Asus GeForce® RTX 2080Ti 11GB Turbo

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603103
Producent: Asus
Model: TURBO-RTX2080TI-11G
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS GeForce RTX 2080Ti Turbo

ASUS Turbo GeForce® RTX 2080Ti 11GB GDDR6 med højt ydende blæsere og masser af power til dine spil!

  • NVIDIA Turing™: ASUS GeForce® RTX grafikkortet drives af Turing GPU-arkitekturen og den helt nye RTX-platform. Dette giver dig op til 6X ydeevnen i forhold til den forrige generation af grafikkort og kraften til realtids ray-tracing og AI i spil.
  • DirectX 12: Giver mulighed for nye visuelle effekter og renderings-teknikker, der gør spil mere livagtige.
  • 4K: Få den ultimative 4K-spiloplevelse med GeForce RTX og nyd de største spil i fantastiske detaljer.
  • Redesignet skjold: Forbedret køleløsning giver optimal luftstrøm og performance.
  • Grundige tests: 144-timers valideringsprogram sender kort gennem en række tests for at sikre pålidelighed og stabilitet.
Asus GeForce RTX 2080Ti Turbo grafikkort

Blæs dem bagover

ASUS GeForce® RTX 2080Ti Turbo er helt fra bunden designet til at give optimal luftgennemstrømning. Takket være gennemtænkte designoptimeringer og smarte løsninger øges både performance og pålidelighed, uanset om du har et eller flere grafikkort i dit system. Gør dig klar til at omfavne den mest kraftfulde grafikplatform nogensinde!

Sublim køling

Skjoldet på GeForce® RTX 2080Ti Turbo er designet til både at se smukt og elegant ud, mens banebrydende optimeringer sikrer sublim køling. En del af skjoldet rundt om blæseren på grafikkortet er rent fysisk hævet, for at skabe ekstra plads, hvis du eks. har flere grafikkort i computeren. Denne ekstra fysiske plads, parret med det vinklede design på det beskyttende skjold, kanaliserer kølig luft direkte ind i den 80mm. Store blæser, der dermed kan sikre optimal køling i alle scenarier.

Ray Tracing

RTX-serien tilbyder for første gang mulighed for ray tracing i realtid. Dette giver spil-udviklerne helt banebrydende muligheder for, at spejle grafik og lys på overflader og i skygger, hvilket vil udviske forskellen mellem virkelighed og spil som aldrig før!

Virtual Reality

Ved at kombinere avanceret VR rendering, ray tracing i realtid og kunstig intelligens, tager ASUS GeForce® RTX 2080Ti Turbo Virtual Reality til et helt nyt niveau. Ved hjælp af den smarte VirtualLink-løsning, der udnytter USB Type-C™, er det let og enkelt at tilslutte moderne VR-headsets – helt uden unødig kabelrod!

144-timers validerings program

For at sikre, at ASUS GeForce® RTX 2080Ti Turbo lever op til alle krav, har det gennemført omfattende tests. Nogle af de mest populære spiltitler, som eks. Fortnite, League of Legends, Overwatch og PlayerUnknown’s Battlegrounds er blevet brugt til at teste grafikkortets stabilitet og performance, ligesom kortet har gennemgået en vanvittig 144-timers stabilitetstest og en lang række 3DMark benchmarks. Dette er din garanti for, at kortet fantastisk, selv når det bliver presset til det yderste!

Tweak dit kort med GPU Tweak II

Overvåg dit system og fin tun performance og køling efter dine behov med GPU Tweak II og få mest muligt ud af dit grafikkort.
Asus GeForce RTX 2080Ti Turbo grafikkort  med GPU Tweak II software

Specifikationer:

Grafikkort:
Producent: ASUS
Hukommelse: 11GB
Hukommelse teknologi: GDDR6
Hukommelse busbredde: 352-bit
Bus type: PCI Express 3.0
Grafik engine: NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
Kerne clock: 1350 MHz
Boost clock: 1545 MHz
CUDA kerner: 4352
API-understøttelse: DirectX 12, OpenGL 4.5
Maksimum opløsning: 7680 x 4320
Dimensioner: 4,2 x 11,4 x 26,9 cm. (H x D x B)

Interfacer
  • 1 x USB Type C
  • 2 x DisplayPort 1.4
  • 1 x HDMI 2.0b


Inkluderet i salgskassen:
  • Asus GeForce RTX 2080Ti 11GB Turbo grafikkort


NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce® RTX and NVIDIA® CUDA® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

Indkøbskurv

Total 0 DKK