Intel® Core™ i9-12900KF Processor (Tray)

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 591281
Producent: Intel
Model: i9-12900KF
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

12. generation Intel© Core processorer, også kendt som Alder Lake, er klar til at tage dig til næste niveau. Med imponerende hastigheder og banebrydende hybrid-arkitektur får du altid den optimale ydelse, uanset hvilke krævende opgaver du giver dig i kast med. Klar nemt alle dine hverdagsopgaver, foretag krævende beregninger på arbejdet eller spil de nyeste spil. 12. Generation Intel© Core processorer lader dig klare det hele mere effektivt end nogensinde før.

Hybrid-arkitektur

Med 12. generation introducerer Intel© en banebrydende ny hybrid-arkitektur, der samler 2 slags kerner i én enkelt CPU, for at holde ydelsen i top, uanset hvad du foretager dig. De nye Performance Cores – også kaldet P-cores – er bygget til at give dig høj ydelse i programmer og spil, mens de nye Efficiency Cores – eller E-cores – klarer mange af de baggrundsprocesser, der er nødvendige at holde kørende på computeren. Disse processer blev i tidligere generationer håndteret af de samme kerner, men med den nye arkitektur bliver det muligt at skille disse opgaver ad. Og det bedste af det hele? Det foregår fuldstændig automatisk, og det har dermed aldrig været lettere for dig, at få top-tunet ydelse ud af din processor.

Klar til fremtiden

12. Generation Intel© Core understøtter både PCIe Gen 5 og DDR5-RAM, og giver dig dermed adgang til den nyeste teknologi og de højest mulige hastigheder overalt i din PC. Med kompatibilitet for DDR4-RAM er du samtidig sikret et alsidigt system, der giver dig frihed til at sammensætte og opgradere din computer som du har lyst til, således du kan have glæde af din Intel© Core-processor i mange år fremover.

Overclocking

De ulåste Intel© Core processorer giver dig friheden til at skrue endnu højere op for din effektivitet og opnå endnu højere ydelse. Takket være brugervenlige værktøjer som Intel Performance Maximizer og Intel Extreme Tuning Utility kan du nemt overclocke begge typer kerner i din processor.*

Mere ydelse for pengene

For at give dig maksimal performance, men til lavest mulige pris, produceres denne processor uden en integreret grafikchip. Det betyder dog ikke noget, hvis du alligevel har et dedikeret grafikkort i computeren, og for langt de fleste betyder det altså bare endnu mere værdi for pengene!

*Overclocking kræver et kompatibelt bundkort. At overclocke en processor kan reducere systemets stabilitet og din processors levetid.Specifikationer:

Generel
Producent Intel
Model i9-12900KF
Generation 12. Generation (Alder Lake)
Socket LGA1700
Ydelse
Antal kerner 16 (8P+8E)
Antal tråde 24
Intel Turbo Boost Max 3.0 Op til 5.20 Ghz
Clockfrekvens - P-cores 3.20 Ghz
Clockfrekvens - E-cores 2.40 Ghz
Single P-core Turbo Op til 5.10 Ghz
Single E-core Turbo Op til 3.90 Ghz
Intel Smart Cache 30MB
TDP (Thermal Design Power) 125 W
Mulighed for overclocking Ja
Grafik
Integreret grafik Nej
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x Intel® Core™ i9-12900KF Processor (Tray) - Uden butiksindpakning

Bemærk, leveres uden køler.

Indkøbskurv

Total 0 DKK