Nvidia - GeForce RTX 40-serien

GeForce RTX 40-serien

Beyond fast

GPU'er i NVIDIA® GeForce RTX® 40-serien er mere end hurtige for gamere og udviklere. De er drevet af den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, der er et kvantespring inden for både ydeevne og AI-drevet grafik. Oplev realistiske virtuelle verdener med raytracing og gaming med ultrahøj FPS og den korteste reaktionstid. Opdag revolutionerende nye måder at skabe på og at accelerere arbejdsgange på, der ikke er set før.

NVIDIA GeForce RTX logo

SUPER-hastighed.
SUPER-kraft.

Den nye GeForce RTX™ 40 SUPER-serie er blevet supercharget. Det er nu det perfekte tidspunkt til at opgradere – og få superkræfter.

GeForce RTX 4080 SUPER

GeForce RTX 4070 Ti SUPER

GeForce RTX 4070 SUPER

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

Designet til at give dig superkræfter

Grafikchip

Nye multiprocessorer til streaming

Op til dobbelt så stor ydeevne og energieffektivitet

Fjerde generations Tensor-kerner

Op til fire gange så høj ydeevne med DLSS 3 i forhold til brute force-gengivelse

Tredje generations RT-kerner

Op til dobbelt så høj raytracing-ydeevne

GPU ikon

Banebrydende GPU'er

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

Raytracing ikon

Realistisk og fordybende grafik

Dedikerede raytracing-kerner

Opskalleering ikon

AI-accelereret ydeevne

NVIDIA DLSS 3

Nøjagtigheds ikon

Responstid, der vinder spil

NVIDIA Reflex-platform med kort reaktionstid

Videokodning ikon

Bygget til livestreaming

NVIDIA koder

NVIDIA Broadcas ikon

AI-forbedret stemme og video

RTX-video med superopløsning og NVIDIA Broadcast

NVIDIA Studio ikon

Sæt fart på din kreativitet

NVIDIA Studio

NVIDIA Studio ikon

Ydeevne og pålidelighed

Game Ready- og Studio-drivere


Raytracing

Hyperrealistisk. Lynhurtig.

Ada-arkitekturen leverer raytracing i bedste kvalitet, som simulerer, hvordan lys opfører sig i den virkelige verden. Med kraften fra RTX 40-serien og tredje generations RT-kerner kan du opleve utroligt detaljerede virtuelle verdener som aldrig før.

Screenshot fra spillet Portal

NVIDIA DLSS 3

Maksimal FPS. Maksimal kvalitet. Drevet af AI.

DLSS er et revolutionerende gennembrud inden for AI-drevet grafik, der skruer op for ydeevnen. DLSS 3 er drevet af nye fjerde generations Tensor-kerner og Optical Flow-accelerator på GPU'er i GeForce RTX 40-serien og bruger AI til at skabe yderligere billeder samt forbedre billedkvaliteten.

*Foreviget med GeForce RTX 4090 ved 3840 x 2160, højeste spilindstillinger og RT Overdrive-tilstand.

NVIDIA Reflex

Sejr målt i millisekunder.

GPU'er i NVIDIA Reflex- og GeForce RTX 40-serien leverer den korteste reaktionstid og hurtigste responstid, så du får det ultimative konkurrenceforspring. Reflex er bygget til at optimere og måle systemets reaktionstid, så du kan finde dit mål på kortere tid, reagere hurtigere og sigte mere præcist i konkurrenceprægede spil.

*Foreviget med GeForce RTX 4090 ved 3840 x 2160, høje spilindstillinger.

Længere med AI, hurtigere på RTX

Få AI-ydeevne på næste niveau på GeForce RTX.

Opdag fordelen ved RTX AI. GeForce RTX™-grafikkort er bygget til en æra med AI og har specialiserede AI Tensor-kerner, der leverer banebrydende ydeevne og revolutionerende funktioner. Fra forbedret kreativitet og ultraeffektiv produktivitet til lynhurtig gaming – den ultimative AI-styrke på Windows-PC'er findes på RTX.

De bedste værktøjer til den kreative branche.

Eksempler på 3D-modellering

NVIDIA Studio

Dine ideer, accelereret af NVIDIA Studio.

Tag dine kreative projekter til det næste niveau med NVIDIA Studio. RTX 40-serien er drevet af ny dedikeret hardware og låser op for uovertruffen ydeevne i 3D-gengivelse, videoredigering og grafisk design. Oplev funktionsrige RTX-accelerationer i de bedste kreative apps, NVIDIA Studio-drivere i verdensklasse, der er udviklet til at give maksimal stabilitet, og en pakke af eksklusive værktøjer, der udnytter styrken ved RTX til AI-støttede kreative arbejdsgange.

Streaming PC

NVIDIA-koder

Den perfekte streaming.

Kom i fokus med utrolig grafik og livestreaming i høj kvalitet og uden hakken. RTX 40-serien er drevet af 8. generation af NVIDIA-koder (NVENC) og indvarsler en ny æra inden for udsendelse i høj kvalitet med næste generations AV1-kodningsunderstøttelse, der er udviklet til at give større effektivitet sammenlignet med H.264, hvilket låser op for imponerende streams ved højere opløsninger. Få derudover eksklusive optimeringer i dine foretrukne livestreamingapps, så du kan levere dit allerbedste til publikum - hver gang.

Screenshot fra NVIDIA Broadcast-app'en

NVIDIA Broadcast

Dit AI-drevne hjemmestudie.

NVIDIA Broadcast-appen omdanner ethvert rum til et hjemmestudie – tag dine livestreams, stemmechats og videoopkald skridtet videre med imponerende AI-effekter som virtuelle baggrunde, støjfjernelse m.m.

3D-model

NVIDIA Omniverse

Forbind dine kreative verdener til et univers af muligheder.

NVIDIA Omniverse™ er en platform til 3D-designsamarbejde i NVIDIA Studio-pakken med værktøjer til udviklere. Den er bygget til at fremskynde arbejdsgange og forene apps og aktiver for at gøre dine ideer til virkelighed – hurtigt.

Pensel der maler på et kanvas

NVIDIA Canvas

Appen, der får AI ind i billedet.

Brug AI til at omdanne enkle penselstrøg til realistiske landskabsbilleder. Skab hurtigt baggrundsbilleder, eller sæt fart på din konceptudforskning, så du kan bruge mere tid på at visualisere idéer.

Yderligere funktioner og fordele

Game Ready driver logo

Game Ready-drivere

GeForce Game Ready-drivere leverer den bedste oplevelse af dine yndlingsspil. De er finjusteret i samarbejde med udviklere og grundigt testet på tværs af tusindvis af hardwarekonfigurationer for at opnå maksimal ydeevne og pålidelighed.

Gaming PC

GeForce Experience

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine drivere opdateret, og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience kan du det hele. Det er den vigtigste ledsager til dit GeForce-grafikkort.

RTX Video Super Resolution

RTX Video Super Resolution

RTX Video Super Resolution forbedrer automatisk videoer, der afspilles i Chrome- eller Edge-browseren, ved hjælp af de nyeste AI-algoritmer til at gøre billeder skarpere og fjerne kantede og distraherende komprimeringsartefakter. Få krystalklar video med en opløsning på op til 4K.

Mand der spiller computer

NVIDIA G-SYNC

Opnå et stabilt gameplay uden hakken med høje opdateringsfrekvenser plus HDR og mere. Det er den ultimative gamingskærm og det foretrukne udstyr til entusiastiske gamere.

3D-animeret øje

Virtual Reality

Højtydende grafikkort giver de mest uforstyrrede og medrivende VR-oplevelser.

Illustration af datatrafik

Resizable BAR

Resizable BAR er en avanceret PCI Express-funktion, der gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-grafikbufferen på én gang, hvilket forbedrer ydeevnen i mange spil.

Køb GeForce RTX

Indkøbskurv

Total 0 DKK