Computer til The Sims 4

The Sims 4 banner

Computer til The Sims 4

The Sims-serien er en af de bedst sælgende spilserier nogensinde – og det ultrapopulære The Sims 4 har med sine fantastisk mange muligheder taget serien til helt nye højder. Skab den perfekte karriere for din ”simmer”, byg dit drømmehus, tag på ferie med vennerne eller lad romantikken blomstre og stift din egen familie. Der er masser at se til, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan opleve i The Sims 4.

Vil du gerne have den bedste spiloplevelse, bør du selvfølgelig også have en god gamer computer til The Sims 4. I denne guide hjælper vi dig med at vælge den bedste PC til Sims 4, så du kan fokusere på alt det sjove, som spillet har at byde på!

Få plads til det hele

The Sims 4 har efterhånden nogle år på bagen, og det betyder også, at de fleste nutidige gaming PC'er kan køre spillet fornuftigt. Der er dog nogle ting man særligt bør overveje, når man kigger efter en gaming PC til The Sims 4.

En af disse ting er blandt andet, hvor meget plads der er på computerens harddisk. Spillet har siden sin udgivelse fået et sandt hav af udvidelses- og tilbehørspakker, og det kan hurtigt kræve meget plads. Alle vores gamer computere til The Sims 4 er dog udstyret med store, hurtige SSD-harddiske, så du ikke behøver gå på kompromis med din spiloplevelse.

Gaming PC til
The Sims 4

Standard

Er du ny Sims 4-spiller, så er disse gamer PC'er et oplagt sted at starte. Du vil kunne spille The Sims 4 i høj kvalitet i FullHD-opløsning, så du kan holde øje med alle detaljer i din simmers liv. Takket være de store og hurtige SSD-harddiske, vil du have masser af plads til både de officielle udvidelsespakker og de brugerskabte ekstra-ting du kan downloade via spillet.

Mere om The Sims 4

Hvad er The Sims 4?

The Sims 4 kan nok bedst beskrives som en ”livs simulator”. Fra spillets start kan du skabe din egen karakter (kaldet en ”simmer”) og kan styre alt fra udseende til karaktertræk og evner. Ligesom i det virkelige liv, så skal din simmer tjene penge, så der både kan betales husleje og købes mad. Og nå ja, maden skal selvfølgelig også laves, forbindelsen til vennerne skal holdes ved lige, dit tøj skal vaskes og meget, meget mere. Kort sagt, så skal du sørge for, at din simmer får klaret det hele.

Det sjove ved The Sims 4 er, at der ikke er en fast historie du skal følge. Vil du eksempelvis skabe en hyggelig lille familie, så kan du arbejde i retning af dét, men vil du i stedet knokle alle døgnets vågne timer på at blive en succesfuld stjerne på internettet, og tjene masser af ”simoleoner” (penge), så er det selvfølgelig også en mulighed. Alle disse forskellige muligheder er med til at gøre, at The Sims 4 aldrig kommer til at føles kedeligt!

Masser af udvidelsesmuligheder

Vil du sende din simmer på universitet, eller hvad med at skabe din helt egen vampyr-familie? Hvis du trænger til et frisk pust, så findes der rigtig mange sjove udvidelser til The Sims 4. Ingen af dem er selvfølgelig nødvendige, for at have det sjovt med grundspillet, men hvis du vil peppe oplevelsen op, er der masser af muligheder for at sætte et nyt præg på din simmers dagligdag.

Til The Sims 4 finder du i udgangspunktet følgende typer af udvidelsespakker:

Stuff Packs
- Mindre pakker, der typisk indeholder nyt tøj, nye frisurer, tilbehør o.l.

Game Packs
- Kan indeholde alt fra nye møbler og områder du kan besøge til nye evner, du kan udvikle hos din simmer.

Expansion Packs
- De største udvidelsespakker, hvor du eksempelvis får adgang til nye områder at bo i, nye aktiviteter, jobs mv.

Hver enkelt pakke koster godt nok penge, men det gode ved at tingene er opdelt i pakker er netop, at du kan købe lidt ad gangen, og at du kan vælge lige netop den udvidelse, der passer til den historie du vil skabe for din simmer.

Det er dog værd at bemærke, at der i The Sims 4 også er mulighed for at downloade gratis indhold, som andre brugere har skabt. Det er typisk mindre tilføjelser som nyt tøj, nye huse o.l., men der er rigtig mange flotte og detaljerede ting, der nemt kan skabe ekstra magi i dit Sims-univers.

Billede fra The Sims 4

Sjov med Sims 4 udfordringer

Hvis man selv er løbet tør for idéer til, hvilken historie man vil skabe med sin virtuelle karakter, kan man heldigvis lade sig inspirere af andre. Internettet, og særligt YouTube, er fyldt med kreative forslag til helt særlige udfordringer – også kendt som ”challenges” – der opsætter nogle specifikke rammer eller mål, som man kan opfylde.

Der findes eksempelvis den klassiske Legacy-udfordring, hvor man starter en helt ny, arbejdsløs simmer, giver simmeren en kæmpestor grund men fjerner til gengæld alle dens penge. Udfordringen går herefter på at skabe en familie der skal overleve i 10 generationer. Og det hele naturligvis uden at bruge snydekoder.

Eller hvad med ”100 Baby Challenge”, hvor målet er at få 100 børn på så få generationer som muligt? Det er ikke let at holde styr på SÅ mange børn, mens der også skal stables en karriere på benene. Er du mere til historie, så kan du starte et spil, hvor du styrer dine simmere som var de hulemænd, og stille og roligt lade dem arbejde sig op igennem tidsaldrene. For hver ny tidsalder, kan du bygge et hus der svarer til denne – prøv eksempelvis at bygge et hus som i middelalderen og fortsæt hele vejen op igennem spændende perioder som 1920’erne og helt frem til nutiden!

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end The Sims 4, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK