Computer til Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone banner

Gamer computer til Call of Duty: Warzone

Er din gaming PC klar til de hårde kampe i Call of Duty: Warzone? Hvis ikke, så skal du læse videre her i vores guide, hvor vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige gamer computer afhængig af dit ambitionsniveau. Er det første gang du stifter bekendtskab med Call of Duty-serien, er du en erfaren spiller på et sammentømret hold, eller er du streamer der skal have den maksimale performance? Bare rolig, vi har den gamer PC der passer perfekt til dig, så du får den bedste oplevelse med Call of Duty: Warzone!

Call of Duty som Battle Royale

Call of Duty-serien har altid været utroligt populær for elskere af first-person-shooter spil. Spil-serien er bl.a. kendt for sit lynhurtige gameplay, et stort udvalg af våben der kan tilpasses til ens individuelle spillespil og naturligvis ikke mindst de ”perks” (evner), der undervejs i spillet låses op for, og som kan have en dramatisk indflydelse på ens muligheder for sejr. Med den historisk store popularitet i ryggen, var det derfor ikke nogen overraskelse, at en Battle Royale-udgave af spillet ville blive en kæmpe succes. Vil du også være en del af succesen? Så læs videre og find din nye gamer PC til Call of Duty: Warzone!

Gaming PC til
Call of Duty: Warzone

Standard

Er du på udkig efter en stærk gaming PC, der kan køre Call of Duty: Warzone og andre populære spil i FullHD opløsning med flotte grafikindstillinger, så er disse 2 computere et rigtig godt valg. De er perfekt til en mere casual spiller, der primært spiller for hyggens skyld, men som også godt kan lide konkurrence-elementet, og derfor ikke vil gå ned på kvaliteten af hardwaren.

High

Er en skærm med ekstra hurtig opdateringshastighed en del af dit gaming setup? Så skal du kigge på en af disse gamercomputere, hvis du vil have en god udnyttelse af denne. Det kan også være, at du bare gerne vil spille Call of Duty: Warzone i en højere opløsning end FullHD eller måske prøve kræfter med at streame til Twitch mens du spiller. Uanset hvad du vælger, så får du en lækker, flydende oplevelse, når du spiller Warzone på en af disse gamer PC’er!

Ultra

Vil du have den absolut bedste grafiske oplevelse, som Call of Duty: Warzone har at byde på, eller spiller du i 4K-opløsning? Eller måske er du bare på jagt efter et bæst af en computer, der spytter FPS ud i samme tempo som dit maskingevær kværner sig igennem endnu et magasin? Uanset som du er professionel gamer eller streamer, eller bare vil have det bedste af det bedste, så er disse gamer PC’er lige hvad du leder efter til Call of Duty: Warzone.

Mere om Call of Duty: Warzone

Hvad er Call of Duty: Warzone?

Ud over at være et lynhurtigt first-person-shooter spil, så er Call of Duty: Warzone primært kendt som en Battle Royale-udgave af den populære spil-serie. I et Battle Royale, som det eks. også kendes fra Fortnite og Apex Legends, dyster man grundlæggende mod andre spillere om at være den sidste overlevende i spillet. Dette foregår på et stort, åbent spil-område, men for at holde action-niveauet konstant højt, indskrænkes spil-området løbende undervejs, og opholder man sig udenfor området i længere tid ad gangen, mister man ganske enkelt sin energi og dør.

I de typiske kampe spiller op til 100 spillere mod hinanden, og man kan vælge enten at spille Call of Duty: Warzone solo eller som del af et hold mod andre hold. At spille det som et hold sammen med vennerne er forrygende underholdning, men man møder hurtigt andre dygtige hold, så man finder lynhurtigt ud af, at kommunikation og teamwork er vigtige elementer, hvis man skal have en chance for at vinde kampen.

Et spil i konstant forandring

For at holde spiloplevelsen frisk og interessant, udvikles der løbende nyt indhold til Call of Duty: Warzone. Typisk kommer de største ændringer, når et nyt spil i Call of Duty-serien udkommer, hvor Warzone efterfølgende bliver opdateret til at matche temaet i serien. Det har tidligere bl.a. sendt spillerne tilbage til Den Kolde Krig, og med disse opdateringer kan både kort og våben altså ændre sig gevaldigt.

Men det er ikke kun baner og våben der kan ændre sig løbende. Med jævne mellemrum bliver nye game-modes og events nemlig midlertidigt tilgængelige, hvor man som spiller har nogle andre mål, end blot at være den sidste overlevende. Kæmp eks. mod zombier, eller lås op for unikke jule-inspirerede belønninger ved at løse bestemte missioner.

Fælles for alle disse opdateringer er, at de er gratis, og at man som spiller næsten hele tiden har noget nyt at tage sig til og lære. Hvilke våben er nu de bedste? Hvor finder man de bedste spots rundt om på banen? Der er meget at blive dygtig til, og det har afgjort været med til at sikre, at Call of Duty: Warzone i årevis har været et af de allermest populære multiplayer-spil.

Billede fra Call of Duty Warzone

Spil Call of Duty: Warzone gratis på PC

Call of Duty: Warzone er gratis at downloade og spille, og dette har naturligvis også været med til at gøre spillerbasen kæmpestor. Med over 100 millioner spillere fordelt over hele verden, kan du altid finde en kamp at deltage i, eller et nyt hold at spille sammen med.
Selvom spillet er gratis, kommer der løbende nye opdateringer til spillet, som eks. nye kosmetiske genstande og baner, ligesom der fra tid til anden også er særlige game modes, som kun er tilgængelig i en begrænset periode.

Ligesom i stort set alle andre free-to-play titler, er der også mulighed for at købe kosmetiske genstande for rigtige penge i Call of Duty: Warzone. Noget af det mest populære, man kan købe for rigtige penge, er de såkaldte ”Battle Pass”. Her får man mulighed for at låse op for en lang række genstande (skins til sine våben, nye karakterer mv.) i takt med, at man stiger i level.

Vil du i gang med at spille Call of Duty: Warzone på din egen gamer computer? Så hent det gratis nu på: https://www.callofduty.com/da/warzone

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Call of Duty: Warzone, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK