ASUS ProArt StudioBook

ASUS ProArt StudioBook


ASUS Proart StudioBooks er skabt til dig, der vil arbejde professionelt og effektivt, uanset om du er på kontoret eller farten. Computerne er skabt i et stilet, moderne design i lækre materialer, der passer ind på et hvilket som helst skrivebord. Samtidig er vægten er holdt på et minimum – men det kan man bestemt ikke sige om ydelsen. Der er truffet alle de rigtige valg, for at gøre dig, som professionel skaber, klar til at tackle hverdagens opgaver uden unødig ventetid. Uanset om du har brug for et professionelt Nvidia Quadro-grafikkort, ekstra meget RAM eller masser af lynhurtig diskplads, så er der en ASUS ProArt StudioBook der passer til dig.

Designere

ASUS StudioBook er det perfekte valg til designere, der er på udkig efter en stilet, kompakt bærbar computer med kræfter nok til at afvikle CAD og 3D design applikationer. Skærmen leverer fremragende billedkvalitet, så du kan se selv de mindste detaljer, og computeren håndterer selv store design-filer lynhurtigt.

Arkitekter

Computerne er kompatible med, og optimerede til, førende Building Information Modelling (BIM) software. Brug de kraftfulde grafikkort og den sidste nye processor-teknologi til at skitsere, designe og skabe morgendagens nye bygninger.

Animatorer

Kombinationen af de højtydende GeForce grafikkort og fantastiske skærme med klare, præcise farver, gør ASUS StudioBook ideelle til animatorer og andre der arbejder med videoredigering. Du kan endda nemt tilslutte en ekstern skærm, så du kan arbejde med et endnu større overblik.

Programmører

Med kraftfulde processorer og masser af DDR4-RAM er ASUS StudioBook et oplagt valg til dig der skal arbejde på store og mange projekter, skabe interaktive designs eller kompilere din kode, så andre kan få glæde af dit imponerende arbejde.

KØB NU

Indkøbskurv

Total 0 DKK