Computer til Roblox

Roblox banner

Gamer PC til Roblox

Roblox har taget gamere med storm – i særlig grad de yngre gamere. Roblox er et imponerende kreativt univers med millionvis (ja, du læste rigtigt) af små og store spil, man kan spille med og mod andre. Men kræver Roblox noget særligt af computeren, og hvad skal man overveje, før man køber en ny gaming PC til Roblox? I denne guide giver vi dig svarene, så du bliver godt klædt på til at vælge den rigtige gaming computer.

Vælg den rigtige computer

Uanset om du vil spille med vennerne eller skabe dit eget spil, så er mulighederne nærmest uendelige i Roblox. Som det også kendes fra eks. Minecraft, så er det nærmest kun fantasien der sætter grænserne i Roblox. Denne kæmpestore online spil-platform er ekstremt populær blandt især de 8 til 12-årige gamere, men i virkeligheden er Roblox et sted for gamere i alle aldre med forkærlighed for kreativitet og fællesskab.

En af årsagerne til Robloxs kæmpestore udbredelse er, at det kan spilles på mange forskellige platforme. Uanset om du spiller på PC, Xbox, iOS eller Android, kan du altså nemt få adgang til at spille med vennerne. Hvis du leder efter en PC til Roblox, så har vi i denne guide udvalgt en række computere, og fortæller dig her mere om, hvorfor de kan være det helt rigtige valg for dig, når du skal spille Roblox.

Gaming PC til Roblox

Standard

Roblox består af en masse forskellige spil, og fælles for de fleste spil er, at de ikke stiller voldsomt store krav til computeren for at kunne afvikles flydende, hvilket også har været med til at gøre spillet endnu mere populært.

Er Roblox det eneste spil, der lige nu skal spilles, så er vores mindste gaming computer derfor et oplagt valg. Det er et rigtig godt valg som den første gaming PC til den helt unge gamer, da den kan spille Roblox her og nu, men skulle interesserne på et tidspunkt udvides, så er der også mulighed for at stifte bekendtskab med andre populære titler som eks. Minecraft og Fortnite.

High

Vil man gerne være sikker på at kunne spille alle spil i Roblox med højeste grafikindstillinger, kan det være en god idé at investere i en computer der, som denne, har en endnu stærkere processor. Dette skyldes, at Roblox primært anvender processoren, når spillets grafik skal vises.

Denne gaming PC er også ideel, hvis man har gang i flere ting på computeren ad gangen – som eks. at høre musik mens man spiller, har en video fra YouTube eller stream fra Twitch kørende på en anden skærm eller lign.

Ultra

Denne gamer PC vil i sig selv være unødvendig stærk for de fleste, hvis det eneste der skal spilles på computeren, er Roblox. Den kan dog alligevel være værd at overveje, hvis man ønsker sig en computer der kan bruges til flere ting, eller i flere år fremover. Denne gaming computer kan foruden Roblox spille populære esport-titler som Fortnite og Counter-Strike 2, som for mange gamere, der i dag er 6-12 år, er det næste skridt indenfor computerspil.

Er der også mere garvede gamere i husstanden, så kan computeren også sagtens benyttes til så varierende spil som The Sims 4 og Call of Duty: Warzone. Der er altså tale om en enormt alsidig computer, som man kan have glæde af i lang tid.

Mere om Roblox

Hvad er Roblox?

Roblox er ikke som sådan et spil man spiller. I virkeligheden spiller man mange forskellige spil inde i Roblox. Man kan derfor nærmere kalde Roblox for en spil-platform, der stiller både udviklingsværktøjer og en butik til rådighed for alle, der har lyst til at skabe deres eget spil. Det er der heldigvis rigtig mange der har lyst til i hele verden, og derfor er der bogstavelig talt også millionvis af spil i Roblox.

Med så stort et udvalg, er det naturligvis ikke alle spil der er lige gode, men der er rigtig mange dygtige og kreative spil-udviklere i Roblox, som skaber nogle fantastiske spil, og de mest populære spil har konstant tusindvis af spillere online. Og det fede ved Roblox er, at bliver man træt af at spille én type spil, kan man hurtigt finde noget nyt. Uanset om man vil løbe igennem en forhindringsbane, opdrage kæledyr eller opbygge sin egen forlystelsespark, så findes mulighederne i Roblox!

Koster Roblox penge?

En af årsagerne til, at Roblox er blevet en kæmpestor succes i hele verden, er at det er helt gratis at downloade. På få øjeblikke kan du downloade Roblox-programmet, oprette en profil og starte et spil via din webbrowser, uden at skulle have et kreditkort op af lommen. Stort set alle spil du finder i Roblox er også helt gratis at spille, og man kan derfor nemt hygge sig i utroligt lang tid, uden at det koster en krone.

Du kan downloade Roblox gratis på: https://www.roblox.com

Robux - Den digitale valuta

Selvom Roblox er helt gratis at downloade og spille, så er det naturligvis stadig en forretning, der skal løbe rundt. Det samme er tilfældet for en række af de allerdygtigste udviklere, der stiller deres spil gratis til rådighed. Derfor er der i spillet indført en digital valuta kaldet ”Robux”, som man kan skaffe på 3 måder:

  1. Et engangskøb med rigtige penge af et givent antal Robux
  2. Indløsning af gavekort
  3. Et Roblox Premium-medlemskab

Med et premium-medlemskab betaler man hver måned et beløb for medlemskabet, og foruden adgang til en markedsplads for bytte, køb og salg af genstande man har optjent i spillet, får man også et antal Robux indsat på kontoen hver måned. Med et premium-medlemskab får man lidt flere Robux for sine penge, end hvis man bare køber dem via en enkel transaktion.

Billede fra Roblox

Hvad kan man bruge Robux til?

Med Robux i hånden, kan man købe nyt tøj og andet tilbehør til sin figur, så man kan få et unikt udseende. Eftersom man i de fleste spil styrer sin egen, personlige figur, betyder det ofte meget for spillerne at sætte et personligt præg på deres figur, da den trods alt repræsenterer dem i spillet.

Ud over kosmetiske genstande, kan man også bruge Robux til at købe fordele i de forskellige spil. Mange spil tilbyder eks. at købe ekstra liv eller andet udstyr, som giver en fordel i hvert enkelt spil. Det kan virke lidt forvirrende til at starte med, men hvert køb gælder kun i det ene spil, og man kan derfor ikke tage sin købte fordel med over i et andet spil – selvom det hele stadig foregår i Roblox-universet.

Billede fra Roblox

Er Roblox sikkert for børn?

Roblox er et rimelig sikkert sted for børn at færdes online, da det som forælder er muligt at lave en række restriktioner, der begrænser muligheden for, hvilke typer spil børnene kan spille og deres mulighed for at kommunikere med fremmede.

Når man opretter en ny Roblox-konto, skal man oplyse hvor gammel brugeren af den nye konto er, og er brugeren under 13 år gammel, vil der som standard blive lagt en række restriktioner på kontoen. Det betyder, at der bl.a. ikke er mulighed for at have kontakt med brugere og at det kun er spil, som Roblox har vurderet som værende passende, der vil være tilgængelige. Der kan også opsættes en PIN-kode og en e-mailadresse på en forælder, som skal anvendes hvis disse indstillinger skal ændres på kontoen. Du kan læse mere om, hvilke muligheder du som forælder har for at justere og tilpasse dit barns oplevelse i Roblox på: https://corp.roblox.com/parents/

Selvom tiltagene hos Roblox er rigtig gode, vil det dog desværre være utopi at tro, at der ikke fortsat er nogen, der vil forsøge at udnytte det faktum, at det primært er børn, der spiller Roblox. Derfor er Roblox en rigtig god anledning til, som forælder, at tale med sine børn om, hvordan man bedst passer på sig selv og andre, når man er online. Vil du have inspiration til disse samtaler, kan du eventuelt tage et kig på Genvej - til dit barns digitale liv (link åbner i et nyt vindue). Denne side er et partnerskab mellem Ole Kirk’s Fond og Forbrugerrådet Tænk i samarbejde med Red Barnet, Børns Vilkår, Mary Fonden og Medierådet for Børn og Unge samt en række andre aktører. Siden inspirerer og hjælper forældre til at navigere i en lang række temaer, der relaterer sig til børns digitale liv, herunder digitale krænkelser, influencermarketing, svindel, privatliv på nettet, mobning og fællesskaber, og byder må masser af god information.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Roblox, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK