Asus GeForce® RTX 2070 8GB Dual

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603108
Producent: ASUS
Model: DUAL-RTX2070-8G
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Begrænset antal tilgængelig på eget lager
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS GeForce RTX 2070 Dual

ASUS Dual GeForce® RTX 2070 8GB GDDR6 med højt ydende blæsere og masser af power til dine spil!

  • NVIDIA Turing™: ASUS GeForce® RTX grafikkortet drives af Turing GPU-arkitekturen og den helt nye RTX-platform. Dette giver dig op til 6X ydeevnen i forhold til den forrige generation af grafikkort og kraften til realtids ray-tracing og AI i spil.
  • DirectX 12: Giver mulighed for nye visuelle effekter og renderings-teknikker, der gør spil mere livagtige.
  • 4K: Få den ultimative 4K-spiloplevelse med GeForce RTX og nyd de største spil i fantastiske detaljer.
  • Patenteret vingedesign: Høj luftgennemstrømning og lavt støjniveau med mulighed for 0dB mode.
  • Grundige tests: 144-timers valideringsprogram sender kort gennem en række tests for at sikre pålidelighed og stabilitet.
Asus GeForce RTX 2070 Dual grafikkort

2x blæsere. 2x så meget underholdning.

Få den seneste NVIDIA Turing™ spiloplevelse i sin reneste form, når ASUS Dual GeForce® RTX™ 2070 samler ydelse og simplicitet som ingen andre. Med udnyttelsen af avanceret køleteknologier, der stammer fra de verdenskendte grafikkort i STRIX-serien, er dette grafikkort det perfekte valg til en gaming computer, hvor ydelsen er førsteprioriteten.

Sublim køling

Takket være et patenteret vinge-design, bliver ASUS GeForce® RTX™ 2070 Dual kølet effektivt og støjsvagt. Sammenlignet med normale blæsere, bliver der skabt et statisk tryk der er 105% højere, og kombineret med IP5X certificeret støvafvisende forsegling, får du et grafikkort der performer højere og har en længere levetid.
Den høje performance kommer heldigvis ikke på bekostning at støj. Den smarte 0dB teknologi sikrer nemlig, at grafikkortets blæsere holder op med at køre, når kortets temperatur er under 55 grader celcius – Det betyder, at du kan nyde alm. Kontorarbejde og let gaming uden støj fra blæserne. Kommer temperaturen over 55 grader, starter blæserne helt automatisk igen.

Ray Tracing

RTX-serien tilbyder for første gang mulighed for ray tracing i realtid. Dette giver spil-udviklerne helt banebrydende muligheder for, at spejle grafik og lys på overflader og i skygger, hvilket vil udviske forskellen mellem virkelighed og spil som aldrig før!

Virtual Reality

Ved at kombinere avanceret VR rendering, ray tracing i realtid og kunstig intelligens, tager ASUS GeForce® RTX 2070 Dual Virtual Reality til et helt nyt niveau. Ved hjælp af den smarte VirtualLink-løsning, der udnytter USB Type-C™, er det let og enkelt at tilslutte moderne VR-headsets – helt uden unødig kabelrod!

144-timers validerings program

For at sikre, at ASUS GeForce® RTX 2070 Dual lever op til alle krav, har det gennemført omfattende tests. Nogle af de mest populære spiltitler, som eks. Fortnite, League of Legends, Overwatch og PlayerUnknown’s Battlegrounds er blevet brugt til at teste grafikkortets stabilitet og performance, ligesom kortet har gennemgået en vanvittig 144-timers stabilitetstest og en lang række 3DMark benchmarks. Dette er din garanti for, at kortet fantastisk, selv når det bliver presset til det yderste!

Tweak dit kort med GPU Tweak II

Overvåg dit system og fin tun performance og køling efter dine behov med GPU Tweak II og få mest muligt ud af dit grafikkort.
Asus GeForce RTX 2070 Dual grafikkort med GPU Tweak II software

Specifikationer:

Grafikkort:
Producent: ASUS
Hukommelse: 8GB
Hukommelse teknologi: GDDR6
Hukommelse busbredde: 256-bit
Bus type: PCI Express 3.0
Grafik engine: NVIDIA GeForce RTX 2070
Kerne clock: 1410 MHz
Boost clock: 1620 MHz
CUDA kerner: 2304
API-understøttelse: OpenGL 4.5
Maksimum opløsning: 7680 x 4320
Antal skærme understøttet: 4
Anbetalet PSU: 550W
NVlink/Crossfire understøttelse: Nej
Dimensioner: 5,8 x 11,4 x 26,8 cm. (H x D x B) - Bemærk: 2.7 slot

Interfacer
  • 1 x USB Type C
  • 3 x DisplayPort 1.4
  • 1 x HDMI 2.0b


Inkluderet i salgskassen:
  • Asus GeForce RTX 2070 8GB Dual grafikkort


NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce® RTX and NVIDIA® CUDA® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

Indkøbskurv

Total 0 DKK