Elgato streaming udstyr

Få det bedste ud af din stream med Elgato

For at skabe fantastiske videoer og øge antallet af seere på din kanal, behøver du det rigtige udstyr. Streaming udstyr fra Elgato er anerkendt blandt professionelle streamere og YouTubere som noget af det bedste udstyr, og hos Vision Gaming finder du et bredt udvalg af Elgato produkter.

Men hvilket streaming udstyr skal man vælge til hvilken situation? På denne side, kan du læse mere om de enkelte produkter, ligesom du kan klikke dig videre til hvert enkelt produkt og se videopræsentationer og meget mere.

Vil du vide mere om, hvad det kræver af din computer at streame og hvordan du kommer med at streame og optage dit spil, så tag i stedet et kig på vores guide Computer til streaming – Vi hjælper dig i gang.Elgato Stream Deck
Elgato Stream Deck logo

Nu er det slut med, at opsætte og huske genvejstaster på tastaturet, for at lave komplicerede handlinger. Med en Elgato Stream Deck, har du 15 programmerbare LCD-taster lige ved hånden, hvor du via intuitiv software let kan opsætte genveje til at starte din optagelse, skifte scener, justere lyd og meget mere.

Elgato Stream Deck understøtter bl.a. OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit og YouTube.

Elgato Green Screen
Elgato Green Screen logo

Har du et billede af dig selv på din stream, men vil du gerne undgå at få den kedelige baggrund fra værelset, stuen eller andet med? Med en Elgato Green Screen bag dig, kan du på et øjeblik erstatte den grønne farve med billeder fra dit spil. Du får dermed en meget pænere stream, som ser langt mere professionelt ud!

Når din Elgato Green Screen ikke er i brug, foldes den let sammen, og kan nemt gemmes væk under en seng eller i et skab.

Elgato Key Light
Elgato Key Light logo

Forbedre kvaliteten af billedet fra dit webcam eller kamera med det rigtige lys. Elgato Key Light sættes nemt fast på dit bord, og kan justeres som du ønsker det, så du får den perfekte lyssætning.

Elgato Key Light er også genialt som ekstra belysning ifm. Unboxing-videoer eller produktfotografering.

Tip: Har du en Elgato Stream Deck, kan du bruge denne til at styre din Elgato Key Light.

Elgato Game Capture HD 60 S
Elgato Capture HD 60 S logo

Vil du gerne optage eller streame det, du spiller på en Xbox One, PlayStation 4 eller Nintendo Switch – Så er Elgato HD60 S det mellemled du behøver. Denne lille enhed sørger for, at du stadigvæk kan spille på dit normale fjernsyn eller monitor, men samtidig bliver alt dit gameplay overført til din computer, hvorfra du kan sende det direkte videre til Twitch eller YouTube, eller gemme videoen og redigere den, så du kan klippe alle dine højdepunkter sammen bagefter.

Elgato HD60 Pro capture card
Elgato HD60 Pro capture card logo

Spil på én computer og optag og stream på en anden. At optage og streame sit spil, kan stille store krav til din computers hardware. Dedikerede streamere ønsker ikke, at streaming skal gå ud over kvaliteten i deres spiloplevelse, og derfor bruger de ofte en separat computer til at stå for optagelse og streaming af spillet. Et Elgato HD60 Pro capture card bruges til nemt at forbinde de 2 computere, så optagelserne kan ske i sublim kvalitet.

Indkøbskurv

Total 0 DKK