Om MM Vision

MM Vision

Vi elsker computere!

Med det som udgangspunkt har vi de sidste 25 år arbejdet hårdt for at tilbyde prisstærke computere, uden at gå på kompromis med ydelsen og kvaliteten. Selvom hardwaren har været i konstant udvikling siden 1999, og vi som virksomhed flere gange er vokset ud af vores fysiske lokaliteter, så har missionen ikke ændret sig:

Vi vil være Danmarks største og bedste computerproducent, med fokus på at levere løsninger tilpasset den enkelte kundes behov, og med en brugeroplevelse der afspejler den teknologiske udvikling.

Dette har vi haft stor succes med, og MM Vision beskæftiger i dag mere end 25 medarbejdere, fordelt på salg, produktion, serviceafdeling og lager. Vi leverer computere, workstations, servere m.m. til en bred vifte af kunder, private som offentlige, og til alle tænkelige formål. Vi er det fortrukne valg hos mange udviklere, fotoentusiaster, gamere og ikke mindst helt almindelige brugere. Vi tror selv på, at denne tillid skyldes vores indsats for altid at yde en troværdig vejledning, kombineret med produkter der er sammensat ud fra målet om at give mest værdi for pengene og en rigtig god brugeroplevelse.

I 2022 blev MM Vision tildelt Børsens Gazelle-pris.

Om vores computere

Hvad enten du skal bruge en stationær eller bærbar computer, om du skal bruge den til kontorbrug, spil, grafisk arbejde eller som arbejdshest i et udviklingsmiljø, så har vi et bud på en løsning til en fornuftig pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken ydelse eller kvalitet.

Vi er stolte af den høje kvalitet hardware vi benytter, og derfor angiver vi også, i modsætning til mange andre, præcis hvilke dele der bliver brugt i hver af vores Vision computere. Det giver dig en ekstra tryghed, når du kan se, hvad du rent faktisk betaler for.

Alle vores Vision computere bliver samlet af vores danske medarbejdere i Danmark. Når din nye computer skal samles, sker dette i særlige ESD-kontrollerede omgivelser, så risikoen for elektrostatisk afladning elimineres. Kombineret med effektive testforløb og omfattende kvalitetskontrol betyder dette, at en Vision computer er din garanti for den bedste oplevelse.

Samarbejdspartnere

For at sikre at vi altid er på forkant med de nyeste teknologier, arbejder vi tæt sammen med de største leverandører i PC-industrien, og har hos en række af dem opnået højest muligt partner status, hvilket er helt unikt blandt danske systembyggere.
Dette sikrer dels at vi altid er opdateret på de sidste nye teknologier og produkter, men det er også et signal til vores kunder om, at vi tager vores partnere seriøst, ligesom de tager os seriøst. Ingen anden dansk systembygger har nær samme referenceramme – og det tør vi godt være stolte af!

Intel Technology Provider - Platinum 2020
Gold Microsoft Partner
Powered by ASUS
Corsair Preferred Partner

Om vores butik

Ud over vores webshop, kan du besøge vores butik, der ligger som del af vores 5500 m2 store erhvervsdomicil i Osted på Midtsjælland. Her du kan opleve alle de nyeste ting inden for computerverdenen, og afprøve produkter fra nogle af markedets førende mærker, som eks. Corsair og ASUS.
Det giver dig en fantastisk mulighed for at finde ud af, hvordan din nye mus føles i hånden, fornemme tasterne på de forskellige tastaturer eller se vores store udvalg af bærbare computere. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi, bare for at få en snak med en af vores dygtige rådgivere, der kan opdatere dig med den nyeste viden. Du kan finde vores åbningstider og rutevejledning til vores butik på: https : //www.mm-vision.dk/kontakt.

Vores ansvar

Som stor virksomhed føler vi også et stort ansvar for at bidrage til verdenen omkring os. Derfor er vi bl.a. meget opmærksomme på genanvendelse af pap og emballage, ligesom vores bygning er fuldt udstyret med energirigtig LED-belysning med automatisk tænd/slut funktion. Derudover kommer den strøm vi benytter hver dag bl.a. fra vores eget solcelle-anlæg, da vi forstår, hvor vigtigt det er, at spare på de ressourcer vi alle sammen deler.

Ud over at arbejde for et grønnere miljø, føler vi også en forpligtelse til at støtte nogle af de mange gode initiativer, der er med til at skabe det sammenhold og fællesskab, der er en så fantastisk stor og vigtig del af Danmark. Vi tror nemlig på, at disse værdier er med til at skabe næste generation af stærke og rummelige mennesker – og det er jo dem, der i fremtiden skal være med til at drive MM Vision og Danmark fremad. Derfor er vi stolte af, at støtte en lang række lokale foreninger, klubber og initiativer, der tager del i at hjælpe unge mennesker til at blive en del af et stærkt fællesskab.

Indkøbskurv

Total 0 DKK