Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere hos Vision Gaming

I samarbejde med nogle af de vigtigste foreninger og interessenter i dansk eSport, gør vi hos Vision Gaming alt hvad vi kan, for at hjælpe med udviklingen af eSporten i Danmark.

Det gør vi bl.a. fordi, vi er overbevist om, at den danske model – med fokus på bl.a. samarbejde, plads til forskelligheder og inddragelse af sund kost og motion – er med til at give alle de unge talenter en rigtig god ballast. Ikke bare indenfor eSport, men i livet generelt.

Læs om vores samarbejdspartnere:

Kregme logo

Kregme

Kregme er en af Danmarks mest afholdte streamere på Twitch, og hver uge underholder han tusindvis af seere. Læs mere om computeren han bruger mens han streamer og bliv en del af det store fællesskab.

Læs mere om samarbejdet
Brøndby eSport logo

Brøndby eSport

I Familieloungen på Brøndby Stadion kan man gå til eSport i hverdagen, eller hygge sig med gaming, når fodboldholdet spillet. Det hele foregår på Vision Gaming udstyr!

Læs mere om samarbejdet
Dream Gaming logo

Dream Gaming

Dream Gaming ligger i hjertet af shoppingcentret Rødovre Centrum. Her kan du bl.a. gå til eSport hos dygtige trænere, eller du kan bruge Dream Gaming som eSports-center, hvis du vil ned og hygge et par timer med vennerne, holde firma-arrangement eller lign. Det hele foregår på kraftfulde Vision Gaming computere.

Læs mere om samarbejdet

Indkøbskurv

Total 0 DKK