Bærbar gaming PC med GeForce RTX™️ 30-serien

Bærbar computer med Nvidia GeForce RTX 30-serie grafikkort

Bærbare PC'er fra GeForce RTX 30-serien

THE ULTIMATE PLAY

GeForce RTX™ 30-seriens GPU'er driver verdens hurtigste bærbare pc'er til gamere og udviklere. De er bygget med det prisvindende Ampere – 2. generations RTX-arkitektur fra NVIDIA – med nye RT-kerner, Tensor-kerner og multiprocessorer til streaming, der giver den mest realistiske grafik gengivet med raytracing og de mest avancerede AI-funktioner.

NVIDIA Ampere-arkitektur

NVIDIA Ampere-arkitektur

2. generation RT-kerner Dobbelt så høj hastighed
3. generation Tensor-kerner Op til dobbelt så høj hastighed
Ny SM Dobbelt så høj FP32-hastighed

Ray Tracing

Raytracing er den hellige gral inden for gaming-grafik. Det simulerer lysets fysiske adfærd for at give selv de mest visuelt krævende spil en imponerende billedgengivelse i realtid.

RTX Off logo
RTX On logo

DLSS med AI-acceleration

Maksimal FPS. Maksimal kvalitet. Drevet af AI.

NVIDIA DLSS er banebrydende AI-gengivelse, der øger billedhastigheden halvanden gang* eller mere med kompromisløs billedkvalitet ved hjælp af de dedikerede Tensor-kerner til AI-behandling på GeForce RTX. Dette giver dig fleksibilitet med hensyn til ydeevnen, så du kan skrue op for indstillingerne og opløsningerne for at få en utrolig visuel oplevelse. AI-revolutionen er kommet til gaming.

Videodemonstration af den imponerende DLSS-teknologi

*Video optaget med RTX 2060 ved højeste indstillinger på 3840x2160.

Kojima Productions logo
Death Stranding logo
Illustration af kreativ multitasking

Tag dit kreative arbejde til nye højder

Tag dine kreative projekter til nye højder med bærbare pc'er i GeForce RTX 30-serien. Leverer AI-acceleration i de bedste kreative apps. Understøttes af NVIDIA Studio-platformen med dedikerede drivere og eksklusive værktøjer. Bygget til at yde på rekordtid. Uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer video i høj opløsning eller livestreamer med den bedste kodning og billedkvalitet, giver bærbare pc'er fra GeForce RTX dig ydeevne til at yde dit bedste.

Gaming laptop

Sejre måles i millisekunder

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Den korteste latenstid. Den hurtigste respons, drevet af bærbare pc'er fra GeForce RTX 30-serien. Find dine mål hurtigere, reager hurtigere, og sigt mere præcist takket være en revolutionerende pakke af teknologier, der måler og optimerer systemreaktionstiden for konkurrenceprægede spil.

Nvidia Broadcast software

AI-drevet streaming

Omdanner dit rum til et mobilt studie. NVIDIA-streaming opgraderer dine direkte streams, stemmechats og fjernmøder med kraftfulde AI-funktioner som virtuelle baggrunde og støjfjernelse. Og GPU-accelereret kodning giver ydeevne og billedkvalitet, så alle dine bedste øjeblikke vises i udsøgt detaljerigdom. Bærbare pc'er fra GeForce RTX 30-serien giver den ultimative streamingoplevelse til direkte streaming, arbejde og gaming – hver gang.

Bærbar computer med NVIDIA grafikkort

Gear op til skolen

Bærbare pc'er fra GeForce RTX 30-serien kan håndtere det mest udfordrende skolearbejde, fra naturvidenskab, teknologi, matematik og datavidenskab til AI, design og indholdsudvikling. De accelererer simulerings- og modelleringsarbejde og datavidenskabelige workloads, hvilket gør dem ideelle til studerende, der kræver mere af deres bærbare pc. AI-drevet fjernundervisning og samarbejdsfunktioner gør det også lettere at forbinde til undervisere og klassekammerater. Arbejd hurtigere, studér på en smartere måde, og få mest muligt ud af din uddannelse med GeForce.

Yderligere funktioner

DirectX 12 grafik

DirectX 12 Ultimate

Udviklere kan nu tilføje endnu flere flotte visuelle effekter til Microsoft Windows-baserede pc-spil. GeForce RTX-grafikkort leverer avancerede DX12-funktioner som raytracing og VRS (Variable Rate Shading), hvilket giver spillene utroligt realistiske visuelle effekter og hurtigere billedfrekvenser.

GeForce Experience software

GeForce Experience

Optag og del videoer med NVIDIA Shadowplay, skærmbilleder med NVIDIA Ansel og livestreams med venner. Hold dine drivere opdateret, og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience kan du det hele. Det er den vigtigste ledsager til din bærbare GeForce-pc.

Game Ready-drivere i GeForce Experience

Game Ready-drivere

Få den bedste ydeevne og den mest stabile oplevelse fra det øjeblik, du begynder at spille.

Indkøbskurv

Total 0 DKK