NORTH x Vision Gaming

NORTH x VISION GAMING

North er en af Skandinaviens mest ambitiøse esportsorganisationer, og har hold i verdenseliten både når det kommer til CS:GO, Apex Legends og FIFA. Med imponerende resultater har de skabt et fantastisk navn for sig selv – og ikke mindst repræsenteret dansk esport på fornemste vis!

Hos Vision Gaming er vi stolte af at være officiel samarbejdspartner med North, og af at levere gaming computere i højeste kvalitet til nogle af verdens bedste esportsudøvere.

CS:GO COMPUTERE

Siden 2017 har North ligget solidt placeret blandt verdens 30 allerbedste Counter-Strike: Gobal Offensive-hold. De ved derfor om nogen, hvor vigtigt det er at have det helt rigtige udstyr, når man kæmper blandt de allerbedste. Er du klar til at tage dit spil til næste niveau? Så læs mere om computerne der bruges hos CS:GO-holdet hos North nedenfor!

CPU

CS:GO er kendt for at stille særligt store krav til computerens CPU, og det er et af de spil, hvor du virkelig får glæde af en høj clockfrekvens. Derfor er computerne hos North udstyret med Intel® Core i7-10700K processorer, der giver en sublim ydelse i CS:GO.

GPU

Når kampen spidser til, og der bliver kastet smokes på hele banen, så er det vigtigt at holde en høj FPS, hvis man forsat skal kunne sigte præcist og reagere på et splitsekund. Med et kraftfuldt ASUS GeForce® RTX 2070 Super grafikkort, får spillerne hos North masser af FPS, uanset hvad der sker i spillet.

RAM

RAM er måske lidt af en ”hemmelig ingrediens”, når det kommer til et spil som Counter-Strike: Global Offensive. Med 2 x 8GB Corsair Vengeance DDR4-3200 RAM, får du 10-15% bedre performance end ved brug af 2666MHz RAM – særligt når det kommer til de mest action-fyldte situationer, hvor maksimal performance er afgørende for, at du kan reagere med det samme!

KØB DIN EGEN

Vil du selv spille uden begrænsninger, på en gaming pc der er lige så kraftfuld som den professionelle CS:GO-spillere bruger? Så køb en Vision Gaming computer, der giver dig maksimal performance!

Du får selvfølgelig også:

  • 2 års Garanti
  • Gratis fragt
  • Dansk support og rådgivning

Indkøbskurv

Total 0 DKK