit gaming setup? Så skal du kigge på en af disse gamercomputere, hvis du vil have en god udnyttelse af denne. Det kan også være, at du bare gerne vil spille Call of Duty: Warzone i en højere opløsning end FullHD eller måske prøve kræfter med at streame til Twitch mens du spiller. Uanset hvad du vælger, så får du en lækker, flydende oplevelse, når du spiller Warzone på en af disse gamer PC’er!

Ultra

Vil du have den absolut bedste grafiske oplevelse, som Call of Duty: Warzone har at byde på, med imponerende RTX-effekter i 4K-opløsning? Eller er du på jagt efter et bæst af en computer, der spytter FPS ud i samme tempo som dit maskingevær kværner sig igennem endnu et magasin? Uanset som du er professionel gamer eller streamer, eller bare vil have det bedste og det bedste, så er disse gamer PC’er lige hvad du leder efter til Call of Duty: Warzone.

Hvad er Call of Duty: Warzone?

Ud over at være et lynhurtigt first-person-shooter spil, så er Call of Duty: Warzone primært kendt som en Battle Royale-udgave af den populære spil-serie. I et Battle Royale, som det eks. også kendes fra Fortnite og Apex Legends, dyster man grundlæggende mod andre spillere om at være den sidste overlevende i spillet. Dette foregår på et stort, åbent spil-område, men for at holde action-niveauet konstant højt, indskrænkes spil-området løbende undervejs, og opholder man sig udenfor området i længere tid ad gangen, mister man ganske enkelt sin energi og dør.

I de typiske kampe spiller 150 spillere mod hinanden, og man kan vælge enten at spille Call of Duty: Warzone solo eller som del af et hold mod andre hold. At spille det som et hold sammen med vennerne er forrygende underholdning, men man møder hurtigt andre dygtige hold, så man finder lynhurtigt ud af, at kommunikation og teamwork er vigtige elementer, hvis man skal have en chance for at vinde kampen.

Hvad gør Call of Duty: Warzone unikt?

Med så mange fede spil på markedet, er det klart at man som spil-udvikler hele tiden må tænke nyt og anderledes, for at holde ens spil interessant. En af de ting der adskiller Call of Duty: Warzone fra andre Battle Royale-spil er bl.a. at døden ikke nødvendigvis er den endegyldige afslutning på en kamp. Når du dør i Warzone, bliver du nemlig sendt til den berygtede ”Gulag”, hvor du, kun udstyret med en pistol, skal dyste én-mod-én mod en anden nyligt død spiller. Vinderen af duellen bliver sendt retur på slagmarken, og er dermed fortsat inde i kampen om sejren.

Som noget andet ret unikt for Battle Royale-spil, så kan man i Call of Duty: Warzone også spille med andre, på tværs af enheder. Sidder du eksempelvis selv og spiller på din gaming PC, men har en kammerat der spiller Xbox eller Playstation, så kan I altså stadig spille på hold sammen!

Billede fra en duel i en Gulag i Call of Duty Warzone
Det er ren kamp om overlevelse i den berygtede "Gulag"

Spil Call of Duty: Warzone gratis på PC

Ligesom mange andre af de mest populære online-titler i dag, så er Call of Duty: Warzone gratis at downloade og spille, hvilket naturligt har gjort spillerbasen kæmpestor. Med over 85 millioner spillere fordelt over hele verden, kan du altid let finde en kamp at deltage i, eller et nyt hold at spille sammen med.
Selvom spillet er gratis, kommer der løbende nye opdateringer til spillet, som eks. nye kosmetiske genstande og baner, ligesom der fra tid til anden også er særlige game modes, som kun er tilgængelig i en begrænset periode.

Ligesom i stort set alle andre free-to-play titler, er der også mulighed for at købe kosmetiske genstande for rigtige penge i Call of Duty: Warzone. Noget af det mest populære, man kan købe for rigtige penge, er de såkaldte ”Battle pass”. Her får man mulighed for at låse op for en lang række genstande (skins til sine våben, nye karakterer mv.) i takt med, at man spiller spillet og stiger i level.

Vil du i gang med at spille Call of Duty: Warzone på din egen gamer computer? Så hent det gratis nu på: https://www.callofduty.com/da/warzone/download

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Call of Duty: Warzone, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer, der passer til lige nøjagtig dit behov.

Ring til vores rådgivere på tlf.:7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Send en e-mail til vores rådgivere på:[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK