GeForce® 10 - Gaming perfected

NVIDIA GeForce® GTX er den ultimative spilleoplevelse på pc. Ægte, revolutionerende præstation. Innovative gaming-teknologier. Glidende, filmiske oplevelser i 4K, HDR og vildere end det. Samt intens næste generations virtual reality. Det her er den perfekte spilleoplevelse.DIN GENVEJ TIL SUPER PC-GAMING

GeForce er den perfekte måde, hvorpå du kan sikre, at din gamingplatform altid er Game Ready. Dine drivere bliver automatisk optimeret til nye udgivelser. Bare klik og installer. GeForce Experience analyserer desuden din gamingplatform og tilpasser automatisk indstillingerne, så du får den bedste spilleoplevelse. Og du kan dele dine bedste gaming-øjeblikke med vennerne med det nye overlay. Når du bliver en del af vores community, får du adgang til fede, gratis gaver – fra spilkoder til grafikkort.

FUNKTIONER OG FORDELE


GEFORCE EXPERIENCE™
Opdaterer dine drivere automatisk. Optimerer indstillinger. Optag og del videoer, screenshots og livestreams.
Du kan endda vinde præmier.

GAME READY DRIVERE
Få den perfekte driver til hver titel. Den ultimative ydeevne ved opstart og derudover – så du altid er klar til gaming.

NVIDIA ShadowPlay™
Optag og del dine største gaming-øjeblikke. Det er nemt at optage gameplay, tage screenshots og dele dem.

NVIDIA Ansel™
En revolutionerende ny måde, hvorpå du kan tage screenshots direkte i spillet, se dem i 360 graders visning og redigere dem med filtre til efterbearbejdning.

VIRTUAL REALITY
Nyd den korteste reaktionstid og plug and play-kompatibilitet med førende headsets – drevet af NVIDIA VRWorks™-teknologi.

NVIDIA G-SYNC™
Den ultimative gaming-skærm. Få glidende spil uden flimmer med opdateringshastigheder på op til 240 Hz plus HDR og meget mere. Det foretrukne udstyr for den entusiastiske gamer.

DIRECTX 12
Sæt gang i nye visuelle effekter og gengivelsesteknikker, der giver mere livagtige spilleoplevelser.

4K OG HDR
Spil med High Dynamic Range (HDR), og opnå den bedste farvekontrast og realisme plus 4K, der leverer krystalklar lydkvalitet.GEFORCE GTX-PRODUKTER:


Indkøbskurv

Total 0 DKK