Microsoft Windows 11


Kvinde med bærbar computer med Windows 11

Få et nyt perspektiv

Mindre støj, rod og kaos. Vi forestillede os, hvordan en pc skulle fungere for dig og med dig. Windows 11 omdefinerer produktivitet.

Livet er bedre sammen

Windows 11 forbinder dig med det samme med de mennesker, du holder af. Med Chat fra Microsoft Teams kan du nå alle (gratis), som du foretrækker (ring, chat, sms, video) lige fra dit skrivebord.1

Mand har en videosamtale via Microsoft Teams
Kvinde med bærbar computer med Windows 11

Det du har brug for – når og hvor du har brug for det.

Få hurtigere adgang til de nyheder, oplysninger og underholdning, du er interesseret i. Windows 11 leveres med widgets og forbedret browserydelse fra Microsoft Edge - en perfekt kombination for performance og personalisering.

Spilletid. Til enhver tid.

Spil de nyeste spil med grafik, der konkurrerer med virkeligheden. Spil med spillere på konsollen. Spil med de eksterne enheder, du elsker. Når du vil spille på din måde, får Windows 11 det til at ske.

Et spil kørende på en bærbar computer
3 bærbare computere med Windows 11

Innovation til os alle.

Med det bredeste udvalg af enheder - på tværs af stil, funktioner og formfaktorer - kan vi og vores økosystem af partnere sikre, at du finder en bedre pasform med Windows 11.

Måden hvorpå man får udrettet ting

Med et Microsoft 365-abonnement får du sikkerhed, lagerplads og premium-apps alt sammen til en lav pris.

Office icons
Bærbar computer med Microsoft Office program

Vision computere

Vision workstations

[1] Visse funktioner kræver specifik hardware, se https://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-11-specifications. Chat via SMS er tilgængelig i begrænsede lande og vil løbende blive stillet til rådighed for andre områder. Se venligst denne side for flere detaljer. Internetadgang er påkrævet, og der skal muligvis betales gebyr for internetadgang.
[2] Du kan mødes med alle i et 1:1-opkald og tale op til 24 timer gratis. Ved et gruppeopkald (mere end to personer) kan du mødes med op til 100 deltagere og ringe op til 60 minutter gratis. Vi frafalder disse grænser i lyset af COVID-19, så du kan mødes med op til 300 deltagere og tale op til 24 timer gratis, indtil det er nærmere angivet.

Indkøbskurv

Total 0 DKK