Konfirmation 2024 - Få mest for pengene!

Konfirmation 2023 - Vi hjælper dig til at få mest for pengene

Konfirmations­gaver til gameren

Er du den heldige konfirmand, der nu skal opgradere dit gaming udstyr, eller er du gæst eller forælder der vil forkæle en gaming-glad konfirmand med en lækker gave? Så er du kommet til det rette sted!

Med vores store udvalg af gaming PC’er og gaming udstyr, har vi alt hvad både nybegyndere og erfarne gamere kan drømme om, men vi ved også, at de mange muligheder nogle gange kan gøre det lidt svært at vælge det helt rigtige – særligt, hvis man ikke selv interesserer sig for gaming, eller hvis man er forholdsvis ny gamer.

Derfor har vi lavet en række guides, hvor vi gennemgår de ting, du skal vide om gaming computere og udstyr. Vi forklarer hvad de forskellige typer af hardware og gaming udstyr kan, hvordan de påvirker din spiloplevelse og hvad du skal kigge efter, når du køber dem. Vi vil også give dig nogle forslag til gode produkter i forskellige prisklasser, så du kan finde noget, der passer til både dit budget og dine behov.

Guides - gaming gaver til konfirmanden

Gaming computere

Gaming PC

Vi hjælper dig til at vælge den rigtige computer til konfirmanden - Se vores anbefalinger, og lær hvad der gør en computer god, så du kan træffe et trygt valg.

2 skærme til gaming

Skærm

Leder du efter den helt rigtige gaming skærm? Så læs vores guide, og bliv klogere på, hvilke vigtige specifikationer du skal holde øje med, for at få mest for pengene.

2 gaming mus

Mus

Står der en ny gaming mus på ønskesedlen hos konfirmanden? Lad os guide dig til, hvad du skal holde øje med og se vores anbefalinger blandt nogle af markedets mest populære modeller.

Et gaming tastatur

Tastatur

Et tastatur er ikke bare et tastatur. Læs vores guide til, hvordan du vælger det perfekte gaming tastatur til konfirmanden.

2 headsets

Headset

Gør din spiloplevelse endnu bedre med et godt gaming headset. Vi hjælper dig med at vælge det optimale headset, der kan forkæle dine ører.

Gavekort til MM Vision

Gavekort

Et gavekort kan eks. bruges til gaming udstyr eller som tilskud til en ny gamer computer, og er et sikkert hit som konfirmationsgave. Gavekortet kan både bruges online og i vores fysiske butik.

Se også

Streaming udstyr

Streaming er super populært! Heldigvis er det relativt let at komme i gang, men skal kvaliteten være i top, og skal hverdagen gøres lettere, så kræver det alt andet lige lidt udstyr.

I denne guide fortæller vi mere om, hvilket udstyr en streamer har brug for, og hvordan det påvirker den samlede oplevelse for seerne. Så kan du let vælge det udstyr, der forbedrer lige netop din stream allermest.

Se vores guide til streaming udstyr:
Streaming udstyr – Skab en bedre stream.

Spil guides

Ved du allerede, hvad der skal spilles på en ny gaming PC? Så har vi gjort det endnu lettere for dig at finde den helt rigtige computer!

Med vores spil guides til nogle af de mest populære spil, kan du nemt finde gaming computere der med garanti giver en god oplevelse i dine favoritspil.

Du kan se alle vores spil-guides her:
Spil guides – Vælg den rigtige gamer computer.

Kontakt os

Få hjælp til at vælge det rigtige

Hvis du har spørgsmål, som vores guides ikke får svaret på, er du selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte vores danske rådgivere. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30 på tlf. 70 22 17 44, via e-mail på salg@mm-vision.dk eller på Facebook Messenger.

Har du lyst til at komme forbi vores fysiske butik, hvor vi også har det meste af vores gaming udstyr udstillet, kan du besøge os i samme tidsrum på Alfarvejen 57, 4320 Lejre.

Indkøbskurv

Total 0 DKK