Computer til Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator 2020 banner

Gamer computer til Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator er en af de ældste og allermest kendte serier af flysimulatorer. Spillet er lige siden det udkom første gang i 1982 blevet rost for at give spillerne en utroligt realistisk oplevelse af, hvordan det er at sidde i cockpittet og styre både store og små fly på vej mellem tusindvis af byer over hele verden. I august 2020 udkom en opdateret version af Microsoft Flight Simulator, og den har taget alle fly-entutiaster med storm! Vil du også ud og opleve verden, hjemme fra stuen, så læs mere om, hvilken computer du bør vælge til Microsoft Flight Simulator.

En revolutionerende oplevelse

Microsoft Flight Simulator 2020 byder på banebrydende realistisk grafik, og lader dig rejse rundt i en verden med utrolige detaljer. Du finder over 2 millioner byer, 1,5 milliarder bygninger og naturligvis store og små fly, der helt ned i detaljen ligner deres virkelige modstykker. Og ligesom i den virkelige verden skifter vejret, vindretning og trafikforhold også hele tiden, for at give dig en endnu mere realistisk flysimuleringsoplevelse. På trods af disse imponerende muligheder, så er Microsoft Flight Simulator 2020 faktisk mulig at afvikle på selv mindre systemer - afhængig af dine ønsker til spiloplevelsen, selvfølgelig. Nedenfor har vi udvalgt en række af vores gaming computere og inddelt dem i kategorier, så du kan vælge den PC, der passer bedst til dit ambitionsniveau.

Gaming PC til
Microsoft Flight Simulator

Mere om Microsoft Flight Simulator

Hvad er Microsoft Flight Simulator?

Microsoft Flight Simulator 2020 er, som titlen antyder, et flysimulatorspil, hvor du får mulighed for at opleve verden fra cockpittet i et af de mange fly, du kan vælge imellem i spillet. Hvor tidligere titler i serien har haft ry for, at stille store krav til spillerens viden om at flye et fly, er Microsoft Flight Simulator 2020 noget mere let-tilgængeligt. Du kan nu tilpasse din oplevelse i endnu højere grad og justere sværhedsgrad og realisme, ligesom du kan slå forskellige hjælpemidler til, så det bliver lidt lettere at holde styr på alting, hvis du er nybegynder.

Når først du er kommet på vingerne, kan du for alvor kaste dig ud i at udforske verden. Flyv henover byer som Paris eller New York, eller kast dig ud i en udfordrende landing i nogle af de mest udfordrende lufthavne i verden. Du kan også spille sammen med andre spillere online i spillets multiplayer-mode, hvor du enten kan samarbejde eller konkurrere med andre spillere i forskellige scenarier - eller bare opleve verden sammen.

En realistisk og detaljeret verden

En af de mest imponerende ting ved Microsoft Flight Simulator 2020 er den måde, spillet gengiver verden på. Spillet bruger satellitbilleder og data fra Bing Maps, til at skabe en realistisk 3D-verden. Med over 37.000 lufthavne, 2 millioner byer, 1.5 milliarder bygninger, ægte bjerge, veje, træer, floder, dyr og trafik får du altså en fuldstændig enestående og naturtro oplevelse, når du sætter dig i cockpittet.

For at gøre din oplevelse endnu mere realistisk, kan du naturligvis også vælge at flyve på forskellige årstider og tidspunkter på dagen, og faktisk er det endda muligt for spillet at bruge live meterologiske data og lufttrafikopdateringer, så din oplevelse i spillet afspejler den du ville få, hvis du netop nu var kaptajn på et fly på vej henover himlen.

Billede fra Microsoft Flight Simulator 2020

Et fly for enhver

Microsoft Flight Simulator 2020 tilbyder dig et stort udvalg af fly at flyve med, lige fra små propelfly til store kommercielle jetfly. Hvert fly har sit eget cockpit med fungerende instrumenter og knapper, som du kan interagere med, så du rigtig kan opleve forskellen på de forskellige typer af fly.
Nogle af de populære fly, du kan vælge mellem er eksempelvis:

  • Cessna 172 Skyhawk
  • Boeing 747-8
  • Eurocopter EC135
  • General Dynamics F-16 Fighting Falcon

Uanset hvilken type fly du er til, har Microsoft Flight Simulator 2020 formegentlig lige det du drømmer om. Og spillet understøtter naturligvis brug af både mus og tastatur, joystick mv., så du kan lave en så realistisk simulator derhjemme som muligt.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Microsoft Flight Simulator, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK