Computer til Battlefield 2042

Battlefield 2042 banner

Computer til Battlefield 2042

Battlefield 2042 er den længe ventede efterfølger til Battlefield V og kaster spillerne ud i hæsblæsende og intense kampe i hidtil uset størrelse. Er du klar til at kaste dig ud i kamp for fremtiden, men er du usikker på, hvilken gamer PC du skal bruge til at trække Battlefield 2042? Så læs vores guide, og få hjælp til at finde den gaming PC, der passer bedst til dig.

Vælg den rigtige gaming computer

Battlefield-serien er en af de mest populære spilserier på PC, og Battlefield 2042 er det tolvte spil i rækken. Battlefield har igennem årene budt på både revolutionerende grafik og nye mekanikker, og Battlefield 2042 er absolut ingen undtagelse. Med fantastiske gameplay-muligheder og nye vejreffekter byder Battlefield 2042 på masser af hæsblæsende action og underholdning.

Uanset om du er nybegynder indenfor first-person-shooters, eller du er gammel Battlefield-veteran, der ønsker at spille i den allerhøjeste opløsning, så har vi en gamer PC, der kan hjælpe dig til at nå dit mål. Nedenfor har vi udvalgt en række computere og inddelt dem i kategorier, så du nemt kan finde en gaming computer, der passer til dit ambitionsniveau.

Gaming PC til
Battlefield 2042

Ultra

I krig og kærlighed gælder alle kneb. Derfor er der heller ikke nogen vej udenom en af disse ekstremt kraftfulde gaming computere, hvis du vil have de største fordele og den absolut bedste oplevelse i Battlefield 2042! Få ultrahøj FPS eller spil i fantastisk 4K-opløsning, og nyd den imponerende grafik som spillet byder på. Du kan også vælge i stedet at streame dit spil til eks. Twitch, uden at skulle vinke farvel til en flydende spil-oplevelse.

Mere om Battlefield 2042

Hvad er Battlefield 2042?

Battlefield 2042 er et first-person-shooter spil udviklet af svenske DICE, og er seneste skud på stammen i den utroligt populære Battlefield-serie.

Denne gang har DICE droppet singleplayer-kampagnen, og i stedet fokuseret udelukkende på at gøre Battlefield 2042 til en multiplayer-oplevelse, der hele tiden udvikler sig - lidt som det kendes fra eks. Fortnite eller Call of Duty: Warzone.

I Battlefield 2042 har klimaforandringer ødelagt store områder over hele verden og sendt masser af mennesker på flugt. EU er kollapset og rundt om jorden kredser en kæmpe mængde rum-skrot, der har fået 70% af verdens satellitter til at styrte til jorden og blokeret for det meste kommunikation. De vanskelige omstændigheder skaber spændinger mellem USA og Rusland, der nu er på randen af krig, og du indtager i Battlefield 2042 roller på begge sider af konflikten. Det bliver hæsblæsende og fyldt med action!

Vælg din specialist

Har du spillet nogle af de tidligere Battlefield-spil, vil du i Battlefield 2042 opleve en lidt anderledes tilgang til valget af den karakter du styrer. Spillet introducerer nemlig specialister, der hver især hører til en af de kendte kategorier: Assault, Engineer, Support og Recon. Specialister under hver kategori kan vælge mellem en række forskellige gadgets der hører specifikt til denne kategori, men hver specialist har derudover også sine egne ever. Det kunne eks. være et wingsuit (hvilket kan være særdeles praktisk, når vejrudsigten byder på lokale tornadoer) eller en healing-pistol, så du kan hjælpe dine holdkammerater på sikker afstand.

Ud over dette, så vil der faktisk ikke være særligt mange restriktioner ift. din specialist. Du kan udstyre denne med alle de våben du har låst op for, og det er ovenikøbet muligt at ændre på dit våben midt under kampene. Har du brug for at udskifte et sigtekorn, kolbe eller andet, så kan det klare på et øjeblik – noget der kan vise sig at blive ekstremt nyttigt, når kampene på de store baner hurtigt kan ændre sig fra at foregå over lange distancer, til pludselig at byde på intense nærkampe.

Billede fra Battlefield 2042

Lav dit eget gamemode

Battlefield 2042 kommer naturligvis med en række af de velkendte spiltyper, som mange også kender fra de tidligere spil i serien.

Et af spillets helt store trumfkort er dog Battlefield Portal. Via Battlefield Portal kan du nemlig skabe dine helt egne spiltyper og dele dem med alle andre. Du kan ændre reglerne i spillet og blande indhold fra Battlefield 2042 med klassiske elementer og baner fra Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 og Battlefield 3. Lav eks. et spil, hvor det ene hold er udstyret med sniper-våben fra 2. verdenskrig, mens det andet hold kun er udstyret med futuristiske håndvåben. Eller hvad med at spille de klassiske baner fra Battlefield 1942, men med nye, moderne våben og udstyr? Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser!

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal din nye gaming PC også bruges til andet end Battlefield 2042, eller har du andre spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne guide? Så kontakt endelig vores danske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gamer computer.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09.30 - 16.30.

Indkøbskurv

Total 0 DKK