• vision computere

  Vision Computere

  Vision serien er for dem der ønsker mest ydelse for pengene. Her er ikke brugt ekstra penge på muligheden for Overclocking. Denne serie er den rigtige for de fleste almindelige brugere. Her findes alt lige fra kontormaskiner til kraftige gamermaskiner.

 • vision plus computere

  Vision Plus Computere

  Vision Plus serien giver mulighed for selv at lege med overclocking og giver desuden flere udvidelsesporte i kraft af bundkort med Z87 chipsæt. Serien henvender sig til den mere erfarne bruger, der ønsker mulighed for finjustere sit system selv, eller har et ekstra stort behov for udvidelseskort.

 • Vision Workstation Computere

  Workstations er vores professionelle arbejdsstationer som henvender sig til erhvervskunder med et ekstra stort behov for processorkraft, RAM og datasikkerhed.

 • X-One Computere

  X-One serien er maskiner vi har bygget på forhånd, og som er klar til afhentning eller afsendelse. Maskinerne har en låst konfiguration, og der kan derfor kun tilvælges eksternt tilbehør.

 • Visiong Gaming Computere

  Vision Gaming Computere

  Med Visiongaming.dk ønsker vi at tilbyde vores gaming kunder en anden oplevelse. Alt bliver lavet med henblik på gaming, og selv vores mindste maskiner kan give en god oplevelse i langt de fleste spil. Vi sigter altid efter at tilbyde bedst mulig ydelse og kvalitet til de bedste priser.


  Se udvalg på Visiongaming.dk