AI med NVIDIA GeForce RTX™

Gamer foran stationær computer

NVIDIA er drivkraften bag hele verdens AI. Og din.

De bedste AI-pc'er er udstyret med NVIDIA GeForce RTX™-GPU'er. Det er fordi, den samme teknologi, som er drivkraften bag verdens førende AI-innovation, er indbygget i alle RTX GPU'er, hvilket giver dig mulighed for at gøre ekstraordinære ting. I klasseværelset, på job og til underholdning – med RTX-drevet AI får du de mest avancerede AI-oplevelser, der er tilgængelige på Windows-pc'er.

Køb stationære GeForce RTX-pc'er

AI PC ikon

Avancerede AI-pc'er

Få den hurtigste ydeevne i over 500 AI-accelererede apps og spil.

AI video ikon

AI-forbedret video

Den skarpeste streaming, den hurtigste redigering og bedre videomøder.

AI skole ikon

Bedst til skolen

Besejr skolearbejdet med AI-accelererede STEM-apps til elever.

AI sikkerhed ikon

Sikkerhed på enheden

Dine data er i sikkerhed på din enhed – der er ikke behov for internet. 

Skru op for ydeevnen

Udvikl 30 gange hurtigere AI-modeltræning
Spil 8 gange højere billedhastighed i moderne spil
Skab 13 gange hurtigere billedgenerering

Sammenlignet med en bærbar pc uden en GeForce RTX-GPU til bærbar pc. Hardware: GeForce RTX 4060-GPU til bærbar pc med op til 140 W maksimal grafikeffekt. | Hurtigere AI-modeltræning: Træning med MLPerf-kompatibel TensorFlow/ResNet50 på WSL (billeder/sek.) vs. Intel Core i7 13. generations CPU med integreret grafikkort. | Højere FPS i moderne spil: Baldur's Gate 3 med Ultra Quality Preset, DLSS Super Resolution Quality ved 1080p (gennemsnitligt antal billeder pr. sekund) vs. Intel Core i7 13. generations CPU med integreret grafikkort. | Hurtigere billedgenerering: Tidsforbrug på at generere et batch med 20 billeder Stable Diffusion XL med Automatic1111 vs. Apple MacBook Pro med M3 Pro.

AI til dig

Få det hele fra hånden på et splitsekund med AI

AI er svaret på dine bønner om at få en ekstra assistent. Træd ind i en ny æra for produktivitet med AI fra NVIDIA, der klarer det tunge arbejde for dig.

Kvinde foran computerskærm
AI til produktivitet og underholdning

Få en AI-assistent

RTX-drevet AI tager dine daglige aktiviteter og gør dem smartere, hurtigere, skarpere og sjovere – fra dine yndlingsapps til dine yndlingsprogrammer. Med AI på din side er der intet, der holder dig tilbage.

Chatbot

Din personlige chatbot

Få skræddersyede svar fra lokale filer med ChatRTX. Søg i personlige noter, filer og billeder ved hjælp af tekst eller stemme med din brugerdefinerede, private chatbot.

NVIDIA Broadcast

Forvandl dit værelse til et AI-hjemmestudie

Opgrader dine videomøder, stemmechats og livestreams med AI-drevet fjernelse af støj, udskiftning af baggrund med mere fra NVIDIA Broadcast.

Opskalleret skærmbillede

Opgrader din videooplevelse

RTX Video opgraderer internetvideo til krystalklar 4K HDR-video med AI-superopløsning og HDR-video i Chrome-, Edge- og Firefox-browsere samt VLC.

Kvinde arbejdende på en laptop
AI til kreativitet

Realisering af fantasien

Boost din indholdsskabelse med over 100 AI-aktiverede og RTX-accelererede kreative apps – herunder Adobe Creative Cloud-pakken, Blender, Blackmagic DaVinci Resolve, OBS Studio og den eksklusive NVIDIA Studio-pakke med AI-værktøjer.

Billedgenerering

Hurtig billedgenerering

Generer billeder og videoer i Stable Diffusion hurtigere på NVIDIA RTX-GPU'er, accelereret af NVIDIA TensorRT™.

AI tegning

Mal med AI

Brug AI til at omdanne enkle penselstrøg til realistiske landskabsbilleder med NVIDIA Canvas-programmet.

Videoredigering

AI-forbedret videoredigering

Boost din videoredigeringsproces med AI-effekter og -værktøjer i DaVinci Resolve, Adobe Premiere Pro med flere.

3D design app

AI-drevet 3D-design

Nyd godt af jævn visningsoplevelse med gengivelse i realtid, opskalering, accelereret gengivelse og meget mere i førende kreative 3D-apps.

Gamer foran sin stationære computer
AI til gaming

Gaming drevet af AI

Opgrader din gamingoplevelse med RTX og AI-drevet teknologi, der forbedrer alt lige fra billedhastighed til grafik. Og nyd godt af kraftfulde bærbare pc'er med AI-drevet Max-Q-teknologi, der optimerer ydeevnen.

FPS tæller i spil

Mangedobl ydeevnen med AI 

Maksimér ydeevnen og kvaliteten i dine foretrukne spil. NVIDIA DLSS bruger AI til at skabe ekstra billeder og forbedre billedkvaliteten.

Skærmbillede fra Portal

Remaster klassikerne med RTX

Med NVIDIA RTX Remix kan du nemt optage spilaktiver, forbedre materialer ved hjælp af generativ AI og skabe RTX-remaster-udgaver med raytracing og DLSS.

Bærbar computer

Kraftfulde, bærbare og støjsvage 

Giv din bærbare pc et boost med denne avancerede Max-Q-pakke af AI-drevne teknologier, der optimerer din bærbare pc's ydeevne, strøm og akustik med henblik på maksimal effektivitet. 

Udvikler i sofa med sin bærbare pc
AI til udvikling

Nemt, sikkert og lokalt

Kørsel af din egen chatbot på din pc, træning af tilpassede modeller og integreret AI i spil – det er lettere og hurtigere at udvikle og køre AI-apps med NVIDIA-værktøjer og RTX-GPU'er. Desuden forbliver dine data på din pc – der er ikke behov for overførsler.

Spilgrafik

Væk digitale mennesker til live

Optimer dine spiludviklingsfærdigheder med NVIDIA ACE. Væk AI-spilkarakterer og digitale mennesker til live med generativ AI.

Illustration af AI-værktøjer

Din AI-værktøjskasse

Tilpas, optimer og implementer AI-modeller til Windows-programmer med RTX AI-værktøjskassen – en komplet pakke med værktøjer og SDK'er.

Illustration af NGC-katalog

Byg med AI

Opdag hundredvis af forhåndstrænede modeller til datamatsyn, -tale og meget mere med NGC-kataloget. Brug dem, som de er, eller tilpas på sikker vis med dine egne data.

AI-forbedrede apps

Alle dine foretrukne apps er nu smartere

Der kommer flere og flere apps med AI for hver dag, der går – og med en RTX AI-pc har du mulighed for at bruge dem på den bedst mulige måde.

AI, der når til TOPS på hitlisterne

AI-processorkraften i NVIDIA GeForce RTX™-GPU'er til stationære pc'er måles i billioner af handlinger pr. sekund (også benævnt TOPS) og befinder sig i sin helt egen klasse.

Indkøbskurv

Total 0 DKK