Asus GeForce® GTX 1660S 6GB TUF

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603024
Producent: Asus
Model: TUF-GTX1660S-O6G-GAMING
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 SUPER™ 6GB

ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 SUPER™ er op til 20% hurtigere end den originale GTX 1660 og op til 1.5X hurtigere end GTX 1060 6GB fra forrige generation! Samtidig er grafikkortet proppet med teknologi, der giver dig fantastiske 3D-oplevelser og som passer perfekt ind i TUF Gaming økosystemet.

Hvert grafikkort er fremstillet med Auto-Extreme teknologi, har en beskyttende bagplade og er udstyret med IP5X-certificerede blæsere, der er smurt med smøremiddel i samme kvalitet som benyttes i luftfartsindustrien. Hele pakken har været igennem et omfattende test-system, der både sikrer kompatibilitet og imponerende holdbarhed. Hvis du er på jagt efter kvalitet der holder, så smid et TUF-grafikkort i din computer!ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 SUPER™ 6GB grafikkort

Sublim køling

2 kraftfulde blæsere, der er smut med smøremiddel i samme høje kvalitet, som benyttes i flyindustrien, giver både effektiv og støjsvag køling af dit grafikkort. Med DirectCU II-teknologi sikres samtidig hurtig og effektiv nedkøling via kobberrør, der er med til at leve varmen hurtigere væk fra grafikkortet. Det giver både bedre performance og mindre støj, når du har gang i hårde kampe på den digitale slagmark!


IP5X støvafvisende

Støv er fjende nummer ét for blæsere. Det er nemt at rengøre bladene, men det er ikke nogen nem opgave, at skulle skille blæseren helt ad for at fjerne støv, der har fundet vej ind. Dette slipper du heldigvis for – For takket være IP5X-certificeringen, bliver støvpartikler nemlig holdt ude af selve blæseren! Dermed slipper du for besværlig rengøring, og dit grafikkort lever længere.


Imponerende kvalitet

TUF-serien udmærker sig i særlig grad ved at være hårdfør. Der er gjort ekstra ud af beskyttende elementer, som eksempelvis den ekstra stærke PCB-bagplade, ligesom grafikkortene gennemgår en omfattende test. Ja, omfattende er måske ligefrem en underdrivelse. En 144-timers performance og stresstest skal bestås, og kortene testes i nogle af de mest populære spil som eks. Fortnite, League of Legends, Overwatch og PlayerUnknown’s Battlegrounds.


Auto-Extreme Technology

Auto-Extreme Technology er en automatiseret fremstillingsproces, der sætter nye standarder i branchen ved at tillade, at alle lodninger klares i én omgang. Dette reducerer varme-belastningen på komponenterne og samtidig undgås brug af skrappe rengøringsmidler, hvilket resulterer i mindre miljøbelastning, lavere produktionsforbrug og et mere pålideligt produkt generelt.

GPU Tweak II

ASUS GPU Tweak II-programmet lade dig tage grafikkortindstilling til næste niveau. Det giver dig mulighed for at finjustere essentielle indstillinger, herunder GPU-frekvens, hukommelsesfrekvens og spændingsindstillinger, med mulighed for at overvåge alt i realtid gennem et brugerdefineret skærmbillede. Avanceret ventilatorstyring er også inkluderet sammen med mange andre funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit grafikkort.


Asus GeForce GTX 1660 SUPER TUF grafikkort  med GPU Tweak II software

Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Super
Kerne clock 1530
Boost clock 1845
CUDA kerner 1408
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 3
Bus type PCI Express 3.0
Anbefalet strømforsyning 450W
Strømstik forbindelser 1x 8 pin
Hukommelse
Mængde 6GB
Teknologi GDDR6
Hukommelses clock 14002 MHz
Busbredde 192-bit
Forbindelser
DisplayPort 1 stk. (DisplayPort 1.4)
HDMI 1 stk. (HDMI 2.0b)
DVI 1 stk. (DVI-D)
Mål og vægt
Bredde 4,6 cm.
Dybde 20,6 cm.
Højde 12,4 cm.
Slot 2.3
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 SUPER™ 6GB
1 x Quick start guide

NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce® GTX and NVIDIA® CUDA® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

Indkøbskurv

Total 0 DKK