Tricked eSport og Vision Gaming

ROG Gaming computere

Tricked Esport er en af Danmarks stærkeste eSports-organisationer, med knivskarpt fokus på resultater igennem hårdt arbejde og et stærkt fællesskab. De kender om nogen til, hvad det kræver at komme til tops inden for eSport med internationale trofæer i både Counter-Strike og FIFA.

Tricked eSport var ligeledes den første danske organisation, der oprettede et akademi. Lige siden 2014 har Tricked eSport arbejdet på at udvikle nogle af de største talenter til den danske eSports-scene, og underviser nu også talenter på en række skoler og gymnasier. Særligt det store stykke arbejde med talenter, er vi hos Vision Gaming stolte over at være en del af og bakke op om som officiel samarbejdspartner hos Tricked eSport.

Som en del af vores samarbejde, har Vision Gaming bl.a. stillet udstyr til rådighed, så alle spillere får de optimale betingelser for at indfri deres potentiale. På denne side, kan du se noget af det kvalitetsudstyr, som benyttes hos Tricked eSport, hvis du selv har lyst til at træne som en top-spiller!

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig hos Vision Gaming - Vores rådgivere sidder nemlig klar alle hverdage fra kl. 10 – 17 på telefon: 70 22 17 44 og salg@mm-vision.dk.

VISION TRICKED COMPUTERE

Vi har kombineret erfaringen fra de professionelle spillere hos Tricked eSport, med vores egen 20+ års erfaring med at sammensætte kvalitetshardware til de bedste priser. Ud af dette er der kommet 2 top-tunede gaming computere, der er et fantastisk match til både den ambitiøse eSports udøver og den professionelle gamer!
Der er fokuseret på at give dig mest muligt ydelse for pengene, uden at gå op kompromis med kvaliteten og holdbarheden. Du kan med andre ord fokusere 100% på dit spil og lade computeren klare resten!

Indkøbskurv

Total 0 DKK