Nvidia - Gaver, som dine spil vil elske

Gaver, som dine
spil vil elske

Til denne jul får dine spil og programmer kræfter, som gør dem hurtigere og mere effektive end nogensinde før. Over 150 af de mest populære spil og programmer bruger RTX til at levere realistisk grafik med utrolig hurtig ydeevne eller banebrydende nye AI-funktioner som NVIDIA DLSS og NVIDIA Broadcast.

GeForce
RTX-stationære PC'er

Stationære PC’er i GeForce RTX 30-serien leverer den ultimative ydeevne til gamere. Giv dine spil et boost med indstillingerne skruet op højt op for at få den mest fængende visuelle oplevelse nogensinde.

Bærbare PC'er
med GeForce RTX

GeForce RTX 30-serie-grafikkort driver verdens hurtigste bærbare PC'er. Takket være styrken fra prisvindende GPU'er og MAX-Q-tekonologi er bærbare GeForce-PC'er er lette, lydsvage og udviklet til at ramme den perfekte balance mellem utrolig GeForce-gaming og et imponerende slankt design. Disse bærbare PC'er er The Ultimate Play.

RTX. It's on.

Ultimativ Raytracing og AI

NVIDIA RTX er den mest avancerede platform inden for raytracing- og AI-teknologi, der revolutionerer den måde, vi spiller og skaber på. Over 150 af de mest populære spil og programmer bruger RTX til at levere realistisk grafik med utrolig hurtig ydeevne eller banebrydende nye AI-funktioner som NVIDIA DLSS og NVIDIA Broadcast. RTX sætter nye standarder.

DLSS AI-acceleration

Maksimal FPS. Maksimal kvalitet. Drevet af AI.

NVIDIA DLSS er banebrydende AI-gengivelse, der øger billedhastigheden med kompromisløs billedkvalitet ved hjælp af de dedikerede AI Tensor-processorkerner i GeForce RTX. Dette giver dig ydeevnekapacitet til at skrue op for indstillinger og opløsninger for at få en utrolig visuel oplevelse. AI-revolutionen har gjort sit indtog i gameruniverset.

NVIDIA DLSS video demonstration

*Optaget på en stationær computer med en RTX 3080-GPU.

NVIDIA Reflex

Tilstand med kort ventetid

NVIDIA Reflex giver dig den ultimative konkurrencefordel gennem en revolutionerende pakke af teknologier, der optimerer systemventetiden for e-sportsspil. Ram dine mål på kortere tid. Reager hurtigere. Øg sigtenøjagtigheden.

Find nu

Stationære PC'er

Bærbare PC'er

Indkøbskurv

Total 0 DKK