Microsoft Windows 11

Windows 11 logo

Windows 11 bringer dig tættere på det, du holder af

Intuitiv navigation. Nem organisering. Windows 11 har et helt nyt look, flere apps og nye, effektive måder at være kreativ og produktiv på.

Interager med det, du holder af

Uanset hvad der interesserer dig, hjælper vi dig med at være opdateret. Windows 11 har nye måder at interagere med andre mennesker, nyheder, spil og indhold på.

Kickstart din kreativitet

Forfølg din passion takket være en opdateret og rolig oplevelse, der er designet til at inspirere dig til dit næste kreative projekt.

Maksimér produktiviteten

Gå fra ”skal gøres” til ”gjort” med værktøjer som Fastgørelsesassistent og Skrivebordsgrupper, der gør det nemt og enkelt at multitaske.

Vælg den browser, der sætter dig i centrum

Uanset om du har opgaver der skal klares, ønsker at blive underholdt eller vil kommunikere med venner og familie, kan denne browser skræddersys til dine behov.

Opgrader til Windows 11 gratis, når det er tilgængeligt

Køber du en af vores stationære computere med Windows 10 nu, kan du gratis opgradere til Windows 11, når dette udgives. Opgraderingens udrulningsplan er ved at blive færdiggjort, men forventes at starte i slutningen af 2021 og fortsætte i 2022. Den specifikke timing vil variere og kan ændre sig.

Visse funktioner i Windows 11 kræver specifik hardware - se evt. https://www.microsoft.com/da-dk/windows/windows-11-specifications.

Vision computere

Vision workstations

Indkøbskurv

Total 0 DKK