Corsair Virtuoso RGB Wireless SE 7.1 Gaming Headset

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 616370
Producent: Corsair
Model: Virtuoso SE
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

KOMPROMISLØS LYDKVALITET

Du vil høre mere af alt – fra listende skridt til den dybeste bas – med VIRTUOSO RGB Wireless. Et tilpasset sæt af finjusterede og kompakte 50 mm neodymenheder leverer et frekvensområde på 20 Hz til 40.000 Hz – det dobbelte af, hvad du kan opnå med de fleste gaming-headset.

KOMFORT ER NØGLEN

Ørepuder med hukommelsesskum af høj kvalitet tilpasser sig ørets form og leverer sammen med en letvægtsbøjle en superblød og langvarig komfort, så du kan spille i timevis.

KVALITETSKONSTRUKTION MED LAV VÆGT

En maskinbearbejdet konstruktion betyder, at VIRTUOSO RGB Wireless yder den perfekte blanding af letvægtsdesign, robusthed og maksimal komfort.

Forbind på 3 måder

Virtuoso RGB Wireless kan forbindes til stort set hvilken som helst enhed, uanset hvordan du spiller.

Slipstream
Wireless

Lynhurtig trådløs forbindelse med en rækkevidde på op til 18 meter, der benytter Intelligent Frequency Shift (IFS) for at sikre det stærkeste signal.

USB
kabel

Få den ultimative lydoplevelse med lyd imponerende 24bit/96kHz kvalitet på kompatible optagelser.

3,5 mm
jackstik

Universel forbindelsesmulighed til en bred vifte af enheder, fra DACs over spillekonsoller til mobile enheder.

PROFESSIONEL AFTAGELIG MIKROFON

Det er ganske enkelt en af de bedste mikrofoner monteret på et headset nogensinde. Mikrofonen med kuglekarakteristik og høj båndbredde på VIRTUOSO RGB Wireless leverer et bredt dynamikområde og en superb stemmeklarhed på niveau med individuelle mikrofoner. Mikrofonen er aftagelig og udstyret med en LED-ring, der angiver live- eller mute-status.

Mikrofonens høje båndbredde øger, kombineret med den ultrahurtige tilslutning til TRÅDLØS SLIPSTREAM CORSAIR-TEKNOLOGI, frekvensgangen dramatisk til næsten det dobbelte af et typisk trådløst gaming-headset. Det betyder, at din stemme går tydeligere igennem og lyder mere naturlig ved kommunikation med venner og holdkammerater.

VIRTUOSO WIRELESS RGB SE-EKSTRAFUNKTIONER


MASKINBEARBEJDET ALUMINIUMSKONSTRUKTION
VIRTUOSO RGB Wireless SE tilføjer ørekopplader af aluminium, mikrofonhoved og -stik af aluminium samt aluminiumdetaljer på den trådløse USB-sender for yderligere at udtrykke headsettets eksklusive "gunmetal"-stil.

RGB-BELYSNING VIA MIKROPERFORERING
VIRTUOSO RGB Wireless SE anvender en unik mikroperforeringsproces til at få RGB-belysningen til at lyse gennem ørekoppladerne af aluminium, og resultatet er en dæmpet belysning, der bliver næsten usynlig ved afbrydelse.

PROFESSIONEL, AFTAGELIG 9,5 MM-MIKROFON
En større 9,5 mm mikrofon med kuglekarakteristik og høj båndbredde giver en endnu bedre oplevelse i form af en forbedret basfrekvensgang, øget følsomhed og den bedste stemmeklarhed på et CORSAIR-headset.

OPBEVARINGSPOSE MEDFØLGER
Uanset, om du nyder hifi-lyd derhjemme eller på farten, kan du opbevare dine VIRTUOSO RGB Wireless SE i en foret pose af høj kvalitet med magnetlukning.

DISCORD-CERTIFICERET

Du kan kommunikere med de mange millioner Discord-brugere i fuld tillid til, at din mikrofon og dine højttalerenheder er blevet testet og evalueret for at sikre, at du får krystalklar kommunikation og fremragende lyd.

SPIL, SOM DU VIL

Med CORSAIR iCUE-softwaren får du forindstillede lydprofiler, tilpassede indstillinger for bas, mellemtone og diskant, dynamisk 7.1-surroundsound og sidetonekontrol.

Tilpas RGB-belysningen med næsten uendelige muligheder for farver og dynamiske effekter, så de matcher enhver stil og synkroniseres med RGB-belysningen på CORSAIR-tilbehør som f.eks. køleenheder og blæsere.

Specifikationer:

Headset
Type Over-Ear
Kanaler 7.1 Virtual Surround Sound
Forbindelsesteknologi Trådløs, USB Type A, 3,5 mm. jackstik
Trådløs teknologi 2,4 GHz radiofrekvens
Batteritid (op til) 20 timer
Driver 50 mm.
Frekvens 20 - 40000 Hz
Følsomhed 109 dB (± 3 dB)
Impedans 32 Ohm
Kompatibel med PC, PS4
Mikrofon
Type Boom
Frekvens 100 - 10000 Hz
Følsomhed -42 dB (± 2 dB)
Impedans 2.2 kOhm
Mikrofon kapsel størrelse 9,5 mm.
Inkluderet i salgskassen
Indhold i salgskassen 1 x Corsair Virtuoso RGB Wireless SE 7.1 Trådløst Gaming Headset
1 x USB trådløs modtager
1 x USB opladerkabel - 1.8 m
1 x 3,5 mm. stereo kabel - 1.8 m
1 x Opbevaringshylster

Indkøbskurv

Total 0 DKK