Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere hos Vision Gaming

I samarbejde med nogle af de vigtigste foreninger og interessenter i dansk eSport, gør vi hos Vision Gaming alt hvad vi kan, for at hjælpe med udviklingen af eSporten i Danmark.

Det gør vi bl.a. fordi, vi er overbevist om, at den danske model – med fokus på bl.a. samarbejde, plads til forskelligheder og inddragelse af sund kost og motion – er med til at give alle de unge talenter en rigtig god ballast. Ikke bare indenfor eSport, men i livet generelt.

Læs om vores samarbejdspartnere:

Tricked eSport logo

Tricked eSport

Tricked eSport er en af de bedste organisationer i Danmark til at udvikle eSports-talenter. Vision Gaming støtter det stærke arbejde for dansk eSport.

Læs mere om samarbejdet
Brøndby eSport logo

Brøndby eSport

I Familieloungen på Brøndby Stadion kan man gå til eSport i hverdagen, eller hygge sig med gaming, når fodboldholdet spillet. Det hele foregår på Vision Gaming udstyr!

Læs mere om samarbejdet
Dream Gaming logo

Dream Gaming

Dream Gaming ligger i hjertet af shoppingcentret Rødovre Centrum. Her kan du bl.a. gå til eSport hos dygtige trænere, eller du kan bruge Dream Gaming som eSports-center, hvis du vil ned og hygge et par timer med vennerne, holde firma-arrangement eller lign. Det hele foregår på kraftfulde Vision Gaming computere.

Læs mere om samarbejdet

Indkøbskurv

Total 0 DKK