• Vision B-Serie bærbare computere

  B-Serien er vores tynde og lette bærbare computere, med fokus på god batteritid, uden at gå på kompromis med ydelsen. Alle bærbare i B-Serien leveres med hurtige Intel CPU´er, SSD og rigeligt med RAM. B-Serien anbefales til alle der har behov for en hurtig bærbar computer, men ikke behøves et dedikeret grafikkort til spil.

 • Vision G-Serie bærbare computere

  G-Serien består af lette og kraftige bærbare computere, men stadig med et dedikeret Nvidia grafikkort. G-Serien er velegnet når mobilitet vægtes højt, kombineret med muligheden for moderat afvikling af spil, eller andre grafiske opgaver. G-Serien anbefales ofte som en hurtig studie bærbar.

 • Vision X-Serie bærbare computere

  X-Serien er vores vildeste bærbare computere, og det rette valg hvis du ønsker en bærbar computer til gaming, uden at gå på kompromis med ydelsen. X-Serien er konfigureret med Quad-Core CPU, SSD samt nyeste GTX grafikkort fra Nvidia, og henvender sig derfor til brugere med høje krav til ydelsen.

 • Visiong Gaming Computere

  Vision Gaming Computere

  Med Visiongaming.dk ønsker vi at tilbyde vores gaming kunder en anden oplevelse. Alt bliver lavet med henblik på gaming, og selv vores mindste maskiner kan give en god oplevelse i langt de fleste spil. Vi sigter altid efter at tilbyde bedst mulig ydelse og kvalitet til de bedste priser.


  Se udvalg på Visiongaming.dk