Computer til Battlefield 2042

Find den rigtige computer til Battlefield 2042

Gamer PC til Battlefield 2042

Battlefield 2042 er den længe ventede efterfølger til Battlefield V og kaster spillerne ud i hæsblæsende og intense kampe i hidtil uset størrelse. Er du klar til at kaste dig ud i kamp for fremtiden, men er du usikker på, hvilken gamer PC du skal bruge til at trække Battlefield 2042? Så læs vores guide, og få hjælp til at finde den gaming PC, der passer bedst til dig.

Vælg den rigtige gaming computer

Battlefield-serien er en af de mest populære spilserier på PC, og Battlefield 2042 bliver det tolvte spil i rækken. Battlefield har igennem årene budt på både revolutionerende grafik og nye mekanikker, og Battlefield 2042 ser ud til at gøre det endnu en gang med fantastiske gameplay-muligheder og vejreffekter, der i høj grad vil definere kampene.

Uanset om du er nybegynder indenfor first-person-shooters, eller du er gammel Battlefield-veteran, der ønsker at spille i den allerhøjeste opløsning, så har vi en gamer PC, der kan hjælpe dig til at nå dit mål. Nedenfor har vi udvalgt en række computere og inddelt dem i kategorier, så du nemt kan finde en gaming computer, der passer til dit ambitionsniveau.

Battlefield 2042 gaming PC

Ultra

I krig og kærlighed gælder alle kneb. Derfor er der heller ikke nogen vej udenom en af disse ekstremt kraftfulde gaming computere, hvis du vil have de største fordele og den absolut bedste oplevelse i Battlefield 2042! Få ultrahøj FPS eller spil i fantastisk 4K-opløsning, og nyd den imponerende grafik som spillet byder på. Du kan også vælge i stedet at streame dit spil til eks. Twitch, uden at skulle vinke farvel til en flydende spil-oplevelse.

Mere om Battlefield 2042

Hvad er Battlefield 2042?

Battlefield 2042 er et first-person-shooter spil udviklet af svenske DICE, og er seneste skud på stammen i den utroligt populære Battlefield-serie.

Denne gang har DICE droppet singleplayer-kampagnen, og i stedet fokuseret udelukkende på at gøre Battlefield 2042 til en multiplayer-oplevelse, der hele tiden udvikler sig - lidt som det kendes fra eks. Fortnite eller Call of Duty: Warzone.

I Battlefield 2042 har klimaforandringer ødelagt store områder over hele verden og sendt masser af mennesker på flugt. EU er kollapset og rundt om jorden kredser en kæmpe mængde rum-skrot, der har fået 70% af verdens satellitter til at styrte til jorden og blokeret for det meste kommunikation. De vanskelige omstændigheder skaber spændinger mellem USA og Rusland, der nu er på randen af krig, og du indtager i Battlefield 2042 roller på begge sider af konflikten. Det bliver hæsblæsende og fyldt med action!

En verden i forandring

Battlefield 2042 byder på enorme baner og de største kampe i Battlefield-historien, når op til 128 spillere kan dyste mod hinanden. De kæmpestore baner byder på alt fra Seuls byer til Egyptens ørkener, og stiller derfor store krav til, at man som spiller kan tilpasse sig sine omgivelser.

Mange husker måske nok, hvordan Battlefield 4 imponerede ved, at man kunne ødelægge stort set alt. Hele huse kunne styrte sammen og dermed ændre slagmarken på et øjeblik. Dette system findes også i Battlefield 2042, men nu er der også tilføjet et ekstra element: Vejret. Du kan nu både støde på ødelæggende tornadoer, der kan suge spillere i nærheden op, eller miste overblikket totalt, når en voldsom sandstorm fejer hen over banen. Du skal med andre ord være klar på en verden i konstant forandring, når du spiller Battlefield 2042!

Battlefield 2042 spiller i wingsuit forfulgt af en tornado
Udvalgte specialister fra Battlefield 2042

Vælg din specialist

Har du spillet nogle af de tidligere Battlefield-spil, vil du i Battlefield 2042 opleve en lidt anderledes tilgang til valget af den karakter du styrer. Spillet introducerer nemlig specialister, der hver især hører til en af de kendte kategorier: Assault, Engineer, Medic og Recon. Hver specialist har derudover deres egen unikke evne og gadget – eks. et wingsuit (kan være praktisk, når vejrudsigten byder på lokale tornadoer) eller en healing-pistol, så du kan hjælpe dine holdkammerater på sikker afstand.

Ud over dette, så vil der faktisk ikke være særligt mange restriktioner ift. din specialist. Du kan udstyre denne med alle de våben du har låst op for, og det er ovenikøbet muligt at ændre på dit våben midt under kampene. Har du brug for at udskifte et sigtekorn, kolbe eller andet, så kan det klare på et øjeblik – noget der kan vise sig at blive ekstremt nyttigt, når kampene på de store baner hurtigt kan ændre sig fra at foregå over lange distancer, til pludselig at byde på intense nærkampe.

Lav dit eget gamemode

Battlefield 2042 kommer naturligvis med en række af de velkendte spiltyper, som mange også kender fra de tidligere spil i serien.

Et af spillets helt store trumfkort er dog Battlefield Portal. Via Battlefield Portal kan du nemlig skabe dine helt egne spiltyper og dele dem med alle andre. Du kan ændre reglerne i spillet og blande indhold fra Battlefield 2042 med klassiske elementer og baner fra Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 og Battlefield 3. Lav eks. et spil, hvor det ene hold er udstyret med sniper-våben fra 2. verdenskrig, mens det andet hold kun er udstyret med futuristiske håndvåben. Eller hvad med at spille de klassiske baner fra Battlefield 1942, men med nye, moderne våben og udstyr? Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser!

Battlefield 2042 Portal logo

Få en fordel i Battlefield 2042

Som gamer vil man altid gerne have den mest flydende spiloplevelse. Derfor har folkene bag Battlefield 2042 samarbejdet med NVIDIA om at udnytte NVIDIA DLSS: En avanceret, kunstig intelligens der er indbygget i alle NVIDIA RTX-grafikkort.

NVIDIA DLSS gør det kort sagt muligt at få endnu højere FPS FPS (Frames Per Second), i forhold til de grafiske indstillinger du har valgt i spillet. Traditionelt set har mange gamere skruet ned for de grafiske indstillinger, for til gengæld at kunne få en højere FPS, men med DLSS er det altså ikke nødvendigt at gå på samme kompromis som tidligere.

NVIDIA GeForce RTX grafikkort

Og hvorfor er Frames Per Second så vigtigt? Fordi flere billeder per sekund giver dig en endnu mere flydende spiloplevelse, hvor alt bevæger sig mere naturligt på skærmen – forudsat at din skærm naturligvis kan vise dette høje antal billeder i sekundet (dette angives i Hz på skærmenes specifikationer). Dette gør en kæmpe forskel, når du med musen skal forsøge at ramme en fjende – for hvis både billedet af fjenden og musens sigtekort ”hakker” bare en anelse, kan det være svært at ramme helt præcist. Og når du duellerer én mod én med en fjende, har du brug for at kunne reagere på et splitsekund med ultra høj præcision!

Vælger du en gaming PC med NVIDIA GeForce RTX-grafikkort, får du altså mulighed for at få en endnu bedre oplevelse i Battlefield 2042, hvorfor alle vores anbefalede gamer PC'er til Battlefield 2042 indeholder dette.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe

Er du endnu ikke helt sikker på, hvilken gaming PC der er den rigtige for dig? Så kontakt vores danske rådgivere, og få gode tips til, hvordan du vælger den rigtige computer til Battlefield 2042. Vores rådgivere får ingen provision, men er alene ansat til at give dig den bedste vejledning, så du hverken får købt for dyrt eller småt.

Ring til os på telefon7022 1744
Vi sidder klar alle hverdage fra 10-17.
Skriv til os på e-mail[email protected]
Vi svarer alle hverdage inden for 24 timer.

Indkøbskurv

Total 0 DKK