Tricked eSport og Vision Gaming

ROG Gaming computere

Tricked Esport er en af Danmarks stærkeste eSports-organisationer, med knivskarpt fokus på resultater igennem hårdt arbejde og et stærkt fællesskab. De kender om nogen til, hvad det kræver at komme til tops inden for eSport med internationale trofæer i både Counter-Strike og FIFA.

Tricked eSport var ligeledes den første danske organisation, der oprettede et akademi. Lige siden 2014 har Tricked eSport arbejdet på at udvikle nogle af de største talenter til den danske eSports-scene, og underviser nu også talenter på en række skoler og gymnasier. Særligt det store stykke arbejde med talenter, er vi hos Vision Gaming stolte over at være en del af og bakke op om som officiel samarbejdspartner hos Tricked eSport.

Som en del af vores samarbejde, har Vision Gaming bl.a. stillet udstyr til rådighed, så alle spillere får de optimale betingelser for at indfri deres potentiale. På denne side, kan du se noget af det kvalitetsudstyr, som benyttes hos Tricked eSport, hvis du selv har lyst til at træne som en top-spiller!

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig hos Vision Gaming - Vores rådgivere sidder nemlig klar alle hverdage fra kl. 10 – 17 på telefon: 70 22 17 44 og [email protected].

VISION TRICKED COMPUTERE

Vi har kombineret erfaringen fra de professionelle spillere hos Tricked eSport, med vores egen 20+ års erfaring med at sammensætte kvalitetshardware til de bedste priser. Ud af dette er der kommet 2 top-tunede gaming computere, der er et fantastisk match til både den ambitiøse eSports udøver og den professionelle gamer!
Der er fokuseret på at give dig mest muligt ydelse for pengene, uden at gå op kompromis med kvaliteten og holdbarheden. Du kan med andre ord fokusere 100% på dit spil og lade computeren klare resten!

GAMING UDSTYR

At have det rigtige udstyr, der passer til ens spillestil, er altafgørende, hvis man skal nå sit fulde potentiale. I eSport er det ofte millisekunder der er afgørende, og derfor er det nødvendigt at have både en mus, et tastatur, et headset og en skærm, der kan hjælpe dig med at reagere hurtigt og præcist. I samarbejde med Tricked eSport har vi udvalgt noget af det bedste udstyr fra vores sortiment, som kan hjælpe dig på vej mod at nå dit fulde potentiale!

Corsair Harpoon RGB Pro

Med en avanceret optisk sensor på hele 12.000 DPI og en lav vægt, har du med en Corsair Harpoon RGB Pro et virkelig farligt våben til en super attraktiv pris. Corsair Harpoon har et kompakt og let design, der passer naturligt i hånden og som gør det muligt at reagere hurtigt og præcist. Den lave vægt betyder også, at den er behagelig at spille med i mange timer ad gangen. Musen har naturligvis indbygget RGB-lys, så du kan sætte dit eget, personlige præg på dit setup!


Køb nu

Corsair Ironclaw RGB

Corsair Ironclaw RGB giver dig ekstrem præcision med hele 18.000 DPI, som kan justeres i trin på bare 1 DPI, så du kan tilpasse musen nøjagtig til dit behov. Og tilpasningsmulighederne stopper ikke der!
Lækkert RGB-lys oplyser nemlig musen i 2 zoner, så du kan sætte dit eget præg på udseendet. Og med hele 7 fuldt programmerbare knapper, kan du let opsætte effektive makroer og genveje, så du kan udføre alle dine foretrukne kommandoer lynhurtigt. Corsair Ironclaw RGB er et super godt valg til dig, der ønsker at dyrke eSport på højt niveau!


Køb nu

Corsair K55 RGB

Effektivt, hurtigt og lydløst. Så let kan Corsair K55 RGB faktisk beskrives. Det er et fantastisk value-for-money tastatur med fede features som 6 programmerbare makro-knapper, dedikerede multimedie-taster og RGB-lys i 3 zoner. Anti-ghosting sikrer, at alle dine tastetryk på de behagelige taster bliver registeret, så der sker præcist det, du havde tænkt dig, når du i kampens hede skal reagere lynhurtigt!


Køb nu

Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile

Bliver du træt i fingrene, når du har gamet på dit mekaniske tastatur i timevis? Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile er udstyret med ekstra lave taster, så du får en mere behagelig håndstilling og minimerer trætheden i både håndled og fingre. En sand gave til alle seriøse eSports-udøvere!
Bag tasterne gemmer sig Cherry MX Low Profile RGB Silent-taster, der har en aktiverings afstand på bare 1 mm.! Det giver mulighed for nærmest overmenneskelig hurtig reaktion i de afgørende dueller!


Køb nu

Corsair VOID RGB Elite

Med Corsair VOID RGB Elite 7.1 får du krystalklar surround-lyd med et bredt spektrum og høj præcision, så du kan høre præcis, hvor dine fjender befinder sig. Når du har spottet fjenden, kan du klart og tydeligt dele informationerne med dine teammates via den fremragende boom mikrofon.
Bløde og behagelige ørekopper gør VOID RGB Elite til et super behageligt headset at have på i selv lang tid ad gangen!


Køb nu

Corsair VOID RGB Elite Wireless

Slip for irriterende ledninger og oplev total frihed! Med Corsair VOID RGB Elite Wireless kan du bevæge dig frit, og samtidig få en fuldstændig klar og fyldig virtuel 7.1-surround lyd!

Ligesom lyden er også komforten helt i top, og du kan super let justere lydstyrken, eller mute mikrofonen, via knapper på headsettet. Der er tænkt på alt for, at du skal få den bedste oplevelse i dine spil!


Køb nu

ASUS VG24VQ 24" 144Hz

ASUS VG24VQ er et oplagt valg, til den seriøse og kvalitetsbevidste gamer. Med hele 144Hz, får du en ultraflydende oplevelse i dine spil, så du kan være endnu mere præcis og reagere øjeblikkeligt.
Sidder man foran skærmen i mange timer ad gangen, er det vigtigt at kunne justere skærmen løbende, for at skåne særligt skulder og nakke. ASUS VG24VQ kan både drejes, vippes og justeres i højden, så den altid passer til dit behov!


Køb nu

ASUS TUF VG259QM 25" 280Hz

ASUS TUF VG259QM handler først og fremmest om hastighed. Det er en af de hurtigste gaming skærme, der nogensinde er lavet med hele 280Hz og en responstid på bare 1 ms. Derfor er skærmen også super populær hos professionelle eSports-udøvere, da den høje opdateringshastighed giver spillerne det forspring, som kan være afgørende for, om man når at reagere på, at fjenden pludseligt kommer rundt om hjørnet!


Køb nu

Indkøbskurv

Total 0 DKK