Microsoft Windows 11 Pro OEM 64-bit DK inkl. DVD

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 78823
Producent: Microsoft
Model: Windows 11 Pro 64-bit - OEM
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Optimér produktivitet og skærmplads på et splitsekund

Organiser åbne apps med prækonfigurerede fastgjorte layouts, der på intelligent vis tilpasser sig din skærmstørrelse, og lav dit eget skrivebord for hvert projekt, og skift øjeblikkeligt mellem dem fra proceslinjen.

Organisering af vinduer i Windows 11
3 vinduer opsat ved siden af hinanden

Husker dit layout

Fastgør de apps, du har brug for, i en gruppe, og vend ubesværet tilbage til den, selv efter du åbner en anden app eller docker og undocker din skærm.

Produktiv fra starten

Optimér dit fokus med en enklere, mere intuitiv og strømlinet navigation. Gør ting med færre trin med det fornyede Start, Proceslinje og Navigationscenter.

Startmenu i Windows 11

Smartere samarbejde med Teams

Få effektive onlinemøder ved at dele filer og slå lyd fra/til direkte fra din proceslinje. Intelligent støjreduktion og sløring holder fokus på det der er vigtigt.

Screenshot fra videochat via Microsoft Teams appen

Konsistent for IT

Appkompatibilitet og cloudadministration gør ibrugtagningen nem. Windows 11, der er bygget på det ensartede og kompatible Windows 10-fundament, kan administreres med dine velkendte værktøjer og processer.

Systemindstillinger i Windows 11 Pro
Sikkerhedsindstillinger i Windows 11 Pro

Avanceret sikkerhed lige fra start

Moderne trusler kræver moderne sikkerhed med en stærk forbindelse mellem hardware og software for at beskytte data og enheder. Windows 11, der er sikkert lige fra starten, indeholder beskyttelse direkte ud af æsken med kraftfuld, indbygget hardwarebaseret sikkerhed.


Indkøbskurv

Total 0 DKK