Asus Radeon™ RX 6750 XT 12GB Dual

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603208
Producent: Asus
Model: DUAL-6750XT-12G
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

RDNA 2-arkitektur: Oplev næste generation af spil-grafik, med den banebrydende RDNA-arkitektur, der gør det muligt for spiludviklerne at skabe oplevelser som aldrig før.

AMD FidelityFX: En samling af open-source visuelle teknologier for spiludviklere, der gør det muligt at nå et helt nyt niveau, når det kommer til detaljer, lysrefleksion og farver.

0dB teknologi: Blæserne stopper, når temperaturen når under 55 grader, så du kan nyde let gaming og produktivitet i ro og fred.

Aksial blæser design: Avanceret design, der både sikrer længere blade og en omkransning, der endnu mere effektivt fjerner den varme luft fra grafikkortet.

Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual grafikkort med 2 blæsere

Design med to blæsere

Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual er et kraftigt grafikkort proppet med fantastiske funktioner og giver dig imponerende høj ydelse, uanset om du spiller de nyeste spil, streamer eller laver kreativt arbejde.

For at kunne slippe al denne kraft løs, er grafikkortet kølet af 2 stærke aksial-blæsere med avanceret 0dB teknologi, der både holder temperaturen og støjniveauet nede.

0 dB-teknologi

0dB-teknologien gør det muligt for blæserne at stoppe, når GPU-kernetemperaturen forbliver under 55 grader, så du eks. kan nyde lettere gaming i fuld stilhed, eller bare klare dagligdagens opgaver uden at tænke på unødig støj. Hvis temperaturen stiger, starter ventilatorerne automatisk igen.

Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual grafikkort med 0dB-teknologi
Dual Bios - intelligent køling

Intelligent køling

Ønsker du høj ydelse eller et støjsvagt miljø? Med Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual kan du skifte imellem performance mode og quiet mode. Ved quiet mode opererer kortet stadig med høj ydelse, men med et mindre voldsomt blæserniveau, så du kan nyde spil i rolige omgivelser.

Aksial blæser design

Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual er udstyret med hele 2 af de gennemtestede aksial-blæsere. Disse fjerner effektivt varm luft fra grafikkortet, takket være et avanceret design, der både byder på længere blæser-blade samt en omkransning, der skaber et nedadgående lufttryk. Og for at eliminere unødig støj, stopper blæserne automatisk, når strømforbruget er lavt og GPU-temperaturen falder til under 55 grader.

ASUS Axial-Tech blæsere
Dobbelte kuglelejer på grafikkortblæser

Dobbelte kuglelejer

Hver typer af lejer har sine fordele og ulemper. De dobbelte kuglelejer i Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual har en særdeles lang holdbarhed, og dermed er levetiden op til dobbelt så lang sammenlignet med eks. bøsningslejer.

Diskret lys

I skjoldet på Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual er der indbygget en diskret lysstribe, der skaber kant i grafikkortets udseende, og samtidig giver en stilet kontrast til dit system.

Lysstribe på Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual grafikkort
Bagplade på Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual grafikkort

Beskyttende bagplade

Printpladen på Asus Radeon RX 6750 XT 12GB Dual er forstærket af en bagplade af aluminium. Denne bagplade afstiver grafikkortets konstruktion og forhindrer vrid, samtidig med at det beskytter komponenterne og printet på grafikkortet mod skader, så du kan have glæde af dit grafikkort i endnu længere tid.

144 timers valideringsprogram

Hvert ASUS grafikkort skal opfylde strenge præstations- og pålidelighedsstandarder, før det forlader fabrikken. Ydeevne og stresstest køres med bade de nyeste og mest populære spil-titler, som eks. Fortnite, League of Legends, Overwatch og PlayerUnknown's Battlegrounds.

ASUS foretager også en række tests for at kontrollere stabiliteten, og det inkluderer bl.a. en 144-timers stabilitetstest og en række 3DMark benchmarking-kørsler for at sikre, at kortet fungerer godt, selv når det presses til det yderste!

144 timers valideringsmærke

Auto-Extreme Technology

Auto-Extreme Technology er en automatiseret fremstillingsproces, der sætter nye standarder i branchen ved at tillade, at alle lodninger klares i én omgang. Dette reducerer varme-belastningen på komponenterne og samtidig undgås brug af skrappe rengøringsmidler, hvilket resulterer i mindre miljøbelastning, lavere produktionsforbrug og et mere pålideligt produkt generelt.

Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine AMD Radeon™ RX 6750 XT
Boost clock 2618 MHz
Stream Processors 2560
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 4.0
Strømstik forbindelser 2x 8 pin
Hukommelse
Mængde 12GB
Teknologi GDDR6
Hukommelses clock 18 Gbps
Busbredde 192-bit
Forbindelser
DisplayPort 3 stk. (DisplayPort 1.4a)
HDMI 1 stk. (HDMI 2.1)
Mål og vægt
Bredde 5,5 cm.
Dybde 29,5 cm.
Højde 13,9 cm.
Slot 2.7
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x Asus Asus Radeon™ RX 6750 XT 12GB Dual
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK