Computer til Apex Legends

Apex Legends banner

Gamer computer til Apex Legends

Apex Legends er ikke bare endnu et Battle Royale-spil. Med sit tempofyldte spil og unikke mekanismer, er spillet på mange måder helt sit eget, og det har været med til at gøre Apex Legends til en populær esport-titel på rekordtid. I denne guide hjælper vi dig med at vælge den bedste gamer PC til Apex Legends, så du også kan indtage Kings Canyon og kæmpe mod alle legenderne!

Et af de mest populære Battle Royale-spil

Den 4. februar 2019 blev Apex Legends, til manges store overraskelse, udgivet af Electronic Arts. Spillet var ikke på forhånd blevet annonceret eller markedsført, og det nye, gratis Apex Legends tiltrak sig derfor med det samme millionvis af nysgerrige spillere, der ville opleve en ny tilføjelse til den populære Battle Royale-genre. Med over 100 millioner spillere er Apex Legends nu et af de største online spil, og flere professionelle esports-organisationer har nu også stablet Apex Legends-hold på benene.

Vil du selv prøve kræfter med Apex Legends, så bør du i første omgang sikre dig, at du har en god gaming PC, der kan køre spillet uden problemer. I denne guide hjælper vi dig med at vælge den rigtige gamer computer til Apex Legends ud fra dit ambitionsniveau, så du er sikker på, at få den bedste oplevelse med spillet!

Gaming PC til Apex Legends

Standard

Hvis du er på jagt efter en god all-round gaming computer, der kan spille Apex Legends, så er disse computere et godt bud. I first-person-shooters som Apex Legends har man ofte et ønske om så mange FPS (”frames per second”) som muligt, for at få et endnu mere flydende billede og en præcis styring. Med disse gamer computere kan du, afhængig af dine spil-indstillinger, udnytte en standard FullHD skærm på mellem 60-144Hz.

High

Vil du gerne spille Apex Legends i højere opløsning, eller have endnu højere FPS når du spiller i FullHD-opløsning, så er disse gaming PC’er et stærkt bud. Du får både højtydende processorer og kraftfulde grafikkort, der sikrer en flydende oplevelse selv med høje grafikindstillinger. Det er rigtig gode valg for dig der har ambitioner om at dyrke Apex Legends som seriøs esport eller allerede spiller på konkurrence-niveau.

Ultra

Spiller du på professionelt niveau, eller hader du bare, når hardwaren sætter begrænsninger for dig? Så vælg en af disse ekstremt kraftfulde gamer PC'er til Apex Legends! Uanset om du spiller i 4K-opløsning eller vil have ultimativ FPS i lavere opløsninger, så er de et sublimt valg. Det er også en oplagt mulighed, hvis du er content creator, og derfor har brug for en stærk gamer PC, der både kan spille Apex Legends på højt niveau, mens der streames til dine følgere på eks. Twitch.

Mere om Apex Legends

Hvad går Apex Legends ud på?

Apex Legends er et såkaldt ”Battle Royale”-spil, hvor enkelt-spillere eller hold dyster mod hinanden om, at eliminere de andre. Den spiller, eller det hold, der står alene tilbage til sidst, har vundet kampen.

Kampene foregår på ét stort kort, men for at undgå at en kamp tager uendeligt lang tid, bliver spillerne hele tiden presset tættere og tættere sammen. Dette foregår ved, at en tilfældigt udvalgt zone på kortet hele tiden indskrækes og derved bliver det eneste tilgængelige sted at opholde sig. Opholder man sig uden for zonen, mister man automatisk energi og dør til sidst. Alle spillere starter uden våben, og man er derfor altid på jagt efter et nyt, eller måske endnu bedre, våben, som kan findes rundt omkring på banen.

Legenderne – unikke karakterer

Noget af det der gør Apex Legends unikt, er spillets karakterer – også kendt som Legender. Hver spiller styrer deres egen legende, der er udstyret med unikke evner, som i de rigtige situationer kan være en afgørende faktor. Spiller man på et hold, kan ingen andre spillere på holdet være den samme legende, og det stiller krav til kommunikation og samarbejde, at sammensætte det helt rigtige hold af unikke evner, som man senere kan udnytte i perfekte kombinationer. Hver legende har et sæt evner bestående af:

Taktisk evne
- Den taktiske evne kan være alt fra at ændre tyngdekraften midlertidigt til at kunne lægge et røgslør. Disse evner genoplades relativt hurtigt og kan derfor bruges mange gange i løbet af en kamp.

Passiv evne
- Den passive evne er hele tiden aktiv og skal derfor ikke aktiveres manuelt af spillerne. Nogle legender får automatisk ny energi efter noget tid uden kamp mens andre kortvarigt kan bevæge sig ekstra hurtigt, når de tager skade.

Ultimate evne
- Dette er kraftfulde evner, der tager lang tid om at blive klar, og som derfor som oftest kun bruges i særlige situationer. Eksempler på nogle legenders Ultimate evner er bl.a. at kunne bombardere et område med mortergranater eller at aktivere et hologram, der kan bruges til at aflede fjendernes opmærksomhed.

For at holde Apex Legends interessant og spændende har Respawn Entertainment, der har udviklet spillet, løbende tilføjet nye spilbare legender som man kan låse op i spillet. For at låse op for de nye legender, skal du bruge spillets indbyggede valuta: Legend Tokens.

Du optjener løbende denne valuta i takt med, at du spiller spillet, men vær opmærksom på, at det tager lang tid at optjene nok Legend Tokens til at låse op for en ny legende. Har du ikke allerede udset dig dit næste unlock, kan du derfor med fordel se videoer på YouTube eller streams på Twitch, for at få et indtryk af, hvilke styrker og svagheder de enkelte legender har.

Billede fra Apex Legends

Spil Apex Legends gratis

Når du har fået fingrene i en lækker gaming computer, der kan trække Apex Legends, kan du downloade spillet gratis på spilplatformene Origin og Steam. Du kan finde link til download af Apex Legends på: https://www.ea.com/en-gb/games/apex-legends.

Som nævnt er selve spillet gratis, men ligesom i de fleste andre spil, kan man også købe kosmetiske genstande for rigtige penge, som eksempelvis kostumer, emotes mv. Spillet byder også på muligheden for at købe såkaldte ”Battle pass”, hvor man får mulighed for, i en begrænset periode, at optjene endnu mere unikt indhold. Man kan også bruge rigtige penge til at låse op for de enkelte legender, hvis man ikke har tålmodighed til at spare nok Legend Tokens sammen ved blot at spille spillet på normal vis.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Apex Legends, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK