Microsoft Windows 8.1 OEM 64-bit DK

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 78812
Producent: Microsoft
Model: win8home
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Windows 8.1 64-bit dansk til fuld installation.

Windows 8.1 er perfekt til pc'er, der kun har mus og tastatur, og til dem med touchskærme eller begge dele. Uanset hvilken type pc du har, kan du hurtigt og ubesværet skifte mellem apps, flytte rundt på ting og nemt bevæge dig fra et sted til et andet.

Skrivebordet
Det skrivebord, du kender – med proceslinje, mapper og ikoner – er her stadig og er bedre end nogensinde med ny proceslinje og strømlinet filhåndtering. Og ting som Kontrolpanel og Jobliste er hurtigere og lettere at finde og bruge.

Ny Brugerflade
Startknappen er blevet til startskærmen. Med startskærmen kan du tilknytte det du bruger mest, hvad enten det er et program eller en hjemmeside, en mappe eller din yndlingsmusik. Modsat tidligere er der ikke tale om statiske ikoner, men animerede, dynamiske felter der kan indeholde alt fra statusopdateringer til vejrudsigter - så du kan få interessante oplysninger og informationer selv inden du åbner dine programmer eller apps.

Hastighed
Windows 8.1 starter hurtigere, skifter hurtigere mellem apps og bruger strøm mere effektivt end Windows 7 og 8.
Windows 8.1 er optimeret for nyeste hardware og er bedre til at skalere flere kerner/tråde end sine forgængere. Også SSD (Solid State Drive) teknologien udnyttes bedre, så opstart og programkørsel gøres hurtigere og mere tidsbesparende end nogensinde før. Kører man med almindelig harddisk og mindre processorer er der også noget at hente, da operativsystemet også her er op til 40% hurtigere om at starte op sammenlignet med Windows 7. Ved multimedie og netsurfing klarer Windows 8 sig også bedre og resulterer i kortere ventetid og bedre brugeroplevelse.

Flere Features
Windows 8.1 kræver ikke et 3. parts program for at åbne/læse PDF dokumenter eller at mounte "billeder" af DVD'er og CD'er (ISO, DMG). Du kan nu nemt synkronisere dine data mellem din PC og andre Windows 8 baserede enheder, så indstillinger og kontakter ikke skal holdes ved lige manuelt på hver enhed. Windows Store er nu også på din PC, således at der kan hentes apps til den på samme måde som til din smartphone. Windows 8.1 har indbygget antivirusprogram og sikkerhedsopdateringer er gjort mindre generende for brugeren, der sjældent behøver tænke over dette.

Sikkerhed
Hold dig opdateret og beskyttet med Windows Defender, Windows Firewall og Windows Update.

Er det for mig?
Hvis du ønsker et hurtigere system, nem deling af indstillinger og kontakter imellem dine enheder og at kunne udnytte de nyeste funktioner i dit hardware, så er Windows 8 helt sikkert noget for dig. Hvad enten det er en PC, tablet eller en hybrid af de to, så får du en brugerflade med rige muligheder og det absolut nyeste indenfor operativsystemer. Med bedre, mere simpel opdatering og mere sikkerhed med indbygget antivirus er det også blevet hurtigere og nemmere at gå i gang med at bruge sine maskiner.


Indkøbskurv

Total 0 DKK