Bemærk! - Der kan maksimalt bestilles 1 grafikkort per ordre/kunde.

Asus Radeon™ RX 6900 XT 16GB TUF

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603186
Producent: Asus
Model: TUF-RX6900XT-O16G-GAMING
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT

TUF Gaming Radeon RX 6900 XT sikrer dig sublime gaming oplevelser i 4K. Alle grafikkortets kræfter er pakket ind i et hårdført skelet, med super effektiv køling og komponenter der sikrer en lang levetid. Et metal-skjold huser 3 kraftfulde aktial-blæsere med dobbelt kuglelejer og ekstra blade. Under det ydre skjold holder en tyk køleplade temperaturen under kontrol og TUF-komponenter, der er valgt pga. deres holdbarhed og ydeevne, sikrer sublim ydelse. TUF Gaming Radeon RX 6900 XT er med andre ord et fantastisk valg til din gaming PC, hvis du ønsker at spille på højt niveau!

Fantastisk ydelse

AMD Radeon RX 6900 XT grafikkortet drives af AMD RDNA 2-arkitekturen med hele 80 kraftfulde Compute Units, den helt nye AMD Infinity Cache og 16GB dedikeret GDDR6-hukommelse. Med RX 6900 XT får du et grafikkort der er designet til at levere ultrahøje FPS og som leverer ekstrem stærk ydelse, selv når du spiller i høj 4K opløsning!

Imponerende støjsvag

For at opnå endnu mere effektiv afkøling af grafikkortet, og skabe mindre turbulens, er de 3 blæsere justeret til at køre i forskellig retning. Samtidig er TUF Gaming RX 6900 XT udstyret med 0dB-teknologi, der gør det muligt for blæserne at stoppe, når GPU-kernetemperaturen er under 55 grader, så du eks. kan nyde lettere gaming i fuld stilhed, eller bare klare dagligdagens opgaver uden at tænke på unødig støj. Hvis temperaturen stiger, starter blæserne automatisk igen.

Super flydende gaming

Par dit AMD Radeon RX 6900 XT grafikkort med en skærm fra store udvalg af AMD FreeSync™ certificerede skærme, og oplev fuldstændigt flydende billeder uden hakken og screen tearing.

TUF komponenter

Komponenterne til TUF Gaming grafikkort udvælges på baggrund af deres holdbarhed og ydelse. Der benyttes komponenter af højeste kvalitet, og endda kondensatorer der lever op til samme standarder som militært udstyr.

Komponenterne bliver loddet på grafikkortet ved hjælp af Auto-Extreme Technology, der er en automatisk fremstillingsproces med ekstrem nøjagtighed og minimal belastning på både komponenter og miljøet. Og for at sikre, at alt fungerer som det skal, bliver grafikkort-serierne udsat for et benhårdt valideringsprogram på hele 144 timer og omfattende tests.

Alt dette er gjort, for at for at give dig et grafikkort, der både holder bedst muligt, men som også er i stand til at levere den maksimale ydelse, selv under vanskelige forhold!


Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine AMD Radeon RX 6900 XT
Boost clock 2340 MHz
Stream Processors 5120
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 4.0
Strømstik forbindelser 2x 8 pin
Hukommelse
Mængde 16GB
Teknologi GDDR6
Hukommelses clock 16 Gbps
Busbredde 256-bit
Forbindelser
DisplayPort 3 stk. (DisplayPort 1.4a)
HDMI 1 stk. (HDMI 2.1)
Mål og vægt
Bredde 5,78 cm.
Dybde 32 cm.
Højde 14,02 cm.
Slot 2.9
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x Asus Radeon RX 6900 XT 16GB TUF
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK