Computer til Elden Ring

Elden Ring banner

Gamer PC til Elden Ring

Elden Ring er et af de mest anmelderroste spil nogensinde, og i dette fantastiske spil vil du blive kastet ind i en kæmpestor verden, fyldt med overraskelser, magi og et utal af fjender, der er klar til at gøre din rejse så hård og besværlig som mulig.

Vi er her dog for at sende dig godt afsted på din rejse ind i Lands Between, og derfor kan du i denne guide læse mere om, hvilken gaming PC til Elden Ring du skal vælge.

Elden Ring stiller krav til dig og din PC

Elden Ring er ikke noget let spil – hverken for dig som spiller eller din gaming PC. Hvor du i spillet løbende kan opgradere din karakter, kan det i virkelighedens verden være nødvendigt at opgradere din PC, hvis du vil have en flydende oplevelse i Elden Ring.

Da minimumskravene til Elden Ring blev offentliggjort, troede mange først, at der var tale om en fejl, da spillet stiller usædvanligt høje krav til din gaming PC. Er du også bange for, at din computer kommer til at halte som var den et amputeret skelet fra Lands Between, når du starter spillet op? Så læs mere nedenfor, hvor vi har udvalgt en række gaming PC’er der er perfekte til Elden Ring.

Gaming PC til Elden Ring

Mere om Elden Ring

Hvad er Elden Ring?

Elden Ring er et action-fyldt rollespil, der udspiller sig i den mystiske verden Lands Between. Spillet er udviklet af FromSoftware, der også står bag fantastiske spil som Demon Souls, Dark Souls og Bloodborne, men Elden Ring er dog, rent historiemæssigt, ikke forbundet til disse spil, så det er altså ikke et problem, hvis ikke du tidligere har spillet nogle af disse.

I Elden Ring venter der alle spillere, nye som gamle, mange timers eventyr og en hård kamp for at blive den nye Elden Lord – ham der samler stykkerne af den mytiske Elden Ring. Vi vil ikke afsløre for meget af historien, men vi kan da sige så meget, at det er Hidetaka Miyazaki og George R. R. Martin står bag historien om den verden, som Elden Ring udspiller. Og ja, det er dén George R. R. Martin, som også har skrevet "A Song of Ice and Fire"-bøgerne, der dannede grundlaget for HBOs hitserie "Game of Thrones". Du kan med andre ord godt forvente en kompleks og utrolige historie i Elden Ring!

Elden Ring låst til 60 FPS

I udgangspunktet er Elden Ring låst fra spiludviklernes side til maksimalt at kunne vise 60 FPS (frames-per-second). Dette gælder uanset hvor kraftfuld en computer du spiller Elden Ring på. For mange hardcore gamere, er dette noget af en streg i regningen, da flere FPS, og dermed et mere flydende billede, altså bare giver en federe oplevelse.

Vil du have så flydende spiloplevelse som muligt, handler det altså med andre ord om at have en gaming PC, der er stærk nok til at konstant at levere minimum 60 FPS i Elden Ring. På den måde undgår du nemlig irriterende hakken, når det nogle gange går vildt for sig i de heftige kampe! Alle vores gaming PC'er i kategorierne High og Ultra ovenfor bør kunne klare denne opgave, men vær dog opmærksom på, at oplevelsen i Elden Ring kan variere afhængig af opdateringer til spillet, andre programmer du har kørende i baggrunden mv.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Elden Ring, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK