Asus GeForce® RTX 3070 8GB Dual

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603159
Producent: ASUS
Model: DUAL-RTX3070-8G-V2-GAMING
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

  • 2. Generation RT kerner: 2X så høj hastighed, lader dig opleve ray tracing som aldrig før, med nøjagtig og livagtig gengivelse af skygger, refleksioner og lys.
  • 3. Generation Tensor-kerner: Ny og forbedrede Tensor-kerner danner grundlaget for fantastisk performance og avanceret AI-løsninger som eks. DLSS, der lader dig spille i endnu højere opløsninger.
  • 0dB teknologi: Blæserne stopper, når temperaturen når under 55 grader, så du kan nyde let gaming og produktivitet i ro og fred.
  • Aksial blæser design: Avanceret design, der både sikrer længere blade og en omkransning, der endnu mere effektivt fjerner den varme luft fra grafikkortet.
Asus GeForce® RTX 3070 8GB Dual grafikkort
Asus GeForce® RTX 3070 8GB Dual grafikkort med 2 blæsere

Design med to blæsere

Asus GeForce® RTX™ 3070 8GB Dual er proppet med fantastiske funktioner og giver dig en ekstremt høj ydelse, uanset om du spiller de mest krævende spil, streamer eller laver kreativt arbejde.

For at kunne slippe al denne kraft løs, er grafikkortet kølet af 2 stærke aksial-blæsere med avanceret 0dB teknologi, der både holder temperaturen og støjniveauet nede.

0 dB-teknologi

0dB-teknologien gør det muligt for blæserne at stoppe, når GPU-kernetemperaturen forbliver under 55 grader, så du eks. kan nyde lettere gaming i fuld stilhed, eller bare klare dagligdagens opgaver uden at tænke på unødig støj. Hvis temperaturen stiger, starter ventilatorerne automatisk igen.

ASUS RTX 3070 8GB Dual grafikkort med 0dB-teknologi
ASUS RTX 3070 8GB Dual grafikkort gennemgår et testprogram på 144 timer for at sikre den bedste kvalitet

144 timers valideringsprogram

Hvert ASUS grafikkort skal opfylde strenge præstations- og pålidelighedsstandarder, før det forlader fabrikken. Ydeevne og stresstest køres med bade de nyeste og mest populære spil-titler, som eks. Fortnite, League of Legends, Overwatch og PlayerUnknown's Battlegrounds.

ASUS foretager også en række tests for at kontrollere stabiliteten, og det inkluderer bl.a. en 144-timers stabilitetstest og en række 3DMark benchmarking-kørsler for at sikre, at kortet fungerer godt, selv når det presses til det yderste. !

DLSS - Maksimal FPS. Maksimal kvalitet.

NVIDIA DLSS sikrer, ved hjælp af banebrydende kunstig intelligens, op til halvanden gang* højere FPS i dine spil. Samtidig bliver billedkvaliteten holdt på et ekstremt højt niveau med hjælp af de dedikerede Tensor-kerner, der er en del af GeForce RTX grafikkortene. Denne utrolige teknologi giver dig mulighed for at skrue endnu højere op for opløsningen og de grafiske indstillinger, mens din performance holdes i top. Det er en ren og skær AI-revolution!

*Ydeevne baseret på kvalitetstilstand, gennemsnitlig FPS på tværs af fem spil. Optagelse lavet på RTX 2060 ved maksimale indstillinger på 3840 x 2160.

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencemæssige fordel. Den korteste ventetid. Den hurtigste svartid. Drevet af GPU'er i GeForce RTX 30-serien og NVIDIA® G-SYNC®-gamingskærme. Ram dine mål hurtigere, reager hurtigere og sigt mere præcist takket være en revolutionerende pakke af teknologier, der måler og optimerer systemreaktionstiden for konkurrenceprægede spil.

Udfold din kreativitet

Tag dine kreative projekter til det næste niveau med GPU'er i GeForce RTX 30-serien, og få fantastiske resultater på rekordtid. Med NVIDIA Studio-platformen, der giverdedikerede driver og eksklusive værktøjer, får du optimal performance i de bedste kreative apps, så du får friheden til at realisere dine mest ambitiøse projekter.

Det betyder, at uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller livestreamer med den bedste kodnings- og billedkvalitet, giver GeForce RTX grafikkort dig den ydeevne, du skal bruge for at udføre dit arbejde bedst muligt.

STREAM SOM EN PROFESSIONEL

Stjæl rampelyset med utrolig grafik og flydende livestreaming uden hakken. Næste generations hardwarekodning og -afkodning kombineres for at vise alle dine bedste øjeblikke med fantastiske detaljer. Og det helt nye NVIDIA-program til udsendelser tager dine livestreams til det næste niveau med effektive AI-funktioner til forbedring af lyd- og videokvalitet og med effekter som virtuel baggrund, webkamera med auto frame og fjernelse af mikrofonstøj. Grafikkort i GeForce RTX 30-serien leverer den ydeevne og billedkvalitet, du skal bruge for at give dit publikum den bedste oplevelse – hver gang.

Raytracing

Raytracing er den hellige gral inden for gaming-grafik. Med raytracing kan lysets fysiske adfærd simuleres i realtid med en ekstrem nøjagtighed, så du får fantastiske genspejlinger og miljøer, der giver dig en grafisk oplevelse i understøttede spil som aldrig før.Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070
Boost clock 1755 MHz
CUDA kerner 5888
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 4.0
Strømstik forbindelser 2x 8 pin
Hukommelse
Mængde 8GB
Teknologi GDDR6
Hukommelses clock 14 Gbps
Busbredde 256-bit
Forbindelser
DisplayPort 3 stk. (DisplayPort 1.4a)
HDMI 2 stk. (HDMI 2.1)
Mål og vægt
Bredde 5,2 cm.
Dybde 26,7 cm.
Højde 13,5 cm.
Slot 2.7
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x Asus GeForce® RTX 3070 8GB Dual
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK