Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere hos Vision Gaming

I samarbejde med nogle af de vigtigste foreninger og interessenter i dansk eSport, gør vi hos Vision Gaming alt hvad vi kan, for at hjælpe med udviklingen af eSporten i Danmark.

Det gør vi bl.a. fordi, vi er overbevist om, at den danske model – med fokus på bl.a. samarbejde, plads til forskelligheder og inddragelse af sund kost og motion – er med til at give alle de unge talenter en rigtig god ballast. Ikke bare indenfor eSport, men i livet generelt.

Læs om vores samarbejdspartnere:

North logo

North

North er en af Skandinaviens mest ambitiøse esportsorganisationer med flere hold i verdenseliten. Vision Gaming er officiel samarbejdspartner.

Læs mere om samarbejdet
Tricked eSport logo

Tricked eSport

Tricked eSport er en af de bedste organisationer i Danmark til at udvikle eSports-talenter. Vision Gaming støtter det stærke arbejde for dansk eSport.

Læs mere om samarbejdet
Brøndby eSport logo

Brøndby eSport

I Familieloungen på Brøndby Stadion kan man gå til eSport i hverdagen, eller hygge sig med gaming, når fodboldholdet spillet. Det hele foregår på Vision Gaming udstyr!

Læs mere om samarbejdet
Hydr eSport logo

HYDR eSport

HYDR esport er et unikt træningstilbud til dig, der elsker eSport – uanset hvilket niveau du er på. Vision Gaming støtter udviklingen af danske eSports talenter hos HYDR eSport.

Læs mere om samarbejdet
Dream Gaming logo

Dream Gaming

Dream Gaming ligger i hjertet af shoppingcentret Rødovre Centrum. Her kan du bl.a. gå til eSport hos dygtige trænere, eller du kan bruge Dream Gaming som eSports-center, hvis du vil ned og hygge et par timer med vennerne, holde firma-arrangement eller lign. Det hele foregår på kraftfulde Vision Gaming computere.

Læs mere om samarbejdet

Indkøbskurv

Total 0 DKK