Bemærk! - Der kan maksimalt bestilles 1 grafikkort per ordre/kunde.

Asus GeForce® GTX 1080 8GB ROG Strix

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 602984
Producent: ASUS
Model: STRIX-GTX1080-8G-GAMING
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

NVIDIA's flagskib, GeForce GTX 1080 – det mest avancerede gaming-grafikkort nogensinde. Oplev uovertruffen ydeevne, energieffektivitet og spiloplevelser – drevet af den nye NVIDIA Pascal™-arkitektur. Dette er den ultimative gaming-platform. #GameReady.

ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 er et grafikkort til alle, der ønsker gaming på højeste niveau. Grafikkortet er spækket med eksklusive ASUS-teknologier og er både køligere og støjsvagt som aldrig før. Læg dertil muligheder inden for Virtual Reality og individuel justering af ydelsen, og du har enhver gamers drøm. Dette er topmodellen og vælges af den kræsne gamer, som vil have maksimal ydelse.


Ekstrem ydelse


Drevet af den nye NVIDIA Pascal™-arkitektur, får du et grafikkort med op til 1771 MHz clocking og 8GB hukommelse, så du er sikret en enestående performance og en vildere gaming oplevelse end tidligere. GeForce GTX 1080-flagskibet er opbygget med ultrahurtig FinFET og GDDR5X-teknik, og det understøtter DirectX 12-funktioner, som giver dig de hurtigste, mest flydende og energieffektive spiloplevelser.


Klar til den næste virkelighed

Virtual Reality bliver større og større inden for gaming – og ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 er helt klar til opgaven. Med plug-and-play kompatibilitet for de førende Virtual Reality headsets, er det let og hurtigt at leve dig ind i de nyeste spil med VR audio, fysik og haptik, hvor du kan høre og føle hvert eneste øjeblik.


Kølig og støjsvag

Med den eksklusive DirectCU III-køleteknologi er du sikret, at varmen transporteres hurtigt væk fra dit grafikkort. Den nye teknologi består af en kombination af nye varmerør og tredobbelte 0 dB-blæsere, der er fremstillet med et patenteret vingedesign, som giver maksimal luftgennemstrømning. Den effektive nedkøling af grafikkortet resulterer også i en utrolig støjsvag oplevelse – faktisk hele 3 x mere støjsvag end der opleves ved lignende kort.


Justér og tweak som det passer dig

Med ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 og GPU Tweak II er det let og intuitivt at justere og tilpasse kortets ydelse, så det passer til netop dit behov. Med ét klik kan du aktivere Gaming Booster-funktionen, som eliminerer overflødige processer og i stedet kanaliserer alle tilgængelige kræfter til din spilleoplevelse. Er du en erfaren overclocker, så er der også indbygget en masse avancerede indstillinger, som du kan arbejde med.


Din egen personlige stil

Med Aura RGB-belysning er ROG Strix grafikkortet i stand til at vise millioner af farver og 6 forskellige effekter, så du kan skabe dit eget, individuelle gaming system. Dette er en lækker detalje, og viser hvor meget der er kræset for de små ting på dette kort. Har du et kabinet med vindue i et af sidepanelerne, vil dette klart give oplevelsen med dette fantastiske grafikkort et nøk op.


Semi passiv køleteknologi

Når et grafikkort køles semi passivt, betyder at blæserne kun kører, når grafikkortet bliver belastet meget eller opnår en bestemt max temperatur.

Semi passiv køling er en super god måde at reducere støjen og spare på strømmen.


Specifikationer:

Grafikkort:
Producent: ASUS
Hukommelse: 8GB
Hukommelse teknologi: GDDR5X
Hukommelse busbredde: 256-bit
Bus type: PCI Express 3.0
Grafik engine: NVIDIA GeForce GTX 1080
Kerne clock: 1632 MHz
Boost clock: 1771 MHz
CUDA kerner: 2560
API-understøttelse: DirectX 12, OpenGL 4.5
Maksimum opløsning: 7680 x 4320
Dimensioner: 4 x 13,4 x 29,8 cm. (H x D x B)

Interfacer
  • 1 x DVI-D
  • 2 x DisplayPort
  • 2 x HDMI 2.0


Inkluderet i salgskassen:
  • Asus GeForce GTX 1080 8GB Strix grafikkort
  • 2 x ROG Velcro Hook & Loop

 

 

NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce® GTX and NVIDIA® CUDA® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

Indkøbskurv

Total 0 DKK